• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
gözünaydın canım :) benim doktorum 12 haftadan önce dinletmiyoruz kalp atışlarını demişti sizinki dinletmiş :KK64:

10 gün önce keseyi gördüğümüzde, kalp atışlarını duymadan kaç haftalık söyleyemem , duymak lazım dedi bana da . bugün söyledi geç döllenme 6+1 şuan dedi. 3 hafta sonra kontrol dedi

10 gün önce keseyi gördüğümüzde, kalp atışlarını duymadan kaç haftalık söyleyemem , duymak lazım dedi bana da . bugün söyledi geç döllenme 6+1 şuan dedi. 3 hafta sonra kontrol dedi
hmmm bi arkadaşımın doktoru da bebeğe ısı gidiyor dinlettiğimizde şu an çok küçük olduğu için 12 haftayı bekleyelim demiş ama bu ısı olayını tüm doktorlar bilmiyor mu ki dinletiyor onu anlamadım işte :KK64:

hmmm bi arkadaşımın doktoru da bebeğe ısı gidiyor dinlettiğimizde şu an çok küçük olduğu için 12 haftayı bekleyelim demiş ama bu ısı olayını tüm doktorlar bilmiyor mu ki dinletiyor onu anlamadım işte :KK64:
zaten çok kısa dinletti. 3 kere bile atmadı belki.
benim düşüncem duyulması taraftarıyım. yani ilk görünen kese boş ta olabilir, bilmek lazım kalp atışları, tabi benim düşüncem,

zaten çok kısa dinletti. 3 kere bile atmadı belki.
benim düşüncem duyulması taraftarıyım. yani ilk görünen kese boş ta olabilir, bilmek lazım kalp atışları, tabi benim düşüncem,
dinlemesen bile ekranda attigini gorebiliyorsun zaten canim dun ben doktor soylemeden farkettim mesela sonrada doktor soyledi kalpatislari olusmus diye eger gercekten bebisi rahatsiz edecekse sesini duymadan gormeye raziyim bende, tabiki hepimizin kendi dusuncesi canim benim 😘❤️

gözünaydın canım :) benim doktorum 12 haftadan önce dinletmiyoruz kalp atışlarını demişti sizinki dinletmiş :KK64:
Ben iki ayrı doktora gittim ikiside şak diye sesi açtı dinletti,eğer zararlıysa niye dinletiler :sinirli:
Ayrıca 12 hafta abartli degilmi biraz daha beklese cinsiyeti öğrenecegiz,hadi 8 hafta falan dese anliycamda :KK12:
Kafam bir milyon oldu :eğlence:

Ben iki ayrı doktora gittim ikiside şak diye sesi açtı dinletti,eğer zararlıysa niye dinletiler :sinirli:
Ayrıca 12 hafta abartli degilmi biraz daha beklese cinsiyeti öğrenecegiz,hadi 8 hafta falan dese anliycamda :KK12:

benim doktorum da 7 haftalık şu an, kalp atışını 5 sn kadar dinletti. bu aşamada bebeğe çok bağlanmamamız için dinletmiyorlarmış.

günaydın kızlarrrr, şimdi doktordan geldim. miniğimin kalp atışlarını duyduk. tabi ultrasondaki büyüklüğüne göre de tahmini doğum tarihimiz 14 kasım oldu, şuan çok şükür herşey yolunda.... Allah herkese nasip etsin, sağlıkla..:anneadayı::anne::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Gözünüz aydın olsun. Darısı başıma. Benimki 10 gun sonra gel bakalım duyacakmıyız demişti. Ultrasondada cok kucuk gorundugu içn atış fark edilmiyordu. Belki cihazlara göre değişiklik vardır. Bizim doktorun ki epey eskiydi.
Isı olayını bende duymuştum. Ama ilk hamileliğimdede 8 haftalıkken duymuştuk. Keşke zararlıysa yapmasalar ama cogu doktor hasta talebi diye bakıyor. Sonuçda antibiyotikde zararlı ama gerekli gereksiz her duruma yazıyorlar. son zamnlarda kamuoyu oluşmaya basladı. Bundada bilnçlenme artacaktır. Biz istemeyelim en güzeli şimdilik.. Teşekkür ederim bu arada sen nasılsın canım:)
benim doktorum da 7 haftalık şu an, kalp atışını 5 sn kadar dinletti. bu aşamada bebeğe çok bağlanmamamız için dinletmiyorlarmış.
Buda bi bakış açısı. Ama bir yandan da sanki heran kaybedebilirmişiz düşüncesini biliçaltımıza yerleştiriyor değil mi?

