- 4 Aralık 2013
- 879
- 164
- 123
- 34
maşallah gözünüz aydın darısıda bizlere olsun inşallah. sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle![]()
siz ne zaman gideceksiniz duymaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah gözünüz aydın darısıda bizlere olsun inşallah. sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle![]()
siz ne zaman gideceksiniz duymaya
normalde bugün gitmem gerekirdi randevu saati uymadıgı için , pzartesi sabahı saat 8 de randevumvar bakalım hayırlısı olsun . inşallah bende duyarım canımsiz ne zaman gideceksiniz duymaya
gözünaydın canım :) benim doktorum 12 haftadan önce dinletmiyoruz kalp atışlarını demişti sizinki dinletmiş![]()
hmmm bi arkadaşımın doktoru da bebeğe ısı gidiyor dinlettiğimizde şu an çok küçük olduğu için 12 haftayı bekleyelim demiş ama bu ısı olayını tüm doktorlar bilmiyor mu ki dinletiyor onu anlamadım işte10 gün önce keseyi gördüğümüzde, kalp atışlarını duymadan kaç haftalık söyleyemem , duymak lazım dedi bana da . bugün söyledi geç döllenme 6+1 şuan dedi. 3 hafta sonra kontrol dedi
zaten çok kısa dinletti. 3 kere bile atmadı belki.hmmm bi arkadaşımın doktoru da bebeğe ısı gidiyor dinlettiğimizde şu an çok küçük olduğu için 12 haftayı bekleyelim demiş ama bu ısı olayını tüm doktorlar bilmiyor mu ki dinletiyor onu anlamadım işte![]()
dinlemesen bile ekranda attigini gorebiliyorsun zaten canim dun ben doktor soylemeden farkettim mesela sonrada doktor soyledi kalpatislari olusmus diye eger gercekten bebisi rahatsiz edecekse sesini duymadan gormeye raziyim bende, tabiki hepimizin kendi dusuncesi canim benimzaten çok kısa dinletti. 3 kere bile atmadı belki.
benim düşüncem duyulması taraftarıyım. yani ilk görünen kese boş ta olabilir, bilmek lazım kalp atışları, tabi benim düşüncem,
Ben iki ayrı doktora gittim ikiside şak diye sesi açtı dinletti,eğer zararlıysa niye dinletilergözünaydın canım :) benim doktorum 12 haftadan önce dinletmiyoruz kalp atışlarını demişti sizinki dinletmiş![]()
Merhaba .. bende 4. Haftamda grip olmuştum doktorum günde 2 bardak ıhlamuru geçme demişti bilgin olsun
Ben iki ayrı doktora gittim ikiside şak diye sesi açtı dinletti,eğer zararlıysa niye dinletiler
Ayrıca 12 hafta abartli degilmi biraz daha beklese cinsiyeti öğrenecegiz,hadi 8 hafta falan dese anliycamda
Kafam bir milyon oldu![]()
günaydın kızlarrrr, şimdi doktordan geldim. miniğimin kalp atışlarını duyduk. tabi ultrasondaki büyüklüğüne göre de tahmini doğum tarihimiz 14 kasım oldu, şuan çok şükür herşey yolunda.... Allah herkese nasip etsin, sağlıkla..![]()
Isı olayını bende duymuştum. Ama ilk hamileliğimdede 8 haftalıkken duymuştuk. Keşke zararlıysa yapmasalar ama cogu doktor hasta talebi diye bakıyor. Sonuçda antibiyotikde zararlı ama gerekli gereksiz her duruma yazıyorlar. son zamnlarda kamuoyu oluşmaya basladı. Bundada bilnçlenme artacaktır. Biz istemeyelim en güzeli şimdilik.. Teşekkür ederim bu arada sen nasılsın canım:)hmmm bi arkadaşımın doktoru da bebeğe ısı gidiyor dinlettiğimizde şu an çok küçük olduğu için 12 haftayı bekleyelim demiş ama bu ısı olayını tüm doktorlar bilmiyor mu ki dinletiyor onu anlamadım işte![]()
Buda bi bakış açısı. Ama bir yandan da sanki heran kaybedebilirmişiz düşüncesini biliçaltımıza yerleştiriyor değil mi?benim doktorum da 7 haftalık şu an, kalp atışını 5 sn kadar dinletti. bu aşamada bebeğe çok bağlanmamamız için dinletmiyorlarmış.
valla benimde ayni oyle oldu canim bi dahaki gittiginde sor istersen doktoruna bende detayli olarak soracagimBen iki ayrı doktora gittim ikiside şak diye sesi açtı dinletti,eğer zararlıysa niye dinletiler
Ayrıca 12 hafta abartli degilmi biraz daha beklese cinsiyeti öğrenecegiz,hadi 8 hafta falan dese anliycamda
Kafam bir milyon oldu![]()
aynen canim bende hic ustelemedim zaten nasilsa gordum biliyorum kalbinin attigini icim rahat cok sukurGözünüz aydın olsun. Darısı başıma. Benimki 10 gun sonra gel bakalım duyacakmıyız demişti. Ultrasondada cok kucuk gorundugu içn atış fark edilmiyordu. Belki cihazlara göre değişiklik vardır. Bizim doktorun ki epey eskiydi.
Isı olayını bende duymuştum. Ama ilk hamileliğimdede 8 haftalıkken duymuştuk. Keşke zararlıysa yapmasalar ama cogu doktor hasta talebi diye bakıyor. Sonuçda antibiyotikde zararlı ama gerekli gereksiz her duruma yazıyorlar. son zamnlarda kamuoyu oluşmaya basladı. Bundada bilnçlenme artacaktır. Biz istemeyelim en güzeli şimdilik.. Teşekkür ederim bu arada sen nasılsın canım:)
Buda bi bakış açısı. Ama bir yandan da sanki heran kaybedebilirmişiz düşüncesini biliçaltımıza yerleştiriyor değil mi?
zayifliktan sikayetciydim aslinda ama bu sefer ise yaramis gibi gorunuyor bendekızlar bu ultrason görünütüsün kilo ilede alakası var. Kilolu ve özlelikle karın bölgesinde yağ olan kadınlarda bebek buyuyene kadar görüntüler zor oluyor maalesef..
Canim gittin mi dr nasılmış bebis
Aynen zaten enfazla 3 4 saniye dinletiyorlar,doyamıyor insan ❤benim doktorum da 7 haftalık şu an, kalp atışını 5 sn kadar dinletti. bu aşamada bebeğe çok bağlanmamamız için dinletmiyorlarmış.
Ilk haftalarda idrara sıkışık olarak ultrasona girmek lazımmış,geçen kontrolde doktor söyledi idrara sıkışık değilsin yoksa daha net olurdu diye.kızlar bu ultrason görünütüsün kilo ilede alakası var. Kilolu ve özlelikle karın bölgesinde yağ olan kadınlarda bebek buyuyene kadar görüntüler zor oluyor maalesef..
internete 2 saat içinde düşüyor sonuç zaten e-nabızdan takip edebilirsin bende ordan öğrenmiştim :)Slm kızlar ben de ağırdan alıyorum biraz 5 gün geçti adetim idrar testi pozitif yazmıştım bugün sağlık ocağında kan verdim sonuç pazartesi takip no aldım yarın öğrenebilir miyim ki İnternetten haftaya cuma da doktora gideyim diyorum keseyle birlikte belki bebeği de görürüz diyorum ne dersiniz