2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Neden yüksek riskli gebelik sayılıyor canım,herhangi bir sağlık problemin mi yada düşük tehliken

Neredeki medicana bu ve ne kadar fiyat verdiler

Ben bugun dogum teminati yaptirmak icin gorustum yalniz hamilelere yapmiyorlar boyle bir mantiksizlik yok sinirlerimi bozdular. Bu dogum teminati dedigimiz sey dogumun tamamini 8 10 muayene ucretini ve tum tahlil ve tetkikleri kapsiyor. Hamile olmadigin surece yapabiliyormussun. Yalnizca bir yer buldum yapan 4500 tl istiyorlar bana mantikli geldi yapacagim sanirim

Benim dr beta değerin en az 1500 olmalı ultrasonda kese görebilmek için demişti

Kızlar bende bu grubu yeni keşfettim
Hepimize sağlıklı süreçler diliyorum
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşmak nasip olsun
Benim sat 7 Şubat ama geç döllenme sanırım ultrason ile Dr 6 haftalık olması gerekirken 4/5 gibi duruyor demişti . Geçtiğimiz cuma günü
Bir hafta sonra tekrar gel dedi
Heyecan ve stres ile randevuya gitmeyi bekliyorum

Bende çok araştırdım hamilelik sigortası işini,ama dediğin gibi hamilelikten önce yapılması lazımmış büyük saçmalık.
Demir hatta iki can varmış şimdi onu araştırıyorum,seninki hangisi canım güvenilir bir sirketmi ?? Bir çok olumsuz yorumda okudum anlaşmalı hastaneler sonradan vazgeçip ortada kalanlar olmuş

Benim için saçma olur çünkü kontrole gittiğim yer ve doğum yapacağım yer farklı. Zaten bende doğuma ortalama 4500-5000 civarı vereceğim tahmini önceden o parayı vermem saçma olur

İlk gittiğimde benimde haftasıyla uyumsuz çıkmıştı 7+0 da gittm kalp atışı için ultrason da aynı haftayı gösteri

10 11. Haftadan sonra gorunuyor da doktorlar soylemiyor bakma
Yaa neden söylemiyolar ki :) söylesinler ama:) bi yanlışlık yapmak istemiyorlardır.
inşallah canım... bir şey olmayacak inşallaah... ama yine de kurt kemiriyo sanki :) maşallah bak seninki kendiliğinden olmuş sağlıklıdır o.

işte benimde kafam karışık o yüzden bi de hacettepeye giden arkadaşım vardı profesör her muayene için 400 doğum içinde 4000 lira demiş çok şaşırdım o zaman devlet hastanesinin ne anlamı var durumu olmayan insanlar nereye gidecek

Yani biz ne kadar dikkat edersek edelim erkeklerden kaynaklı enfeksiyon olabiliyoruz. İşte iç çamaşırları kaynatmak ve çok çok su içmek iyi geliyor diye biliyorum
hmm, aslında çok su içerim. gliba idrarımı tuttuğum için oluşuyor bende illa sıkışıpta gitmeliyim o da yapıyormuş enfeksiyon. çamaşır kaynatmayı deneyeyim bi sağol

Benim de geç döllenme canım. Normalde 22 şubat gibiydi ancak tüm belirtiler 3/7 mart arası oldu geç yumurtladığımı anladım. Sonra gebelik olunca da doğruymuş.. Bakalım inşallah güzel sağlıklı bir süreç geçiririz

Neden yüksek riskli gebelik sayılıyor canım,herhangi bir sağlık problemin mi yada düşük tehliken
Böbrek yetmezligi var canim bende
Bobreklerim normalin yari boyutunda
Bobrek reflusu ameliyati oldum haziran 2018de
O yuzden Perinatolog gebelik takibimi ve dogumumu yapmali
Dusuk riskim yok cok sukur
Ondan da korkuyordum
Ilk kizimin hamileligi cok cok kotuydu ve o zaman hastaligim bilinmiyordu
Su an surekli kontrol altindayim

Neredeki medicana bu ve ne kadar fiyat verdiler
Medicana International Beylikduzu
Indirimli haliyle 7500 fiyat aldim
Arti 1000-1500 lira da spinal epidural kombinasyonu tutuyor
Bide beni prof muayene ediyor
Ona da arti 1500 isteniyor dogumda
Saglikli bir sekilde gebelik donemimi atlatayim da raziyim artik tum odeyeceklerime
Ben normal kadin doguma gitmiyorum yalniz
Perinatolog takibimi yapiyor

Hem de hamileliktan 6 regl donemi oncesi isteniyor ve bazi hastanelerde %100 odeme yapiliyor
Bu konuda daha net bilgileri ozel hastanelerin ozel saglik sigortasi bolumunden yapiyorlar ve yonlendiriyorlar
Bilginiz olsun
Hatim ettim resmen bu olaylari ama bana hic bir faydasi olmadi

Bursa medicana da 5000 tl civarı. Bende orayı tercih edeceğim sanırım

Beylikduzundeki normal dogum icin 5000 küsur demisti sanirim
Ben sezaryen olucam
Benim extradan odeyecegim para dr.umun ameliyata girmesi icin olacak
Her ilde fiyat farki var malesef
Başka iller daha ucuz il büyüdükçe fiyatlar artıyor sanırım. 5-6 bin çok fazla değil herhalde dimi ortalaması bu sanırım başta fazla gelmişti ama istediğim doktorun anlaşmalı olduğu hastaneler hep bu civarda

Ahhhh bu anneler nelere katlanıyor,ne zorluklar çekiyorda o dikenli yollar ona gül bahçesi geliyor ❤
Geçmiş olsun canım,allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ınşallah

merhabalar arkadaslar bugun kontrole gitti 7+3 2 hafta once kese olusmamisti simdi kese olusmus ama bebek cok ama cok kucukmus kalp atisini duyamadik cok korkuyorum ne olur bir akil verin haftaya persembe yine gidecembu arada karin ultrasonuyla bakiyor doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…