Canım inşallah kötü bişey yoktur içini ferah tut bize de haber ver.Tedirginim endişeliyim korkuyorum açıkçası. Eşim daha gelmedi birazdan gelir doktora giderim. Çok korkuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah kötü bişey yoktur içini ferah tut bize de haber ver.Tedirginim endişeliyim korkuyorum açıkçası. Eşim daha gelmedi birazdan gelir doktora giderim. Çok korkuyorum![]()
aa merhaba canım süper :) senin randevun saat kaçta bakalım ilk kim gidecek :)Merhaba günlerimiz aynı beni de dr perşembe çağırdı inşallah güzel haberlerle döneriz ☺
Allahın izniyle hiç bir şey olmaz. Tedirgin olma. Hem olacağa çare yok içini ferah tut.Tedirginim endişeliyim korkuyorum açıkçası. Eşim daha gelmedi birazdan gelir doktora giderim. Çok korkuyorum![]()
ins bise yoktur canm yaaa.. poff hale bak.. kadın olmak başlı başına stresssssTedirginim endişeliyim korkuyorum açıkçası. Eşim daha gelmedi birazdan gelir doktora giderim. Çok korkuyorum![]()
Sakin kalmaya çalışTedirginim endişeliyim korkuyorum açıkçası. Eşim daha gelmedi birazdan gelir doktora giderim. Çok korkuyorum![]()
benimdeee sizinleee aynı kızlaarrr... beni salı çagırdıaa merhaba canım süper :) senin randevun saat kaçta bakalım ilk kim gidecek :)
karından baktı dimi bide alttan baktırsaydın canım bazen üstten görülemediğinde alttan görülebiliyor19u canm. ben dun gtmiştim işte anlattım yaa. dedi ki alı yeniden bakıcam eger bise gormezsem yeniden beta hcg bakıcam.
bana dedi ki trans usg ile 1500 beta hcg ile görüleblirmiş. salı da trans bakkıcak muhtemelen. karından da 4000 den sonraymıs.karından baktı dimi bide alttan baktırsaydın canım bazen üstten görülemediğinde alttan görülebiliyor
canım sen 7 gün geciktikten sonra tahlil yaptırmamışsın ki en son ki tahlilini 4. gün yaptırmışsın bence bugün yaptırsan 700-800 lerde falan çıkar değerinkızlar gunaydın... bende dün akşam ilk kez kadın doğum dr ye gttim. sat 10 şubat. değerlerim de en son 12 martta 320ydı. dr dedi ki normalde betanın daha yuksek olmasını bekleriz sat a göre ama bilemeiyorum dedi. karından usg yaptı. sadece rahimde kalınlaşma görebildi tabıkı. gebelik yada gebelik olmaması için hicbirşey soyleyemem dedi. biraz cnm sıkıldı. aslında sanki haklı. normalde 8 mart regl gunum. 7 gun gecikmeme ragmen beta düşük .... offffff çok sıkıldımm....
zaten bugunu hesap ederek konustuk canm:) yani 600 olsa diye tahminde bulunarak soyledi dun için. :)canım sen 7 gün geciktikten sonra tahlil yaptırmamışsın ki en son ki tahlilini 4. gün yaptırmışsın bende bugün yaptırsan 700-800 lerde falan çıkar değerin
yine düşük diyemeyiz çünkü geç döllenme olmuş olabilir yukarda bi arkadaşın dediği gibi adetine bir gün kala da hamile kalmış olabilirsin bunları düşünüp strese girme bence rahat ol salı gününü bekle bakalımzaten bugunu hesap ederek konustuk canm:) yani 600 olsa diye tahminde bulunarak soyledi dun için. :)
hoşgeldin canım :) ne kadarlıktı dün tam olarakSelam kızlar:)
Benim 2. gebeliğim ilk gebeliğimde 6. haftada kalbi yavaş atıyodu durdu o yuzden kurtaj oldum. Şuan yine hamileyim dün ultrasonda keseyi gördük herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymaya gidicez :)
Tedirginim endişeliyim korkuyorum açıkçası. Eşim daha gelmedi birazdan gelir doktora giderim. Çok korkuyorum![]()
hoşbulduk :)5 haftalıkmış kese 10 mm dedi haftasına göre uyumlu olduğunu söyledi doktor inşallah bi aksilik yasamam artk:)hoşgeldin canım :) ne kadarlıktı dün tam olarak
inşallah sağ salim kucağımıza alırız meleklerimizi canım :) bende 5+3te gidicem de görünmezse diye korkuyorum herkese soruyorum o yüzden :)hoşbulduk :)5 haftalıkmış kese 10 mm dedi haftasına göre uyumlu olduğunu söyledi doktor inşallah bi aksilik yasamam artk:)
ben dayanamayıp az once yıne kan verdim :)inşallah sağ salim kucağımıza alırız meleklerimizi canım :) bende 5+3te gidicem de görünmezse diye korkuyorum herkese soruyorum o yüzden :)