• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu kadar erken yorum yapabiliyorlar mi ya??Sasirdim valla.Keseye gore yapti heralde.Benim de bir sonraki kontrolum Nisan sonu.12. haftada oluyoruz.Cinsiyet belli olur mu kizlar??
Bebişin Pozisyonu iyi olursa görülebilir canım. Erkek daha erken anlaşılıyormuş.
bizim için bi

kızlar merhaba yorumlarınızı takip ediyordum ama yazamıyordum sata göre gebeliğim 7+6 hastaneye gitmiştim ama doktor bebeği görememişti boş gebelikten şüphelendi bugün sat 8+3 şükürler olsun meleğimi gördüm ve kalp atışını duydum meğerse bende geç döllenme olmuş ve gebelik 7+1 haftasındaymış eğer aranızda daha meleğini göremeyenler varsa sakın korkmasınlar bol bol su içsinler ve dinlensinler beslenmeyede dikkat etsinler çünkü bu durumu yaşadım ben allah kimseye yaşatmasin inşallah sağ salim evlatlarımızı kucagimiza alırız
Gözünaydın canım. Hep sağlıklı haberler alırsın inşallah ♥️

Öncelikle tecrübeli anne adayları olmak üzere bir soru sorucam kızlar. Ben 0(-) eşim 0(+) kan grubu. Yani kan uyuşmazlığımız var. Ben iki doktorda takip yaptırıyorum devlet ve özel muaynehane. Devletteki doktor 29. Haftalar civarında bir iğne olmamı söylerken özeldeki doktorum ikinci gebeliğimde iğne yaptırmamı şuan gerek olmadığını söyledi. Kimi dinleyeyim bilemedim

Öncelikle tecrübeli anne adayları olmak üzere bir soru sorucam kızlar. Ben 0(-) eşim 0(+) kan grubu. Yani kan uyuşmazlığımız var. Ben iki doktorda takip yaptırıyorum devlet ve özel muaynehane. Devletteki doktor 29. Haftalar civarında bir iğne olmamı söylerken özeldeki doktorum ikinci gebeliğimde iğne yaptırmamı şuan gerek olmadığını söyledi. Kimi dinleyeyim bilemedim
Kan uyuşmazliginda sıkıntı genelde 2. Ve sonraki gebeliklerde yaşandigi icin demistir doktorun. Sizde Rh uyuşmaźligi var eger bebegin babanin kan grubundan olursa vucudun onu yabanci bir cisim olarak algilayip bebekle savasmaya basliyor . Tabi ilk gebelikle daha şansli bu konuda ancak 2. Ve 3. Onun kadar sansli olamiyor malesef.Gel gelelim ki tedbirli olmakta fayda var ben olsam ilk seferden itibaren yaparım ne olur ne olmaz .

Kan uyuşmazliginda sıkıntı genelde 2. Ve sonraki gebeliklerde yaşandigi icin demistir doktorun. Sizde Rh uyuşmaźligi var eger bebegin babanin kan grubundan olursa vucudun onu yabanci bir cisim olarak algilayip bebekle savasmaya basliyor . Tabi ilk gebelikle daha şansli bu konuda ancak 2. Ve 3. Onun kadar sansli olamiyor malesef.Gel gelelim ki tedbirli olmakta fayda var ben olsam ilk seferden itibaren yaparım ne olur ne olmaz .
Bir daha ki randevumda tekrar soracağım. Peki 29. Hafta bunun için geç değil mi ?

Arkadaşlar nasıl cinsiyet tahmin ediyorsunuz???? benimkini de yorumlar mısınıx çok merak ediyorum. 😇 7 haftalık burada

Eklentiler

• 183A1EB9-8377-4E14-B8C6-A2DC4DA1A6DF.webp
    183A1EB9-8377-4E14-B8C6-A2DC4DA1A6DF.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 46
  • D2AEF5FD-186D-4BEA-97EF-43E75506FFA1.webp
    D2AEF5FD-186D-4BEA-97EF-43E75506FFA1.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 42

Ben kızıma hamileyken kanama geçirmiştim o sırada önlem amaçlı yaptılar. Ancak asıl iğneyi doğumdan hemen sonra kızımın kan grubu pozitif olunca yaptılar.

Merhaba hanımlar benim gecen salı fakültede doktor randevum vardı doktor 6+1 günlük olarak söyledi kalp atışı duyulmadı. Normalde benim en son adetim 4 Şubat. Birde devlet Hastanesi'ne gitmiştim 2 hafta önce doktor 5 haftalık dedi bugün sonuçlarımı almaya gittim muayene etti yine 5 haftalık dedi oysa bugün kalp atışlarını duyarız demişti. Yine duyulmadı gelişmiyor olabilir kalbi durmuş olabilir bı hafta daha bekleyelim dedi ultrason kagidinda da crl 0.29 cm çıktı karın ağrım var dün akşamdan beri idrar yolu enfeksiyonumda var ama kanama lekelenme gibi bir durum hiç olmadı şimdiye kadar sizce düşük yapma ihtimalim var mı en geç kalp atışı ne zaman duyulur 😔

Ben kızıma hamileyken kanama geçirmiştim o sırada önlem amaçlı yaptılar. Ancak asıl iğneyi doğumdan hemen sonra kızımın kan grubu pozitif olunca yaptılar.
Düşük vs olduğundada yapıldığını duymuştum ama benim ilk gebeliğim. İki doktorun farklı düşüncede olması kafamı karıştırdı

Merhaba hanımlar benim gecen salı fakültede doktor randevum vardı doktor 6+1 günlük olarak söyledi kalp atışı duyulmadı. Normalde benim en son adetim 4 Şubat. Birde devlet Hastanesi'ne gitmiştim 2 hafta önce doktor 5 haftalık dedi bugün sonuçlarımı almaya gittim muayene etti yine 5 haftalık dedi oysa bugün kalp atışlarını duyarız demişti. Yine duyulmadı gelişmiyor olabilir kalbi durmuş olabilir bı hafta daha bekleyelim dedi ultrason kagidinda da crl 0.29 cm çıktı karın ağrım var dün akşamdan beri idrar yolu enfeksiyonumda var ama kanama lekelenme gibi bir durum hiç olmadı şimdiye kadar sizce düşük yapma ihtimalim var mı en geç kalp atışı ne zaman duyulur 😔

Canım en geç 7.haftada duyulur genelde kalp atısı. Ama aradan iki hafta geçmesine ragmenhala 5haftalık görünüyosa bebek gelişmiyor olabilir. Fakat ilk gittiginde 5 haftalık oldugunu son adete göre mi yoksa kese boyutuna bakıp mı söyledi o önemli. İlk gittiginde keseye bakıp mı dedi 5 haftalık diye

Canım en geç 7.haftada duyulur genelde kalp atısı. Ama aradan iki hafta geçmesine ragmenhala 5haftalık görünüyosa bebek gelişmiyor olabilir. Fakat ilk gittiginde 5 haftalık oldugunu son adete göre mi yoksa kese boyutuna bakıp mı söyledi o önemli. İlk gittiginde keseye bakıp mı dedi 5 haftalık diye
Betahcg ye göre demişti canım

Betahcg ye göre demişti canım
Tmm o zaman bi hafta daha bekle görürsn belki ben de 6+1 de bebek bile görünmüyordu bazıları 6. Haftsfa kalp atısını duyduk yazıyo o zaman bende baya düşünmüştüm acaba boş gebelik mi diye ama çok şükür 7. Haftada duydum

Back
X