- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Kizlar selamlar.ayni sorun bndede olunca okuyunca dayanamadim..drumun tavsiyesiyle duphalac surup kullaniyrm acayip rahatlatiyr ama hala ilac olmadan yapamiyrm malesef.bende kayisidir hosaftir hepsini denedim ama fayda etmedi surup ck guzel etki etki bu sefer de karnim agriyr ama ikinarak yapmaktn iyidir dedm..Evet malesef birde daha çok psikolojik olarak yapamıyorum ıkınınca bebeğe birşey olacak korkusu oluyor ıkınmaya çalışsam ağrım oluyor bu yüzden sancım artıyor kabak çorbaları hoşaflar birsürü bişi deniyorum ama faydası yok
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Dediğin şuruptan ablamda söyledi ama doktorum önermediği sürece herhangi bir şey kullanmak istemiyorum sabır diycem artık 7 buçuk ayım kaldı inşallahKizlar selamlar.ayni sorun bndede olunca okuyunca dayanamadim..drumun tavsiyesiyle duphalac surup kullaniyrm acayip rahatlatiyr ama hala ilac olmadan yapamiyrm malesef.bende kayisidir hosaftir hepsini denedim ama fayda etmedi surup ck guzel etki etki bu sefer de karnim agriyr ama ikinarak yapmaktn iyidir dedm..
Kizlar selamlar.ayni sorun bndede olunca okuyunca dayanamadim..drumun tavsiyesiyle duphalac surup kullaniyrm acayip rahatlatiyr ama hala ilac olmadan yapamiyrm malesef.bende kayisidir hosaftir hepsini denedim ama fayda etmedi surup ck guzel etki etki bu sefer de karnim agriyr ama ikinarak yapmaktn iyidir dedm.. @Sumib
Dediğin şuruptan ablamda söyledi ama doktorum önermediği sürece herhangi bir şey kullanmak istemiyorum sabır diycem artık 7 buçuk ayım kaldı inşallah
1 veya 1,5 litre zorla içiyorum birde günde bir maden suyu başka içemiyorum malesef su içtikçe mide bulantım artıyorSu ne kadar içiyorsun gunde
Kızınız 2016 haziran doğumlumu ben sizin isminizi de hatırladım başlarda temmuz annelerindeydik bi kişiyle daha rastlaştık kasım annelerindeMerhabalar bende geçtiğimiz Cuma günü hamile olduğumu öğrendim.2.bebeğim olacak inşallah :) Daha doktora gitmedim biraz beklemek istedim.1 Aralık gösteriyor ama muhtemelen Kasım annesi olacağım :) kızım da 2 hafta önce olmuştu
Aa tabiki kuzumm dr onerisi olmadan asla..bnm dr.um onerdi diye kullaniyrm..aklinizda olsn sorarsiniz dr.unuza diye dedm anladm cnm insallah dertsiz hamileliklerimiz olsnn buna da sukurDediğin şuruptan ablamda söyledi ama doktorum önermediği sürece herhangi bir şey kullanmak istemiyorum sabır diycem artık 7 buçuk ayım kaldı inşallah
Kuzumm onerilerini dikkate alicam tabikii ck tskr ederm..menuleri degistircez tamamen baska yolu yk anlasildi :) tup bebek yontemiyle oldu biliyosunn o yuzden kullandigim 6 ayri ilac iki ayri igne var kabizlik icinde iste mecbur kullaniyrm en son ck ck zorlaninca ck korktm bisi olck diye ondn ictm ama dediklerinide deneyeyim kuzumm..saglikla alalim minisleri kucagimiza insallahEkmeği kes canim. Ben ekmek nerdeyse hiç yemiyorum. Her gün 3 günkurusu kayısı, 2 tane dağ inciri, 3 ceviz yiyorum. En az 2-2,5 litre de su içince zaten tuvalete çıkamama gibi bi durumun olmaz.
Sebze yemeği, salata ye muhakkak.
