• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
[/QUOTE]
aa merhaba canım süper :) senin randevun saat kaçta bakalım ilk kim gidecek :)
[/QUOTE]
9 da gidicem ben salı gittim kan değerim 126 çıktı. Alttan muayene ettirmedim ben perşembe geldiğinde ultrasondan göremezsem alttan muayene edicem dedi. İnşallah normal şekilde görünür 🙏🏼

9 da gidicem ben salı gittim kan değerim 126 çıktı. Alttan muayene ettirmedim ben perşembe geldiğinde ultrasondan göremezsem alttan muayene edicem dedi. İnşallah normal şekilde görünür 🙏🏼
[/QUOTE]
canm senın sat ın kaç? betan ne zaman 126 ydı?

[/QUOTE]
11 şubat 12 martta ilk kan testimi yaptırdım yani 1 gün geçmişti adetim

[/QUOTE]
[/QUOTE]
inşallah canım alttan bende korkuyorum ama yine de 1 2 hafta bekleyip stres yaşayana kadar bi kaç saniye korkumu yenip baktırıp içimin rahat etmesini tercih edicem gibi görünüyor :( bu arada sen benden önce gideceksin benim 11.50 de :)

[/QUOTE]
inşallah canım alttan bende korkuyorum ama yine de 1 2 hafta bekleyip stres yaşayana kadar bi kaç saniye korkumu yenip baktırıp içimin rahat etmesini tercih edicem gibi görünüyor :( bu arada sen benden önce gideceksin benim 11.50 :)
[/QUOTE]
İnşallah güzel sonuçlarla döneriz

9 da gidicem ben salı gittim kan değerim 126 çıktı. Alttan muayene ettirmedim ben perşembe geldiğinde ultrasondan göremezsem alttan muayene edicem dedi. İnşallah normal şekilde görünür🙏🏼
inşallah canım alttan bende korkuyorum ama yine de 1 2 hafta bekleyip stres yaşayana kadar bi kaç saniye korkumu yenip baktırıp içimin rahat etmesini tercih edicem gibi görünüyor :KK43: bu arada sen benden önce gideceksin benim 11.50 :)
[/QUOTE]
İnşallah güzel sonuçlarla döneriz
[/QUOTE]
inşallahhh :KK200:

[/QUOTE]
o zmn benm dr niye bana bole dedi yaaa.... benmde sat 10 şubat....
12 mart 324 betaya düşük dedi. senin regl döngün kaç günde bir canm?? bnm sonuc cıkmıs galiba bu arada az sonra yazarım:)
diğer kanaması olan arkadaşımızdan henuz haber yok değil mi yaa???

Şükürler Olsun Kızlar Bebeğin Durumu İyi Kalp Atışını Duydum Elhamdulillah Rabbim Kimseyi Hüsrana Uğratmasın. Çok Tarifsiz 8 Seneden Sonra Gelen Bir Mucize Rabbim Hepimizinkini Hayırlı Sağlıklı Eylesin İnşallah
ohh çok şükür canım Rabbim bi daha yaşatmasın şimdi nasılsın ağrın var mı hala

o zmn benm dr niye bana bole dedi yaaa.... benmde sat 10 şubat....
12 mart 324 betaya düşük dedi. senin regl döngün kaç günde bir canm?? bnm sonuc cıkmıs galiba bu arada az sonra yazarım:)
diğer kanaması olan arkadaşımızdan henuz haber yok değil mi yaa???
[/QUOTE]
Senin değerin normal çıkmış gibi görünüyor ama bilemedim niye öyle dedi
Şükürler Olsun Kızlar Bebeğin Durumu İyi Kalp Atışını Duydum Elhamdulillah Rabbim Kimseyi Hüsrana Uğratmasın. Çok Tarifsiz 8 Seneden Sonra Gelen Bir Mucize Rabbim Hepimizinkini Hayırlı Sağlıklı Eylesin İnşallah
Çok sevindim canım gözün aydın Şimdi nasılsın ağrın kanaman varmı? Dr ne dedi

Back