kızlar bu ultrason görünütüsün kilo ilede alakası var. Kilolu ve özlelikle karın bölgesinde yağ olan kadınlarda bebek buyuyene kadar görüntüler zor oluyor maalesef..

valla benimde ayni oyle oldu canim bi dahaki gittiginde sor istersen doktoruna bende detayli olarak soracagim

Gözünüz aydın olsun. Darısı başıma. Benimki 10 gun sonra gel bakalım duyacakmıyız demişti. Ultrasondada cok kucuk gorundugu içn atış fark edilmiyordu. Belki cihazlara göre değişiklik vardır. Bizim doktorun ki epey eskiydi.

Isı olayını bende duymuştum. Ama ilk hamileliğimdede 8 haftalıkken duymuştuk. Keşke zararlıysa yapmasalar ama cogu doktor hasta talebi diye bakıyor. Sonuçda antibiyotikde zararlı ama gerekli gereksiz her duruma yazıyorlar. son zamnlarda kamuoyu oluşmaya basladı. Bundada bilnçlenme artacaktır. Biz istemeyelim en güzeli şimdilik.. Teşekkür ederim bu arada sen nasılsın canım:)

Buda bi bakış açısı. Ama bir yandan da sanki heran kaybedebilirmişiz düşüncesini biliçaltımıza yerleştiriyor değil mi?
aynen canim bende hic ustelemedim zaten nasilsa gordum biliyorum kalbinin attigini icim rahat cok sukur 😊😍 bende iyiyim canim bugun tekrar gittim kan ve idrar testi istemisti onlari verip geldim ☺️

kızlar bu ultrason görünütüsün kilo ilede alakası var. Kilolu ve özlelikle karın bölgesinde yağ olan kadınlarda bebek buyuyene kadar görüntüler zor oluyor maalesef..
zayifliktan sikayetciydim aslinda ama bu sefer ise yaramis gibi gorunuyor bende 😂

Slm kızlar ben de ağırdan alıyorum biraz 5 gün geçti adetim idrar testi pozitif yazmıştım bugün sağlık ocağında kan verdim sonuç pazartesi takip no aldım yarın öğrenebilir miyim ki İnternetten haftaya cuma da doktora gideyim diyorum keseyle birlikte belki bebeği de görürüz diyorum ne dersiniz

Canim gittin mi dr nasılmış bebis

Canımm tşk ederim gittim çok şükür bebişi yine gördüm kalp atışını yine duydum düşük riskim kalmamış ama yine de dikkat etmen şart dedi. bugün 7+2yiz 1 cm den büyüşmüş. Rabbim sağlıklıca kucağomıza almayı nasip eylesin hepimizin inşallah çok mutluyum çok🙏

Aynen zaten enfazla 3 4 saniye dinletiyorlar,doyamıyor insan ❤
Ilk haftalarda idrara sıkışık olarak ultrasona girmek lazımmış,geçen kontrolde doktor söyledi idrara sıkışık değilsin yoksa daha net olurdu diye.
Bir sonrakine sıkışık gel dedi yavaş yavaş öğreneceğiz işte 😁😃

Slm kızlar ben de ağırdan alıyorum biraz 5 gün geçti adetim idrar testi pozitif yazmıştım bugün sağlık ocağında kan verdim sonuç pazartesi takip no aldım yarın öğrenebilir miyim ki İnternetten haftaya cuma da doktora gideyim diyorum keseyle birlikte belki bebeği de görürüz diyorum ne dersiniz
internete 2 saat içinde düşüyor sonuç zaten e-nabızdan takip edebilirsin bende ordan öğrenmiştim :)

Hanimlar 3 gün evvel kan degerim 633 cikmisti. Bugün doktora geldim. Degerin henüz düşük ama bakalim dedi. Alttan muayene etti. Sizce alttan muayenenin bir sakincasi olur mu? Keseyi gördü doktor. Cok yeni henüz cok kücük dedi. Bebegi zaten duyamayiz dedi. Bir terslik yoktur dimi

Back