Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ben medicalpark florya dayim cok guzel bir hastane temiz ferah gittim kimse yoktu 10 saniye bile beklemeden girdim odaya zaten ben dogum paketi satin alicam ama benim doktorumun normal muayenesi 155 liraymis. Duygu hanimi soruorsan 170 liraevet, tanıyorum ama hiç kendisine gitmedim; benim doktorum nagihan kaya
evime yakın sayılır, hastanenin eve yakın bir lokasyonda olması benim için önemli
medicalpark'a da daha önce farklı bölümlerine çok kez gitmiştim orası da iyi fakat çok kalabalık bir hastane (b.evler)
devlet hastanesi gibi resmen her gittiğimde randevu saatini gecikerek bekliyorum maalesef
doğum fiyatlarını biliyor musun şu an ya da muayene?
aynen canım 4 aydan sonra geçiyor nadir durumlar hariçAmin canim insallah..Benim ilk hamileligim..7 hafta 3 gunluk benimki..Sadece cubuk krakeri rahat yiyebiliyorum..Sevdigim seylerden bile uzaklastim..Koku hassasiyeti var bir de.Her sey,herkes kokuyor..Buna da şukur yine de..4.aydan itibaren gecer diyorlar..
Insallah..Ben de aşermek istiyorum..Bol bol yemek yemek istiyorum.Bir yandan uyku hali,bir yandan bulantilar..Eve kapattim kendimi:))aynen canım 4 aydan sonra geçiyor nadir durumlar hariç![]()
Doktorun birsey demediyse sknti yoktur canim sadece cogul gebelik olabilir
Aynen canımmInsallah..Ben de aşermek istiyorum..Bol bol yemek yemek istiyorum.Bir yandan uyku hali,bir yandan bulantilar..Eve kapattim kendimi:))
Ben ilk doğumumu orda yaptım.şimdi de oraya gideceğim.cumaya randevu aldım :)Kızlaaar, İstanbul'da Medipol Mega'ya giden var mı aranızda acaba?![]()
İnşallah geçer o lekelenmeler canım. Sağlıklı bir ilerleyiş diliyorumAa, geçmiş olsun canım benim
Dikkat et kendine
Benim ara sıra sadece midem bulanıyor şimdilik, bazen iştahsızlığım oluyor, bazende içim kazınıyor resmen deli gibi acıkıyorum
Bir de benim kahverengi lekelenmelerim var 2 haftadır; 1 hafta da raporum vardı istihrat ediyorum, en son kontrolde bitmek üzere demişti doktorum
İnşallah sorunsuz atlatırım![]()
Çok çok üzüldüm. Allah yaşatmasın bi daha. Doktorlar bu haftalarda yaşanan bu durumlar için sağlıksız olduğu için oluyor diyorlar. Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah en hayırlı zamanda .Kaybettik bebegi kalbi durmus
Allah sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah![]()
Sağlıkla ilerlesin bu gebelik inşallah. Allah yaşatmasın bi daha.Canım çok üzüldüm bende Ağustos ayında 7+4 ken kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Kalbi durmuştu biliyorum çok zor bir şey benim 3. çocuğum olmasına rağmen çok üzülmüştüm. Ama var bundada bir hayır diyorum çünkü hep hayırlısı diye dua ediyoruz. Sende sıkma canını inşallah yüne hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini. Allah diğer yavrularımıza sağlık versin. Çok şükür çocuğumuz var. Allah sabır versin![]()
Allah yaşatmasın bi daha. Sağlıklı bir süreç diliyorum nasipse :)Gerçekten mi çok üzüldüm canımm allah sabır versin kuzum.Bende ekim ayında kaybettim Rabbim bi daha nasip etti inşallah sanada bir daha nasip eder.
