• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar günaydın... bende dün akşam DR ye gittim. Veee kalp atışlarını dinledim bebisimin 🤗 ayyy minicikti yavrum. Çok küçük olduğu için kalo atışları biraz zayıf duyuluyordu. Ama coook tatlıydı 😃😃 6+3 sat la uyumlu boyu dedi. Bi de baya bilgilendirme yaptı. Benm en çok dikkatimi ceken pastorize yogurt ye dedi. Yani sutcuden sut alip kaynayip mayalaman kistik yapilari oldurmez. Bu yuzden de normal birinin atlatabilcegi bir sikintiyi gebeler atlatamaz dedi. Aklınızda olsun

Amin inşallah. Zaten çok usg ye girmek de iyi bişi değil. Duymuşsunuzdur amerikada sadece 3 kere giriliyor. Eşimin yeğeni orda 25. Haftaya gün verdiler 2. Usg için dedi. Tabi benim 2. bebek olduğu için de rahatım :)
evet sakıncalı diye duymuştum , ama işte ilk gebelik olunca kafamda binbir soru , allahım bebişlerimizi esirgesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Kızlar günaydın... bende dün akşam DR ye gittim. Veee kalp atışlarını dinledim bebisimin 🤗 ayyy minicikti yavrum. Çok küçük olduğu için kalo atışları biraz zayıf duyuluyordu. Ama coook tatlıydı 😃😃 6+3 sat la uyumlu boyu dedi. Bi de baya bilgilendirme yaptı. Benm en çok dikkatimi ceken pastorize yogurt ye dedi. Yani sutcuden sut alip kaynayip mayalaman kistik yapilari oldurmez. Bu yuzden de normal birinin atlatabilcegi bir sikintiyi gebeler atlatamaz dedi. Aklınızda olsun
Hazır yoğurtların hiçbir faydası yok ve bol koruyucular ilginç doktor şaşırttı açıkcası. Sütçülerden değil de günlük sütten yoğurt mayalayıp ye dese doğru olacaktı aslında

Doktora sinirlendim gözün aydın demeyi unuttum 😀 gözün aydın darısı biz duymayanlara inş. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Doktora sinirlendim gözün aydın demeyi unuttum 😀 gözün aydın darısı biz duymayanlara inş. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Ayy bnde duymadm daha yaa 2 nisanda ilk randevumuz insallah duyariz..test yapasim geliyo duruyomu acaba diye sona diyrm ki Allaha emanet benimledir insallah :))

ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun :) bende bugün 6+6 yım ve birazdan doktora gitcem bakalım duyabilcek miyim kalp atışını çok heyecanlıyım :KK200:

Ayy bnde duymadm daha yaa 2 nisanda ilk randevumuz insallah duyariz..test yapasim geliyo duruyomu acaba diye sona diyrm ki Allaha emanet benimledir insallah :))
:) bende tekrar tekrar test yapmayı düşünmüştüm şimdi sizinde aynı düşüncede olduğunuzu görünce bi gülme geldi :) inşallah sağlıkla duyarsınız

:) bende tekrar tekrar test yapmayı düşünmüştüm şimdi sizinde aynı düşüncede olduğunuzu görünce bi gülme geldi :) inşallah sağlıkla duyarsınız
Bir Asamayi atlatinca bi onceki asama hep komik geliyr bana :)) insallah duyariz cok cok tesekkur ederm :) insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza :)

Merhabalar, yeni katıldım aranıza 2.gebeliğin olacak inşallah. Kızım şu an 21 aylık ve emiyor. 24 aya tamamlamak istiyorum hem hamile olup hem emziren var mı aranızda?

Benim oğlum 17 aylık ben de emziriyodum düşük riski var diyince bıraktım kanama alanım varmış herhangi bi lekelenmem yok ama. Doktora gitmesem kanama alanından haberim olmıcaktı ve emzirmeye devam etcektim. Eger doktora gittiysen herhangi bi kanaman lekelenmen yoksa emzirebilirsin ama gitmediysen önce muayene ol bence.

bayanlar dr randevunuza kaç haftada bir gidiyorsunuz . dr um 3 hafta da bir gel dedi uzun değil mi sizce ,yoksa normal mi
En son dun 7+3 te muayene oldum
10.haftaya gun verdi bir sonraki randevumuz icin
Sonra 12.hafta sonra 15 ve 16. Haftalarda olacakmis
Devamini soyledi ama hatirlamiyorum 😂😂

En son dun 7+3 te muayene oldum
10.haftaya gun verdi bir sonraki randevumuz icin
Sonra 12.hafta sonra 15 ve 16. Haftalarda olacakmis
Devamini soyledi ama hatirlamiyorum 😂😂
bana sadece biz 3 haftada bir çağırıyoruz dedi. o da 10. haftanın bitmesine denk geliyor ondan sonra nasıl olur bende bilemedim :)

Kayısı hoşafı yaptım bu gün midem bulandığı için iki kaşık zor aldım, troit yüksekliği sebebiyle sabah aç karna ilacım var mecbur su içiyorum fakat faydası yok çok huzursuzum bian önce doğum gelsin istiyorum 😕
Niye huzursuzsun canım?
Ben de bir an önce doğum gelsin istiyorum. Ya da karnım şişsin artık, en azından hareketlerini hissedeyim.
benim bi de korkularım var.. sağlıkla doğurabilsek... bu sabah saat 06:00 gibi uyandım göğüslerim acımıyor acaba bişey mi oldu diye korktum...

bayanlar dr randevunuza kaç haftada bir gidiyorsunuz . dr um 3 hafta da bir gel dedi uzun değil mi sizce ,yoksa normal mi
Bana da çooook uzun geliyor ama benimkş de 3 haftada 1 randevu verdi.. nasıl sabredicem bilmiyorum. Ben haftada bir gitmek isterdim. Üff..
Zaten benim çok korkum ve endişem var. Ne zaman azalacak bu korkular. 3. Ayı atlatınca geçer mi?

Back