• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
  1. Kuzum doktor bana mide bulantisi hapi yazmisti kizima hamileyken ve sigorta karsiliyordu sana ozel olani yazmis anlasmasi vardir muhtemelen
    Metpamid dramamine karşılıyormuş ama metpamide alerjim var. Dramamine uyku yapıyormuş çalışıyorum gün içinde alamam. Birde bulantımın ağır olduğunu söyleyince doktor son çare bunu yazdı. Eczaneye sordum devlette yazdırsam karşılarmıydı diye karşılamıyormuş

dün verdiğim tahlillerin sonucu çıkmış kızlar. b12 im yine düşük :KK43: anladığım kadarıyla çok az da kansızlığım var bu sonuçları aile hekimi de görebiliyor sanırım hastane yerine ona gitsem nolur ki acaba
Folik asitimde b12 de vardı benim. O şekilde tercih edebilirsin aslında. Bolca et yemen gerekiyor. Benimde trombositim düşük ama ne yapmam gerek bilmiyorum

Ilk ne zaman gitmiştin de göremedin canim,benimkide sat 28 ocak.
10 gün önce keseyi görelim diye gittik kalp atışını duyduk şükür.
Seninki de mutlaka görünür artık nerdeyse 8 haftalık olcak,sağlıkla duy inşllah sesini rahatla ❤
15 gun once gittim gec dollenme oldugu icin gorunmuyordue dedi

Folik asitimde b12 de vardı benim. O şekilde tercih edebilirsin aslında. Bolca et yemen gerekiyor. Benimde trombositim düşük ama ne yapmam gerek bilmiyorum
Neredeyse 1 tam kutu folik asitim var onu kenara atip baska almak istemem acikcasi ette pek sevmiyorum ondan kaynaklaniyor galiba

Merhaba arkadaslar bende kasim ayi annelerinden olacagim nasipse. Daha onceden 2 tane kaybim var o yuzden cok heveslenmiyorum suanda . Bende hic belirti yok ya ne bulanti ne uyku ne halsizlik goguslerimde bazen aci var bazen gidiyor. Normal mi bu sizce sat 16 subat
hoşgeldin canım rabbim bi daha yaşatmasın. belirtiler herkeste aynı olmaz kimi çok zor geçirir kmi çok kolay bence onlara takılma benimde midem bulanmıyordu hiç niye diyordum bir kaç gündür başladı şimdi olmasaymış daha iyiymiş diyorum :)

hoşgeldin canım rabbim bi daha yaşatmasın. belirtiler herkeste aynı olmaz kimi çok zor geçirir kmi çok kolay bence onlara takılma benimde midem bulanmıyordu hiç niye diyordum bir kaç gündür başladı şimdi olmasaymış daha iyiymiş diyorum :)

Insallah sorun yoktur doktorda haftaya cagirdi cuma gunune artik 7 gun catlarim 🙄

Merhaba arkadaslar bende kasim ayi annelerinden olacagim nasipse. Daha onceden 2 tane kaybim var o yuzden cok heveslenmiyorum suanda . Bende hic belirti yok ya ne bulanti ne uyku ne halsizlik goguslerimde bazen aci var bazen gidiyor. Normal mi bu sizce sat 16 subat
Bende ayni senin gibiyim kuzum korkma bazilari daha hafif bazilari daha agır atlatiyor

Back