iyi yapmışsın stres olmaktansa :) ne zaman çıkacak peki sonucunben dayanamayıp az once yıne kan verdim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yapmışsın stres olmaktansa :) ne zaman çıkacak peki sonucunben dayanamayıp az once yıne kan verdim :)
dort gıbı dediler ama :-Iiyi yapmışsın stres olmaktansa :) ne zaman çıkacak peki sonucun
9 da gidicem ben salı gittim kan değerim 126 çıktı. Alttan muayene ettirmedim ben perşembe geldiğinde ultrasondan göremezsem alttan muayene edicem dedi. İnşallah normal şekilde görünüraa merhaba canım süper :) senin randevun saat kaçta bakalım ilk kim gidecek :)
canm senın sat ın kaç? betan ne zaman 126 ydı?9 da gidicem ben salı gittim kan değerim 126 çıktı. Alttan muayene ettirmedim ben perşembe geldiğinde ultrasondan göremezsem alttan muayene edicem dedi. İnşallah normal şekilde görünür![]()
oo süper son 1 saat o zaman :)dort gıbı dediler ama :-I
9 da gidicem ben salı gittim kan değerim 126 çıktı. Alttan muayene ettirmedim ben perşembe geldiğinde ultrasondan göremezsem alttan muayene edicem dedi. İnşallah normal şekilde görünüraa merhaba canım süper :) senin randevun saat kaçta bakalım ilk kim gidecek :)
inşallah canım alttan bende korkuyorum ama yine de 1 2 hafta bekleyip stres yaşayana kadar bi kaç saniye korkumu yenip baktırıp içimin rahat etmesini tercih edicem gibi görünüyor9 da gidicem ben salı gittim kan değerim 126 çıktı. Alttan muayene ettirmedim ben perşembe geldiğinde ultrasondan göremezsem alttan muayene edicem dedi. İnşallah normal şekilde görünür![]()
11 şubat 12 martta ilk kan testimi yaptırdım yani 1 gün geçmişti adetimcanm senın sat ın kaç? betan ne zaman 126 ydı?
hadi bakalım cok şükür:::)))) niyeyse Allah sünnetini de göstersin demek geldi içimden :))))))))Merhaba simdi doktordan geldim..Keseyi gorduk cok sukurr:))) 5+1 haftalikmiss..Bebegi gormek icin 2 hafta sonra cagirdi..
gözünaydın :)Merhaba simdi doktordan geldim..Keseyi gorduk cok sukurr:))) 5+1 haftalikmiss..Bebegi gormek icin 2 hafta sonra cagirdi..
Çok güzelMerhaba simdi doktordan geldim..Keseyi gorduk cok sukurr:))) 5+1 haftalikmiss..Bebegi gormek icin 2 hafta sonra cagirdi..
ohh çok şükür canım Rabbim bi daha yaşatmasın şimdi nasılsın ağrın var mı halaŞükürler Olsun Kızlar Bebeğin Durumu İyi Kalp Atışını Duydum Elhamdulillah Rabbim Kimseyi Hüsrana Uğratmasın. Çok Tarifsiz 8 Seneden Sonra Gelen Bir Mucize Rabbim Hepimizinkini Hayırlı Sağlıklı Eylesin İnşallah
Amin insallah..Hepimizin gebeligi saglikli bir sekilde devam etsin insallah:)))Çok güzelDarısı başımıza
Sagol:)))Tedirginligim biraz olsun gecti..gözünaydın :)
Sagol canimm:))Ayy erkek mi hissettin yoksa:))))hadi bakalım cok şükür:::)))) niyeyse Allah sünnetini de göstersin demek geldi içimden :))))))))![]()
o zmn benm dr niye bana bole dedi yaaa.... benmde sat 10 şubat....11 şubat 12 martta ilk kan testimi yaptırdım yani 1 gün geçmişti adetim
Çok sevindim canım gözün aydın Şimdi nasılsın ağrın kanaman varmı? Dr ne dediŞükürler Olsun Kızlar Bebeğin Durumu İyi Kalp Atışını Duydum Elhamdulillah Rabbim Kimseyi Hüsrana Uğratmasın. Çok Tarifsiz 8 Seneden Sonra Gelen Bir Mucize Rabbim Hepimizinkini Hayırlı Sağlıklı Eylesin İnşallah