Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim allah esirgesin , kaçıncı haftada şuan kalp atışı vajinal mi baktıŞükürler Olsun Kızlar Bebeğin Durumu İyi Kalp Atışını Duydum Elhamdulillah Rabbim Kimseyi Hüsrana Uğratmasın. Çok Tarifsiz 8 Seneden Sonra Gelen Bir Mucize Rabbim Hepimizinkini Hayırlı Sağlıklı Eylesin İnşallah
maşallah gözünüz aydın , bebegi ve kalp atışlarını da görmeniz dileğiyleMerhaba simdi doktordan geldim..Keseyi gorduk cok sukurr:))) 5+1 haftalikmiss..Bebegi gormek icin 2 hafta sonra cagirdi..
Gözünaydın bencede gitme o dra canım nerede oturuyorsunkızlaaarrrr .... sonucum çıktııııı:... betam 1062:) daha da o dr ye gtmm
ohh çok şükür canım Rabbim bi daha yaşatmasın şimdi nasılsın ağrın var mı hala
Senin değerin normal çıkmış gibi görünüyor ama bilemedim niye öyle dedio zmn benm dr niye bana bole dedi yaaa.... benmde sat 10 şubat....
12 mart 324 betaya düşük dedi. senin regl döngün kaç günde bir canm?? bnm sonuc cıkmıs galiba bu arada az sonra yazarım:)
diğer kanaması olan arkadaşımızdan henuz haber yok değil mi yaa???
çok sevindim allah esirgesin , kaçıncı haftada şuan kalp atışı vajinal mi baktı
ben sana demiştim :) hadi çok şükürkızlaaarrrr .... sonucum çıktııııı:... betam 1062:) daha da o dr ye gtmm
Senin değerin normal çıkmış gibi görünüyor ama bilemedim niye öyle dedi
Çok sevindim canım gözün aydın Şimdi nasılsın ağrın kanaman varmı? Dr ne dedi
Tesekkur ederim.:))Insallahh,aminnn.Saglikla ilerlesin:))maşallah gözünüz aydın , bebegi ve kalp atışlarını da görmeniz dileğiyle
Senin değerin normal çıkmış gibi görünüyor ama bilemedim niye öyle dedi
Çok sevindim canım gözün aydın Şimdi nasılsın ağrın kanaman varmı? Dr ne dedi
Şükürler Olsun Kızlar Bebeğin Durumu İyi Kalp Atışını Duydum Elhamdulillah Rabbim Kimseyi Hüsrana Uğratmasın. Çok Tarifsiz 8 Seneden Sonra Gelen Bir Mucize Rabbim Hepimizinkini Hayırlı Sağlıklı Eylesin İnşallah
Şükürler Olsun Kızlar Bebeğin Durumu İyi Kalp Atışını Duydum Elhamdulillah Rabbim Kimseyi Hüsrana Uğratmasın. Çok Tarifsiz 8 Seneden Sonra Gelen Bir Mucize Rabbim Hepimizinkini Hayırlı Sağlıklı Eylesin İnşallah
Merhaba simdi doktordan geldim..Keseyi gorduk cok sukurr:))) 5+1 haftalikmiss..Bebegi gormek icin 2 hafta sonra cagirdi..
ayy canım benimAğrılarım var kendini çok yormuşsun rahiminin içinde var pıhtılar onu dışarı atmaya çalışıyor dedi. 6+1 günlük olduğunu söyledi önce kalp atış hareketlerini gördüm sonra sesini Subhanallah mucize bu tamamen mucize ağlamaktan odaklanamadı makina. Sadece ıstrahat edeceksin haftaya perşembe yine gel dedi
maşallah suphanallah, bende çarşamba günü gittgimde 6 haftalık demişti , kalp atışını duyamadım, bende sen böyle deyince bi kaygılandım şimdi ben neden duyaamdım acabaAğrılarım var kendini çok yormuşsun rahiminin içinde var pıhtılar onu dışarı atmaya çalışıyor dedi. 6+1 günlük olduğunu söyledi önce kalp atış hareketlerini gördüm sonra sesini Subhanallah mucize bu tamamen mucize ağlamaktan odaklanamadı makina. Sadece ıstrahat edeceksin haftaya perşembe yine gel dedi
Cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
çok sevındım şükürler olsun dikkat et kendine
maşallah suphanallah, bende çarşamba günü gittgimde 6 haftalık demişti , kalp atışını duyamadım, bende sen böyle deyince bi kaygılandım şimdi ben neden duyaamdım acaba
Çok sevindim çok şükürŞükürler Olsun Kızlar Bebeğin Durumu İyi Kalp Atışını Duydum Elhamdulillah Rabbim Kimseyi Hüsrana Uğratmasın. Çok Tarifsiz 8 Seneden Sonra Gelen Bir Mucize Rabbim Hepimizinkini Hayırlı Sağlıklı Eylesin İnşallah
Bende sadece hcg takibi yaptım.İlk randevum haftaya cuma.Zaten şimdi gidip anca keseyi görürsün,belki goremezsin bile.Niye tekrar tekrar strese giresin ?Bebek var mı, kalbi atıyor mu?Endişe edip duracagina hepsini bir kerede görürsünkızlar ben çok fazla duygu geçişleri yaşıyorum bazen kendimi çok suçluyorum mesela kan testi dışında birşey yapmadım gidip muayene olmadım ne biçim anneyim çocuğum var mı yaşıyo mu kalbi atıyo mu gidip öğrenmiyorum falan diyesonra kendimi telkin etmeye çalışıyorum şimdi gitsem de göremeyebilirim beklemek zorundayım diye ama içim içimi yiyor inanın
![]()