- 11 Mart 2019
- 64
- 76
- 88
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yararli bir bilgi olmuş tesekkur ederim..Dusununce mantiksiz zaten..Daha buyumeye baslamayan bir karini kremlemek,yaglamak.Daha karin cikmasina cok varken..Tesekkurler..Arkadaşlar, çatlak olmasın diye şimdiden krem losyon fln sürmeyin karnınıza. Doktor 20 haftadan önce böyle şeyler sürülmesinin bebek açısından iyi olmayacağını söylüyor. hindistan cevizi yağı arada sürülebilirmiş.
Canim sanirim her dr. Farkli yaklasiyor bu konuyaArkadaşlar, çatlak olmasın diye şimdiden krem losyon fln sürmeyin karnınıza. Doktor 20 haftadan önce böyle şeyler sürülmesinin bebek açısından iyi olmayacağını söylüyor. hindistan cevizi yağı arada sürülebilirmiş.
20. haftadan önce doğal yağlar kullanılabilirmiş. kimyasal içerikli şeyleri tavsiye etmiyorlar.Canim sanirim her dr. Farkli yaklasiyor bu konuya
Ilk hamileligimde 8.haftada bel bolgesinde 2 catlagim olusmustu ve hemen kremlere basladik
Cok sukur hic catlagim olmadi sonrasinda
Bunda da hemen basladim
Hormon degisimi vucudumu kupkuru yapiyor ve direkt catlamaya musait oluyor
Dr.um bol bol nemlendir karnini,kollarini dedi
bebeğiniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirdin inşallah daha önceki düşüğün sebebi neydi acab bende aynı durumu yasıyorum su anda bende pıhtılasma varmısHanımlar merhaba
Bende taze hamişim 5+3 haftalık hafta sonu kalp sesini dinlemeye çağırdı doktor Rabbim nasip etsin.2 sene önce 7 haftalıkken kalbi durdu ilk bebişimin kaybettim ozamandan beri hamile kalamadım. 2 nisanda ege üni ye aşılamaya gidicektik .Rabbim lütuf etti,nasip etti çok şükür.Sıcak yüzlerini göstersin hepimize inşallah.benim sizden ricam uyurken nasıl uyuyorsunuz biryerde okudum aklıma takıldı..ayrıca nelere dikkat ediyorsunuz yeme içme hareket filan
Amin sizinde hayırlı olsun.ilk bebek olduğu için araştırma istemedi doktor.Inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.sizin arada ne kadar zaman varbebeğiniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirdin inşallah daha önceki düşüğün sebebi neydi acab bende aynı durumu yasıyorum su anda bende pıhtılasma varmıs
Allah sıcak yüzlerini göstersin inşallahbenim arada 2 sene var canım
hoşgeldin canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. uyumayla ilgili ne okudun merak ettim ? ben doktoruma sordum geçen hafta yüzüstü yatmanın sakıncası olur mu diye şu dönemde olmaz yatabilirsin demişti o yüzden biraz gelişigüzel uyuyorum ama dönerken daha dikkatli davranıyorumHanımlar merhaba
Bende taze hamişim 5+3 haftalık hafta sonu kalp sesini dinlemeye çağırdı doktor Rabbim nasip etsin.2 sene önce 7 haftalıkken kalbi durdu ilk bebişimin kaybettim ozamandan beri hamile kalamadım. 2 nisanda ege üni ye aşılamaya gidicektik .Rabbim lütuf etti,nasip etti çok şükür.Sıcak yüzlerini göstersin hepimize inşallah.benim sizden ricam uyurken nasıl uyuyorsunuz biryerde okudum aklıma takıldı..ayrıca nelere dikkat ediyorsunuz yeme içme hareket filan
pıhtılaşmanın belirtisi var mı acaba ? hayırlısı olsun inşallahbebeğiniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirdin inşallah daha önceki düşüğün sebebi neydi acab bende aynı durumu yasıyorum su anda bende pıhtılasma varmıs
geçmiş olsun canım bazen benimde öyle oluyor sanırım kabızlıkla ilgiliMerhaba hanımlar bende 6+1 haftalık hamileyim pazar günü çok şiddetli sancım vardı doktorum acil hastaneye gelmemi söyledi hemen testler bir sürü şeyler yaptılar bir gece müşahade altında kaldım çok şükür bebeğim sağlıklıydı keseyide gördük kalp atımını da gördüm fakat sancımın sebebi bağırsaklarmış doktorum o yün için lahman yaptı fakat ne yesemde ne içsemde karnım taş gibi hiç rahat değilim benim gibi olan var mı ve özel bi tarifi varmı merak ediyorum (bu arada d vitamini kullanıyorum)
Evet malesef birde daha çok psikolojik olarak yapamıyorum ıkınınca bebeğe birşey olacak korkusu oluyor ıkınmaya çalışsam ağrım oluyor bu yüzden sancım artıyor kabak çorbaları hoşaflar birsürü bişi deniyorum ama faydası yokgeçmiş olsun canım bazen benimde öyle oluyor sanırım kabızlıkla ilgiline fayda eder bende hiç bilemiyorum sende kabızlık sorunu yaşıyor musun
Kurutulmuş erik, kayısı fayda etmiyor mu canım? Ya da sabah kalkınca ılık bol su içsen?Merhaba hanımlar bende 6+1 haftalık hamileyim pazar günü çok şiddetli sancım vardı doktorum acil hastaneye gelmemi söyledi hemen testler bir sürü şeyler yaptılar bir gece müşahade altında kaldım çok şükür bebeğim sağlıklıydı keseyide gördük kalp atımını da gördüm fakat sancımın sebebi bağırsaklarmış doktorum o yün için lahman yaptı fakat ne yesemde ne içsemde karnım taş gibi hiç rahat değilim benim gibi olan var mı ve özel bi tarifi varmı merak ediyorum (bu arada d vitamini kullanıyorum)
Ayy, canım çok geçmiş olsun ve tebrik ederim. Ben sırtüstü yatıyorum dizlerimin altına yastık, battaniye gibi bir destek koyuyorum çok rahat ediyorum o zaman. Sağa ya da sola dönük yatıyorum. Yüzüstü yatmayı çok severim ama karnıma baskı olacak diye yatamıyorum korkundan, rahat edemiyorum. Çok küçük aslında ama içimden çok dikkat etmek geliyor. Zaten benimki tedavi ile oldu, 5 senedir istiyorduk. Benim de bir kimyasal gebeliğim oldu geçen sene.Hanımlar merhaba
Kayısı hoşafı yaptım bu gün midem bulandığı için iki kaşık zor aldım, troit yüksekliği sebebiyle sabah aç karna ilacım var mecbur su içiyorum fakat faydası yok çok huzursuzum bian önce doğum gelsin istiyorumKurutulmuş erik, kayısı fayda etmiyor mu canım? Ya da sabah kalkınca ılık bol su içsen?
belirti yok canım bebeğin kalbi durmustu önceki gebeliğimdepıhtılaşmanın belirtisi var mı acaba ? hayırlısı olsun inşallah
ben aralıkta 6 haftalık bebğin kalbi durması nedeyle kürtaj oldum hep kafamda soru işaretleri acaba pıhtılaşmamı doktor şu ana gerek yok öyle testlere 2. bebek de düşerse öyle bakarız dedi. peki bacaklarında ağrı varmıydı benim ayak tabanımdan tut kalçama kadar ağrım vardı hergünbelirti yok canım bebeğin kalbi durmustu önceki gebeliğimde