İlla yapamazsan zeytinyağı cok iyi gelir diyorlar. Zeytinyağı içebilirsen faydası olur. İlaçtan iyidir. İlk 3 ay cok cok zorda kalmadıkça ilaç içmemek gerek.
Benim de aft çıktı,ağzımdaki dilimdesin yaralar 5-6 tane oldu. Konuşamıyorum, yemek yiyemiyorum. Tuzlu su ile gargaradan başka yapacak şeyim yok ama. İdare edeceğiz artık bir şekilde. Bebeler icin her şey
Aminnn aminnnn dr ck onemli gercektn yaaHepinize selamlar
Ben dun ve bugun tekrar tekrar muayene oldum
Size sadece bisey demek istiyorum
Kalp atisi ya da kese gormek icin sabirsizlaniyoruz ya
Haftalarimiz ayni oldugu halde kimisi goruyor,kimisi bisey gormuyor
Kesinlikle ve kesinlikle ultrason icin kullanan makineler arasi fark cok fazla
Biz kalp atisini gecen hafta duymustuk
Bu hafta yine cagirmisti dr ve bana kalp atisi cok zayif geliyor dedi
Makinedendir diye dusundum ama icime sinmedi
Bugun Medicanadaki asil dr.uma gittim ve dr.um Masallahi var gumbur gumbur
Bunun nesini duyamamis dedi
Acaba 1 gunde fark eder mi dedim ama bebegim 7+3 gunlukmus ve oyle bisey olamazmis
Diger hastanedeki dr.un nobet gunuydu ve cok yorgundu
Ozel hastane olmasina ragmen kac haftalik oldugumu falan soylemedi ve resmen ilgilenmedi
Ultrason kagidini vermeyi unuttu falan falan..
Her neyse zaten dogumum orada olmayacagi icin bir problem yapmadim
Ama basiniza gelirse korkmayin diye yazayim dedim
Bide Allah hepimizi ilgili,bilgili,sefkatli dr.lara denk getirsin
bayanlar dr randevunuza kaç haftada bir gidiyorsunuz . dr um 3 hafta da bir gel dedi uzun değil mi sizce ,yoksa normal mi
9 haftalıkken gittim.12.haftada ense kalınlığı icin çağırdı.genelde rutin ayda 1 falan oluyor.bayanlar dr randevunuza kaç haftada bir gidiyorsunuz . dr um 3 hafta da bir gel dedi uzun değil mi sizce ,yoksa normal mi
Kuzumm onerilerini dikkate alicam tabikii ck tskr ederm..menuleri degistircez tamamen baska yolu yk anlasildi :) tup bebek yontemiyle oldu biliyosunn o yuzden kullandigim 6 ayri ilac iki ayri igne var kabizlik icinde iste mecbur kullaniyrm en son ck ck zorlaninca ck korktm bisi olck diye ondn ictm ama dediklerinide deneyeyim kuzumm..saglikla alalim minisleri kucagimiza insallah
anladım sağolun, ne uzun ne kısa ikisinin ortası gibi 3 hafta , çok şükür biz duyduk darısıda size olsun. inşallah bi sıkıntı olmazda sürekli çağırılmayızMerhaba, süre kısa bile diyebilirim. Benim 2. gebeliğim ilkinde 4 haftada çağırıyordu dr. Bunda kalp atışını duyduktan sonra bir sorun yoksa sık gitmeyi düşünmüyorum şahsen
anladım canım teşekkürlerr9 haftalıkken gittim.12.haftada ense kalınlığı icin çağırdı.genelde rutin ayda 1 falan oluyor.
anladım sağolun, ne uzun ne kısa ikisinin ortası gibi 3 hafta , çok şükür biz duyduk darısıda size olsun. inşallah bi sıkıntı olmazda sürekli çağırılmayız
Evet canım kızım 16 Haziran doğumlu.bende Temmuz anneleri topiğindeydim doğru hatırladın :) senin ne kadarlık olduKızınız 2016 haziran doğumlumu ben sizin isminizi de hatırladım başlarda temmuz annelerindeydik bi kişiyle daha rastlaştık kasım annelerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?