- 15 Mayıs 2018
- 1.413
- 1.613
- 53
aa ne tesadüf benmde sat 25 ocak :) hadi hayırlsı olsunHic bilmiorum kuzum sat 25 ocak ama bebek gormedgmz icin kesn bisey soylememisti pazsrtesi nelli olur heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa ne tesadüf benmde sat 25 ocak :) hadi hayırlsı olsunHic bilmiorum kuzum sat 25 ocak ama bebek gormedgmz icin kesn bisey soylememisti pazsrtesi nelli olur heralde
Metpamid dramamine karşılıyormuş ama metpamide alerjim var. Dramamine uyku yapıyormuş çalışıyorum gün içinde alamam. Birde bulantımın ağır olduğunu söyleyince doktor son çare bunu yazdı. Eczaneye sordum devlette yazdırsam karşılarmıydı diye karşılamıyormuşKuzum doktor bana mide bulantisi hapi yazmisti kizima hamileyken ve sigorta karsiliyordu sana ozel olani yazmis anlasmasi vardir muhtemelen
Folik asitimde b12 de vardı benim. O şekilde tercih edebilirsin aslında. Bolca et yemen gerekiyor. Benimde trombositim düşük ama ne yapmam gerek bilmiyorumdün verdiğim tahlillerin sonucu çıkmış kızlar. b12 im yine düşükanladığım kadarıyla çok az da kansızlığım var bu sonuçları aile hekimi de görebiliyor sanırım hastane yerine ona gitsem nolur ki acaba
15 gun once gittim gec dollenme oldugu icin gorunmuyordue dediIlk ne zaman gitmiştin de göremedin canim,benimkide sat 28 ocak.
10 gün önce keseyi görelim diye gittik kalp atışını duyduk şükür.
Seninki de mutlaka görünür artık nerdeyse 8 haftalık olcak,sağlıkla duy inşllah sesini rahatla ❤
Ayni zamanlarda alcaz kucagimiza sanirim gruptan ilk dogum yapacaklar biziz sanirim erkenci davrananlar olmazsaaa ne tesadüf benmde sat 25 ocak :) hadi hayırlsı olsun
aynen öyle evet canım ya inşallah :)Ayni zamanlarda alcaz kucagimiza sanirim gruptan ilk dogum yapacaklar biziz sanirim erkenci davrananlar olmazsa![]()
Neredeyse 1 tam kutu folik asitim var onu kenara atip baska almak istemem acikcasi ette pek sevmiyorum ondan kaynaklaniyor galibaFolik asitimde b12 de vardı benim. O şekilde tercih edebilirsin aslında. Bolca et yemen gerekiyor. Benimde trombositim düşük ama ne yapmam gerek bilmiyorum
Folik asitinde b12 takviyesi var mı bak istersen. Bitince takviyeli olandan alabilirsinNeredeyse 1 tam kutu folik asitim var onu kenara atip baska almak istemem acikcasi ette pek sevmiyorum ondan kaynaklaniyor galiba
size de hayırlı olsun hayırlısı bu zamanmış demek kiHayirli olsun canim bende 2015 kasim annesiydim. Cok da memnun kalmadim kasim cocugundan ama olsun başa geldi bir kere.![]()
baktım b12 yokmuş içinde canım sadece folik asitFolik asitinde b12 takviyesi var mı bak istersen. Bitince takviyeli olandan alabilirsin
hoşgeldin canım tebrikler ilk çocuğun mu :)Merhaba kızlar yeni katıldım bende aranıza Kasım annesi olcam Rabbim in izniyle 7+5 immm ve çok evhamlı panik Bir hamileyim![]()
hoşgeldin canım rabbim bi daha yaşatmasın. belirtiler herkeste aynı olmaz kimi çok zor geçirir kmi çok kolay bence onlara takılma benimde midem bulanmıyordu hiç niye diyordum bir kaç gündür başladı şimdi olmasaymış daha iyiymiş diyorum :)Merhaba arkadaslar bende kasim ayi annelerinden olacagim nasipse. Daha onceden 2 tane kaybim var o yuzden cok heveslenmiyorum suanda . Bende hic belirti yok ya ne bulanti ne uyku ne halsizlik goguslerimde bazen aci var bazen gidiyor. Normal mi bu sizce sat 16 subat
hoşgeldin canım rabbim bi daha yaşatmasın. belirtiler herkeste aynı olmaz kimi çok zor geçirir kmi çok kolay bence onlara takılma benimde midem bulanmıyordu hiç niye diyordum bir kaç gündür başladı şimdi olmasaymış daha iyiymiş diyorum :)
Evet canım ilk çocuğum o yüzden acemi ve paniğimhoşgeldin canım tebrikler ilk çocuğun mu :)
Bende ayni senin gibiyim kuzum korkma bazilari daha hafif bazilari daha agır atlatiyorMerhaba arkadaslar bende kasim ayi annelerinden olacagim nasipse. Daha onceden 2 tane kaybim var o yuzden cok heveslenmiyorum suanda . Bende hic belirti yok ya ne bulanti ne uyku ne halsizlik goguslerimde bazen aci var bazen gidiyor. Normal mi bu sizce sat 16 subat
Hosgeldin canim sende 5. Cocugunda olsa o panik hali hep oluor zatenEvet canım ilk çocuğum o yüzden acemi ve paniğim![]()
O da doğrudur amaaaHosgeldin canim sende 5. Cocugunda olsa o panik hali hep oluor zaten![]()
Bende ayni senin gibiyim kuzum korkma bazilari daha hafif bazilari daha agır atlatiyor