- 9 Ocak 2018
- 48
- 31
- 8
- 34
yok canım kötü de düşünmemek lazım ama yinede emin olmak için test yaptır her düşük pıhtılaşmadan olcak diye birşey yok birde pıhtılaşma kaynaklı düşükler genelde 8.9. haftalardan sonra oluyorben aralıkta 6 haftalık bebğin kalbi durması nedeyle kürtaj oldum hep kafamda soru işaretleri acaba pıhtılaşmamı doktor şu ana gerek yok öyle testlere 2. bebek de düşerse öyle bakarız dedi. peki bacaklarında ağrı varmıydı benim ayak tabanımdan tut kalçama kadar ağrım vardı hergün
sıvı alımın nasıl peki canım ? günde 2buçuk litre su içmemiz gerekiyormuş sen 3 litreye falan çıkar bakalım faydası olacak mı kuru kayısı falan da yemeye çalış bende de oluyor ama seninki kadar değil. ıkınma konusunda bende aynı tereddütü yaşıyorum malesefEvet malesef birde daha çok psikolojik olarak yapamıyorum ıkınınca bebeğe birşey olacak korkusu oluyor ıkınmaya çalışsam ağrım oluyor bu yüzden sancım artıyor kabak çorbaları hoşaflar birsürü bişi deniyorum ama faydası yok
Valla ne yalan söyliyim bir litre zor içiyorum içim hiç almıyo suyu normalde de içmem su zaten ama hamilelikden önce hiçbir zaman kabızlık sorunum olmadı lifli gıda tüketiyorum ama ıkınmada daha çok problem yaşadığım için karnım iyice şişiyor homoroit olmaktan çok korkuyorum hamilelikte çok oluyomuşsıvı alımın nasıl peki canım ? günde 2buçuk litre su içmemiz gerekiyormuş sen 3 litreye falan çıkar bakalım faydası olacak mı kuru kayısı falan da yemeye çalış bende de oluyor ama seninki kadar değil. ıkınma konusunda bende aynı tereddütü yaşıyorum malesef
sen söyleyince sağlık ocağının verdiği gebelikle ilgili küçük bi kitapçık vardı ordan okudum demir ilaçları da kabızlık yapıyormuş canım ondan oldu galiba ve orda da sıvı alımını arttırın diyor ne yap ne et suyu içmeye çalış sen içine limon dilimi taze nane yaprağı falan atsan belki içebilirsin bende öyleydim zorladım alıştırdım kendimi şimdi sürekli su içme isteği oluşuyor. ve bende hemoroid var zatenValla ne yalan söyliyim bir litre zor içiyorum içim hiç almıyo suyu normalde de içmem su zaten ama hamilelikden önce hiçbir zaman kabızlık sorunum olmadı lifli gıda tüketiyorum ama ıkınmada daha çok problem yaşadığım için karnım iyice şişiyor homoroit olmaktan çok korkuyorum hamilelikte çok oluyomuş
anladım canım çok sağol o haftalara dikkat edeyimyok canım kötü de düşünmemek lazım ama yinede emin olmak için test yaptır her düşük pıhtılaşmadan olcak diye birşey yok birde pıhtılaşma kaynaklı düşükler genelde 8.9. haftalardan sonra oluyor
kelin ilacı olsa başına sürermiş diyesim geldi yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm dikkat etmeme rağmen bende de oluyo. nişasta içeren gıdalardan ya uzak durmak gerek yada erken saatlerde tüketmek gerek diye biliyorum mesela patatessıvı alımın nasıl peki canım ? günde 2buçuk litre su içmemiz gerekiyormuş sen 3 litreye falan çıkar bakalım faydası olacak mı kuru kayısı falan da yemeye çalış bende de oluyor ama seninki kadar değil. ıkınma konusunda bende aynı tereddütü yaşıyorum malesef
Sağol canım rabbim bize bağışlasın bebişlerimizi evlat hasreti çektirmesin çeken biliyor çok zor. İnternette okudum baya bi yüzüstü önerilmiyor, sırt üstünü kimi olur demiş kimi sırt üstü yatıyorsanız sırtın düz ayakların karın eğiminizi yana doğru verin demiş direk dümdüz yatmayın demiş.bir sol tarafa doğru yatın diyo çoğo bebeğe kan daha iyi gidiyormuş sağa yatınca kan gidimi azalıyormuş sola doğru yatmaya özen gösterelim canımAyy, canım çok geçmiş olsun ve tebrik ederim. Ben sırtüstü yatıyorum dizlerimin altına yastık, battaniye gibi bir destek koyuyorum çok rahat ediyorum o zaman. Sağa ya da sola dönük yatıyorum. Yüzüstü yatmayı çok severim ama karnıma baskı olacak diye yatamıyorum korkundan, rahat edemiyorum. Çok küçük aslında ama içimden çok dikkat etmek geliyor. Zaten benimki tedavi ile oldu, 5 senedir istiyorduk. Benim de bir kimyasal gebeliğim oldu geçen sene.
