• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Merhaba günlerimiz aynı beni de dr perşembe çağırdı inşallah güzel haberlerle döneriz ☺
[/QUOTE]
aa merhaba canım süper :) senin randevun saat kaçta bakalım ilk kim gidecek :)

aa merhaba canım süper :) senin randevun saat kaçta bakalım ilk kim gidecek :)
benimdeee sizinleee aynı kızlaarrr... beni salı çagırdı :110::110:
[/QUOTE]
19 mu 26sı mı canım ? beni kimse çağırmadı aslında ben 21ine randevu aldım ilk muayenem olacak zaten miniğimle tanışamadım daha onu çook merak ediyorum :KK42:

19u canm. ben dun gtmiştim işte anlattım yaa. dedi ki alı yeniden bakıcam eger bise gormezsem yeniden beta hcg bakıcam.

sanırım bnm mide bulantılarım da psikolojik yaa.... dun dr ye gtıım ya bugun hic mide bulantım yok. :(
artık iyice abartıp hamile olmadığıma inandırıyorum sanki kendimi.... dunden sonra ...........

19u canm. ben dun gtmiştim işte anlattım yaa. dedi ki alı yeniden bakıcam eger bise gormezsem yeniden beta hcg bakıcam.
karından baktı dimi bide alttan baktırsaydın canım bazen üstten görülemediğinde alttan görülebiliyor

kızlar gunaydın... bende dün akşam ilk kez kadın doğum dr ye gttim. sat 10 şubat. değerlerim de en son 12 martta 320ydı. dr dedi ki normalde betanın daha yuksek olmasını bekleriz sat a göre ama bilemeiyorum dedi. karından usg yaptı. sadece rahimde kalınlaşma görebildi tabıkı. gebelik yada gebelik olmaması için hicbirşey soyleyemem dedi. biraz cnm sıkıldı. aslında sanki haklı. normalde 8 mart regl gunum. 7 gun gecikmeme ragmen beta düşük .... offffff çok sıkıldımm....
canım sen 7 gün geciktikten sonra tahlil yaptırmamışsın ki en son ki tahlilini 4. gün yaptırmışsın bence bugün yaptırsan 700-800 lerde falan çıkar değerin

canım sen 7 gün geciktikten sonra tahlil yaptırmamışsın ki en son ki tahlilini 4. gün yaptırmışsın bende bugün yaptırsan 700-800 lerde falan çıkar değerin
zaten bugunu hesap ederek konustuk canm:) yani 600 olsa diye tahminde bulunarak soyledi dun için. :)

zaten bugunu hesap ederek konustuk canm:) yani 600 olsa diye tahminde bulunarak soyledi dun için. :)
yine düşük diyemeyiz çünkü geç döllenme olmuş olabilir yukarda bi arkadaşın dediği gibi adetine bir gün kala da hamile kalmış olabilirsin bunları düşünüp strese girme bence rahat ol salı gününü bekle bakalım

Selam kızlar:)

Benim 2. gebeliğim ilk gebeliğimde 6. haftada kalbi yavaş atıyodu durdu o yuzden kurtaj oldum. Şuan yine hamileyim dün ultrasonda keseyi gördük herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymaya gidicez :)

Selam kızlar:)

Benim 2. gebeliğim ilk gebeliğimde 6. haftada kalbi yavaş atıyodu durdu o yuzden kurtaj oldum. Şuan yine hamileyim dün ultrasonda keseyi gördük herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymaya gidicez :)
hoşgeldin canım :) ne kadarlıktı dün tam olarak

hoşbulduk :)5 haftalıkmış kese 10 mm dedi haftasına göre uyumlu olduğunu söyledi doktor inşallah bi aksilik yasamam artk:)
inşallah sağ salim kucağımıza alırız meleklerimizi canım :) bende 5+3te gidicem de görünmezse diye korkuyorum herkese soruyorum o yüzden :)

Back