Hep güzel haberler alman dileğiyle .Kizlar medicalpark a gittimm bugun doktor cok iyi hastane cok temiz cok memnun kaldim . Orda devam edecegim. Bebek 7+ 3 muş.1 bucuk cm boyu henuzson adet tarihimi degistirdi 2 hafta geride cunku gec dollenme. Bu arada kesenin saginda duruor kiź olur derler bakalim dogru cikacak mi dedi
![]()
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah . En başta çıkan betanın artışını hesaplayarak normal mi diye bakabilirsin bence.Arkadaşlar merhaba, sat 8 şubat, 19 martta karından kese gözükmedi, vajınal usg bakıldı, kese gözüktü ama embriyo yoktu, 23 martta ıkısı de gozuktu, ben 25 martta (SATA göre 6+3 oluyor) kendı ıstegımle beya hcg verdım 78 bin cıktı değer, sizce normal mi? Bana yüksek gibi geldi.
Şükür canım. Sağlıkla ilerlesin inşallahÇok şükür gördük bebişimizi, kalp atışını da duyduk gümbür gümbür1cm olmuş başından poposuna ölçecek kadar olmuş yani. Herşey yolundaymış çok şükür. Gelecek randevu ay sonu dedi. Darısı duymamış,görmemiş tüm arkadaşlara. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza inş inş
Ben de bugün idrar kültürü verdim. Bakalım ne çıkacak sonuç. Hamilelikte değil ama daha önce kullanmıştım bunu.arkadaşlar idrar kültürü sonucum çıktı, enfeksiyon varmış dr augmentin bid 1000 mg yazdı. bi zararı olmaz bunu kullan enfeksiyonun yok olur dedi. aranızda kullanan var mı
Al benden de o kadar. Geçse artık bu haller diyorum. Bazen bulantı ve kusma. Halsizlik sürekli. Doğum vaktine kadar hep uyusam diyorum ki hamilelik sürecine çok hevesim olmasına rağmenKızlar merhabalar bayadır yazmadım. O kadar halsizim ki kolum kalkmıyor. Daha öncede yazmıştım daha büyük olması lazımdı am geç döllenmeymiş 7+4 günlükmüşsizlere birşey soracaktım. Sizde de akıntı oluyor mu ara ara. Ben 5 haftalıkken idrar testi yapmıştım temizdi ama enfeksiyon kaynaklı mı bilemedim
![]()
İnşallah geçer o lekelenmeler canım. Sağlıklı bir ilerleyiş diliyorum
Çok çok üzüldüm. Allah yaşatmasın bi daha. Doktorlar bu haftalarda yaşanan bu durumlar için sağlıksız olduğu için oluyor diyorlar. Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah en hayırlı zamanda .
Sağlıkla ilerlesin bu gebelik inşallah. Allah yaşatmasın bi daha.
Allah yaşatmasın bi daha. Sağlıklı bir süreç diliyorum nasipse :)
Hep güzel haberler alman dileğiyle .Benim de sola yatık. Ben de erkek hissediyoeum nedense. Bakalım ne olacak. Tabii her şeyden önce sağlık ☺
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah . En başta çıkan betanın artışını hesaplayarak normal mi diye bakabilirsin bence.
Şükür canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben de bugün idrar kültürü verdim. Bakalım ne çıkacak sonuç. Hamilelikte değil ama daha önce kullanmıştım bunu.
Al benden de o kadar. Geçse artık bu haller diyorum. Bazen bulantı ve kusma. Halsizlik sürekli. Doğum vaktine kadar hep uyusam diyorum ki hamilelik sürecine çok hevesim olmasına rağmenen kısa zamanda geçer inşallah bu durum.
Benim eskiden de hep akıntım vardı. Hâlâ da var. Normal bi durum benim için. Doktor sarı, yeşil ve kokuluysa önemli dedi. Arada sarı oluyor ama koku yok hiç. Yine de bugün idrar kültürü verdim. Bi şey çıkmaz inşallah.
