• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şükürler Olsun Kızlar Bebeğin Durumu İyi Kalp Atışını Duydum Elhamdulillah Rabbim Kimseyi Hüsrana Uğratmasın. Çok Tarifsiz 8 Seneden Sonra Gelen Bir Mucize Rabbim Hepimizinkini Hayırlı Sağlıklı Eylesin İnşallah
çok sevindim allah esirgesin , kaçıncı haftada şuan kalp atışı vajinal mi baktı

ohh çok şükür canım Rabbim bi daha yaşatmasın şimdi nasılsın ağrın var mı hala
o zmn benm dr niye bana bole dedi yaaa.... benmde sat 10 şubat....
12 mart 324 betaya düşük dedi. senin regl döngün kaç günde bir canm?? bnm sonuc cıkmıs galiba bu arada az sonra yazarım:)
diğer kanaması olan arkadaşımızdan henuz haber yok değil mi yaa???
Senin değerin normal çıkmış gibi görünüyor ama bilemedim niye öyle dedi

Çok sevindim canım gözün aydın Şimdi nasılsın ağrın kanaman varmı? Dr ne dedi
[/QUOTE]
çok sevindim allah esirgesin , kaçıncı haftada şuan kalp atışı vajinal mi baktı

Ağrılarım var kendini çok yormuşsun rahiminin içinde var pıhtılar onu dışarı atmaya çalışıyor dedi. 6+1 günlük olduğunu söyledi önce kalp atış hareketlerini gördüm sonra sesini Subhanallah mucize bu tamamen mucize ağlamaktan odaklanamadı makina. Sadece ıstrahat edeceksin haftaya perşembe yine gel dedi

Ağrılarım var kendini çok yormuşsun rahiminin içinde var pıhtılar onu dışarı atmaya çalışıyor dedi. 6+1 günlük olduğunu söyledi önce kalp atış hareketlerini gördüm sonra sesini Subhanallah mucize bu tamamen mucize ağlamaktan odaklanamadı makina. Sadece ıstrahat edeceksin haftaya perşembe yine gel dedi
[/QUOTE]
ayy canım benim :KK200: hangi hastaneye gittin bu arada

[/QUOTE]
maşallah suphanallah, bende çarşamba günü gittgimde 6 haftalık demişti , kalp atışını duyamadım, bende sen böyle deyince bi kaygılandım şimdi ben neden duyaamdım acaba

ayy canım benim :KK200: hangi hastaneye gittin bu arada
[/QUOTE]

Çamlıca Erdeme Gittim Doktor Fatoş Özlem hanıma ben çok memnun kaldım güler yüzlü sakin sabırlı anlayışlı

maşallah suphanallah, bende çarşamba günü gittgimde 6 haftalık demişti , kalp atışını duyamadım, bende sen böyle deyince bi kaygılandım şimdi ben neden duyaamdım acaba
[/QUOTE]

Sakın kendini korkutma sakın kaygılanma adet tarihime göre 7 haftalığım ama keseyi 6+1 gördü. Daha 5 gün önce gittiğim doktor da kesenin içini göremiyorum boş demişti vallah ödüm kopmuştu. Sakın panikleme aletten alete değişiyor biraz daha bekle öyle git

Sakın kendini korkutma sakın kaygılanma adet tarihime göre 7 haftalığım ama keseyi 6+1 gördü. Daha 5 gün önce gittiğim doktor da kesenin içini göremiyorum boş demişti vallah ödüm kopmuştu. Sakın panikleme aletten alete değişiyor biraz daha bekle öyle git
[/QUOTE]
öyle dogru söylüyorsun da işte insan ister istemez geriliyor bişey mi oldu olacak mı diye, inşallah olmaz bişey saglıkla kucaklarımıza alırız. o günleri de görürüz. kısmetimde varsa zaten ne yapsam boş demi

canmbenimde adete göre bugün tam 7 haftalık

çarşamba günü tam 6 haftalık demişti bugün de 6+3 olması gerek belki de normal,seninkide 6+1 miş bak endişelenecek bi durum yok gibi çünkü embriyo günde 1.2 mm gelişir büyürmüş günden güne degişiyor

kızlar ben çok fazla duygu geçişleri yaşıyorum bazen kendimi çok suçluyorum mesela kan testi dışında birşey yapmadım gidip muayene olmadım ne biçim anneyim çocuğum var mı yaşıyo mu kalbi atıyo mu gidip öğrenmiyorum falan diye :KK61: sonra kendimi telkin etmeye çalışıyorum şimdi gitsem de göremeyebilirim beklemek zorundayım diye ama içim içimi yiyor inanın :KK61:

kızlar ben çok fazla duygu geçişleri yaşıyorum bazen kendimi çok suçluyorum mesela kan testi dışında birşey yapmadım gidip muayene olmadım ne biçim anneyim çocuğum var mı yaşıyo mu kalbi atıyo mu gidip öğrenmiyorum falan diye :KK61: sonra kendimi telkin etmeye çalışıyorum şimdi gitsem de göremeyebilirim beklemek zorundayım diye ama içim içimi yiyor inanın :KK61:
Bende sadece hcg takibi yaptım.İlk randevum haftaya cuma.Zaten şimdi gidip anca keseyi görürsün,belki goremezsin bile.Niye tekrar tekrar strese giresin ?Bebek var mı, kalbi atıyor mu?Endişe edip duracagina hepsini bir kerede görürsün

Back