2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar 4+6 da kese 6mm görüldü düşüklerim de olunca kalp atışını bir an önce duymak istiyorum bu cumartesi 5+4 olacak sizce kalp atışı duyulabilir mi?
çok fazla düşünme bebiş etkilenebilir. bende duyana kadar dokuz doğurmuştum iyi düşün iyi olsun, ama bence 5+4 de duyulmaz gibi ben 6 haftalıkken gittgimde bebegi görmüştü alttan muayeneyle, kalp atışı için 12 gün sonra gittgimde ultrasonda duyuldu kalp atışı.

ya doktorların çoğu cleksan ve kan sulandırıcıya gerek yok demişti, biri de kullan dedi ben kullanma diyenleri dinleyip sadece folic asit kullanıyorum. Rahimde perde ameliyatını oldum sorun kalmaması lazım ama kese de küçük olunca yine umutsuzluğa kapıldım

olabilir canım evet Rabbim bize bağışlasın miniklerimizi

umutsuzluğa kapılma da belki geç döllenmedir falan , benim de sat 25 ocak 9. haftada olmam gerekirken 7+3 üm olabiliyor yani . daha önceki düşüklerinin sebebi neydi

bayanlar dr randevunuza kaç haftada bir gidiyorsunuz . dr um 3 hafta da bir gel dedi uzun değil mi sizce ,yoksa normal mi

umutsuzluğa kapılma da belki geç döllenmedir falan , benim de sat 25 ocak 9. haftada olmam gerekirken 7+3 üm olabiliyor yani . daha önceki düşüklerinin sebebi neydi
düşük düzey pıhtılaşma var ama o neden olmaz dediler rahim şeklinden kaynaklı dedi dr ameliyat oldum ocak ayında perde alındı sorun kalmadı dedi ikinci ay da hamile kaldım tekrar.

düşük düzey pıhtılaşma var ama o neden olmaz dediler rahim şeklinden kaynaklı dedi dr ameliyat oldum ocak ayında perde alındı sorun kalmadı dedi ikinci ay da hamile kaldım tekrar.
inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın. ama sana tavsiyem bende çok endişeliydim korkuyordum bişey olacak diye , ama olacağı varsa düşünsende düşünmesende olur.tabi allah esirgesin. allaha emanet et düşünüp stres yaşama

Benim mide bulantim cok yok şükür. Arada yokluyor suanda. Sicak su ic canim

Hanimlar ibrahim saracoglu günde yarim limonu suya sıkıp icin diyor. Pihtilasmanin önüne geciyor dogal kan sulandirici diyor. Ne diyorsunuz

Merhabalar kızlar Biz de size Katildik.
Doktorum henüz bir dogum tarihi vermedi normal kadın Doğum doktoruna başlamadık,daha tüp bebek doktoruna devam ediyoruz. Ama uygulamaya göre 10-15 Kasım arası Doğum görünüyor. Bir kez muayene olduk daha.
Uzun bir bekleyiş, bir kürtaj kaybı ve tüp bebek sürecinden sonra 2 embriyo transferinden 1i tutunmuş anneciğine cok şükür Kesemizi gördük, haftaya Salı da kalp atislari icin gideceğiz insallah.

Rabbim hepimize sağlıkla sihhatle hayirlisi ve uzun ömürlerle yavrularımızı nasip etsin.

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar bende geçtiğimiz Cuma günü hamile olduğumu öğrendim.2.bebeğim olacak inşallah :) Daha doktora gitmedim biraz beklemek istedim.1 Aralık gösteriyor ama muhtemelen Kasım annesi olacağım :) kızım da 2 hafta önce olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…