Ama benim de böyle sola yatıkEki Görüntüle 2253181 Eki Görüntüle 2253181 valla hangi tarafa yatik ben anlamiyorum sanirim
Ben de yok canım. Yani bazen daha doğrusu. Çok az.Benim de sarı gibi bir ara ben de test yaptırayımbel ağrısı çekiyorum ayrıca sizde var mı peki ?
Ilk gebeligimde sol yumurtamda döllenme olmuştu.kizim oldu :)hatta buda sol yumurtdada döllenmiş bakalim merakla bekliyorum.Kizlar medicalpark a gittimm bugun doktor cok iyi hastane cok temiz cok memnun kaldim . Orda devam edecegim. Bebek 7+ 3 muş.1 bucuk cm boyu henuzson adet tarihimi degistirdi 2 hafta geride cunku gec dollenme. Bu arada kesenin saginda duruor kiź olur derler bakalim dogru cikacak mi dedi
![]()
Iste bende anlamadim bu isten bisey sagimi solumu karistirmaya basladim heralde dedimAma benim de böyle sola yatık![]()
Sag sol yumurtada dollenmis oldugunu nasil anliyorsunuz ben pek bilmiorum o isiIlk gebeligimde sol yumurtamda döllenme olmuştu.kizim oldu :)hatta buda sol yumurtdada döllenmiş bakalim merakla bekliyorum.
Bu usg karından ise bebek sagda yani erkek :)Eki Görüntüle 2253181 Eki Görüntüle 2253181 valla hangi tarafa yatik ben anlamiyorum sanirim
4,5 yasindaki kizim karnimin ustune koltugun tepesinden zipladi.İnşallah geçer o lekelenmeler canım. Sağlıklı bir ilerleyiş diliyorum
Çok çok üzüldüm. Allah yaşatmasın bi daha. Doktorlar bu haftalarda yaşanan bu durumlar için sağlıksız olduğu için oluyor diyorlar. Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah en hayırlı zamanda .
Sağlıkla ilerlesin bu gebelik inşallah. Allah yaşatmasın bi daha.
Allah yaşatmasın bi daha. Sağlıklı bir süreç diliyorum nasipse :)
Hep güzel haberler alman dileğiyle .Benim de sola yatık. Ben de erkek hissediyoeum nedense. Bakalım ne olacak. Tabii her şeyden önce sağlık ☺
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah . En başta çıkan betanın artışını hesaplayarak normal mi diye bakabilirsin bence.
Şükür canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben de bugün idrar kültürü verdim. Bakalım ne çıkacak sonuç. Hamilelikte değil ama daha önce kullanmıştım bunu.
Al benden de o kadar. Geçse artık bu haller diyorum. Bazen bulantı ve kusma. Halsizlik sürekli. Doğum vaktine kadar hep uyusam diyorum ki hamilelik sürecine çok hevesim olmasına rağmenen kısa zamanda geçer inşallah bu durum.
Benim eskiden de hep akıntım vardı. Hâlâ da var. Normal bi durum benim için. Doktor sarı, yeşil ve kokuluysa önemli dedi. Arada sarı oluyor ama koku yok hiç. Yine de bugün idrar kültürü verdim. Bi şey çıkmaz inşallah.
çok geçmiş olsun, demek ki sert zıplamış inş tekrardan nasip eder rabbim. benimde annem hamileyken kardeşim aynı anlattıgın gibi annemin karnına zıplamıştı ama karnında ki bebek rahat 5 6 aylıktı, hastaneye falan gtmiştik şükür bişey olmamıştı. ama senin ki daha çok küçük diye mi etkilendi karnına olan darbeden , tekrar tekrar geçmiş olsun4,5 yasindaki kizim karnimin ustune koltugun tepesinden zipladi.
Ona soylememistik hamile oldugumu ve ben uyurken bi anda zipladi
Bebek saglikliydi ama o ziplamadan hemen sonra lekelenmem basladi.
Dun kurtaj oldum.
Dr.operasyon bitiminde yine soyledi
Gebeligin %100 saglikliydi diye
Kismet buymus,kulagimiza kupe oldu.