bunu bilmiyordum mesela buna da dikkat edeyim artık çok sağol canım sana da geçmiş olsunkelin ilacı olsa başına sürermiş diyesim geldi yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm dikkat etmeme rağmen bende de oluyo. nişasta içeren gıdalardan ya uzak durmak gerek yada erken saatlerde tüketmek gerek diye biliyorum mesela patates
Amin inşallah hepimize canım teşekkür ederim son sayfaya yazdım uzuncahoşgeldin canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. uyumayla ilgili ne okudun merak ettim ? ben doktoruma sordum geçen hafta yüzüstü yatmanın sakıncası olur mu diye şu dönemde olmaz yatabilirsin demişti o yüzden biraz gelişigüzel uyuyorum ama dönerken daha dikkatli davranıyorum
Evet d vitamini ekstra kabızlık yaptığı için parantez içinde onu yazdım ayriyetten troit hastasıyım oda etkiliyor sanırım rabbim yardımcımız olsun çok geçmiş olsun sanada ağrın varsa ılık suya oturmak iyi geliyor die duymuştum inşallah ilerlemez homoroidin kaç haftalıksın canım sensen söyleyince sağlık ocağının verdiği gebelikle ilgili küçük bi kitapçık vardı ordan okudum demir ilaçları da kabızlık yapıyormuş canım ondan oldu galiba ve orda da sıvı alımını arttırın diyor ne yap ne et suyu içmeye çalış sen içine limon dilimi taze nane yaprağı falan atsan belki içebilirsin bende öyleydim zorladım alıştırdım kendimi şimdi sürekli su içme isteği oluşuyor. ve bende hemoroid var zaten(( özellikle doğumda korkuyorum bende ıkındığım için daha da ilerlerse diye
sağol canım hepimiz için sağlıklı geçirmek nasip olsunbunu bilmiyordum mesela buna da dikkat edeyim artık çok sağol canım sana da geçmiş olsun
amin inşallahEvet d vitamini ekstra kabızlık yaptığı için parantez içinde onu yazdım ayriyetten troit hastasıyım oda etkiliyor sanırım rabbim yardımcımız olsun çok geçmiş olsun sanada ağrın varsa ılık suya oturmak iyi geliyor die duymuştum inşallah ilerlemez homoroidin kaç haftalıksın canım sen
Sali günü canimamin inşallah canımne zaman randevun
Ben de bu konuda berbat haldeyim. Birsey yiyesim gelmiyor gercekten. Dün gece canim cikti bu kabizlik yüzünden. Rabbim yardimcimiz olsun. Ben ac karnina 2 kasik zeytinyagi iciyorum. O bir nebze rahatlatti aslinda. Gün kurusu kayisiya da basladim. Posali meyveler falan yiyorum. Ekmek asla yemiyorum. Ama cok cok az bir düzelme var yine deMerhaba hanımlar bende 6+1 haftalık hamileyim pazar günü çok şiddetli sancım vardı doktorum acil hastaneye gelmemi söyledi hemen testler bir sürü şeyler yaptılar bir gece müşahade altında kaldım çok şükür bebeğim sağlıklıydı keseyide gördük kalp atımını da gördüm fakat sancımın sebebi bağırsaklarmış doktorum o yün için lahman yaptı fakat ne yesemde ne içsemde karnım taş gibi hiç rahat değilim benim gibi olan var mı ve özel bi tarifi varmı merak ediyorum (bu arada d vitamini kullanıyorum)
Hm inşallah hiç ağrında olmazamin inşallahaslında hemoroidim beni rahatsız edecek boyutta değil yani pek ağrı falan yapmıyor ama var yani bugün 6+2 yim canım
Hormonlardan oluyomuş sanırım rabbim sabrını versin inşallah sen yine iyi içebiliyosn öyle midemin bulantısı bana izin vermiyo aç karna ilacımı zor içiyorum birde yağ içmek mi düşüncesi bile midemi bulamdırdıBen de bu konuda berbat haldeyim. Birsey yiyesim gelmiyor gercekten. Dün gece canim cikti bu kabizlik yüzünden. Rabbim yardimcimiz olsun. Ben ac karnina 2 kasik zeytinyagi iciyorum. O bir nebze rahatlatti aslinda. Gün kurusu kayisiya da basladim. Posali meyveler falan yiyorum. Ekmek asla yemiyorum. Ama cok cok az bir düzelme var yine de
Canım ben kontrole gittiğimde 5+6 haftalıktım alttan kalp atışını görebildik sadece ses duyulmaz dedi doktorum büyük ihtimalle seninkide duyulmaz ama ultrasyonda kan hücreleri kırmızı görünüyor dr kalbinin hareketine bakabiliyorkızlar 4+6 da kese 6mm görüldü düşüklerim de olunca kalp atışını bir an önce duymak istiyorum bu cumartesi 5+4 olacak sizce kalp atışı duyulabilir mi?
ne kadar zor beklemek hele de kötü tecrübeniz varsaCanım ben kontrole gittiğimde 5+6 haftalıktım alttan kalp atışını görebildik sadece ses duyulmaz dedi doktorum büyük ihtimalle seninkide duyulmaz ama ultrasyonda kan hücreleri kırmızı görünüyor dr kalbinin hareketine bakabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?