• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aklinizda soru isareti kalacaksa aynen sorup birseyler kullanmaya baslayin iciniz rahat etsin 😍Ablamda hamile son ayinda ilk aylardan baslamis benimde sonuclarim oyle cikinca alip basladim bugun hayirlisi bakalim :)
Haa yok bekle o zaman sadece folik asit al 3. Aydan sonra gynoferon ve decavit yazacak muhtemelen sende alirsin o zaman
Pazartesi doktoru arayıp ona göre başlıcam bakalım yazarım buraya ❤️

Burdaki sistem o kadar farklı ki.. Doktorla randevum 29 nda. Sorduğumda da eminim, başlamak istiyosan başla istemiyosan başlama gibi beyin yakan bi cvp vercek 😀
Bu yüzden size soruyorum hani doktora giden arkadaşlar sormuştur belki diye.
Ben dun gittim doktora bana bir multi vitamin verdi icinde 7-8 farkli vitamin var ben ona basladim

Ben dun gittim doktora bana bir multi vitamin verdi icinde 7-8 farkli vitamin var ben ona basladim
Bende geçen hamileliğimde doktorun başlattığı vitaminden almıştım onu kullanıyordum ama arkadaşın söylediği vitaminin içeriğine baktım baya iyi gibi duruyor. Türkiye’de var mı o marka bilmiyorum isim de yazamıyorum reklama girer diye. Neyse pzt öğrenirim doktordan artık.

Vitaminlere başlayan oldu mu? Benim geçen hamileliğimden kalma vardı ona başladım yarın da gidip hamileler için olan balıkyağı-omega 3 vitaminini alayım diyorum ama erken mi bilemedim?
Bana doktorum önerdi bende alacağım seninkinin markası nedir ?

merhaba hanımlar ALLAH kısmet ederse bende kasım annesi olacağım, hala inanamıyorum hayal gibide olsa çok mutlulym şükürler olsun bunu yaşatana, bayanlar sizlere sorum olacak bende hlasizlik,, bulantı yogun oluyordu aynı zamanda kasık agrıları, iki gündür bulantı ve halsizlik kayboldu. yine başım dönüyor karnım acıkıyor ara ara kasıklarıma agrı batıp çıkıyor. ama bazı belirtilerim yok oldu sizce bu normal mi ? :)

merhaba hanımlar ALLAH kısmet ederse bende kasım annesi olacağım, hala inanamıyorum hayal gibide olsa çok mutlulym şükürler olsun bunu yaşatana, bayanlar sizlere sorum olacak bende hlasizlik,, bulantı yogun oluyordu aynı zamanda kasık agrıları, iki gündür bulantı ve halsizlik kayboldu. yine başım dönüyor karnım acıkıyor ara ara kasıklarıma agrı batıp çıkıyor. ama bazı belirtilerim yok oldu sizce bu normal mi ? :)
Hayırlı olsun. Bence normal çünkü benim kasık ağrılarım şiddetliydi azaldı. İştahım açıktı bu aralar hafif mide bulantım var. Halsizliğim devam ediyor ama daha iyi hissediyorum.

Hayırlı olsun. Bence normal çünkü benim kasık ağrılarım şiddetliydi azaldı. İştahım açıktı bu aralar hafif mide bulantım var. Halsizliğim devam ediyor ama daha iyi hissediyorum.
sağolunn hepimiz inşallah sağlıkla kucagımıza alırız. :)
inşallah normaldir. siz kalp atışını duydunuz mu

Hoşgeldin 🙂 geçen bir arkadaşla da yazışmıştık aynen bize de anlattığın gibi oldu. Sanırım beklediğimiz adet günlerinde yerleşiyorlardı ondan dolayıydı ağrılar. Şimdi benimde hafifledi bende daha iyi hissediyorum kendimi

Hoşgeldin 🙂 geçen bir arkadaşla da yazışmıştık aynen bize de anlattığın gibi oldu. Sanırım beklediğimiz adet günlerinde yerleşiyorlardı ondan dolayıydı ağrılar. Şimdi benimde hafifledi bende daha iyi hissediyorum kendimi
ayy bi rahatladım şimdi allah razı olsun :) annelik nasıl bi duyguymuş düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. daha rahmine düşüp hissettigin anda allah tarafından koruma içgüdüsüne giriyorsun inanılmaz mucize bişey.

inşallah herşey yolundadır. benim yerleşmeye çalışırken azar azar kahve lekelerim olmuştu şükür geçti şimdi ilaç kullanıyorum en son çarşamba akşamı acile gitmiştim leke geliyor diye şükür herşey yolundaymış :) allah yavrularımızı bize bağışlasın

kızlar gunaydın... bende dün akşam ilk kez kadın doğum dr ye gttim. sat 10 şubat. değerlerim de en son 12 martta 320ydı. dr dedi ki normalde betanın daha yuksek olmasını bekleriz sat a göre ama bilemeiyorum dedi. karından usg yaptı. sadece rahimde kalınlaşma görebildi tabıkı. gebelik yada gebelik olmaması için hicbirşey soyleyemem dedi. biraz cnm sıkıldı. aslında sanki haklı. normalde 8 mart regl gunum. 7 gun gecikmeme ragmen beta düşük .... offffff çok sıkıldımm....

kızlar gunaydın... bende dün akşam ilk kez kadın doğum dr ye gttim. sat 10 şubat. değerlerim de en son 12 martta 320ydı. dr dedi ki normalde betanın daha yuksek olmasını bekleriz sat a göre ama bilemeiyorum dedi. karından usg yaptı. sadece rahimde kalınlaşma görebildi tabıkı. gebelik yada gebelik olmaması için hicbirşey soyleyemem dedi. biraz cnm sıkıldı. aslında sanki haklı. normalde 8 mart regl gunum. 7 gun gecikmeme ragmen beta düşük .... offffff çok sıkıldımm....
belki bir anda yükselir umudunu kaybetme inşallah bebişin seninledir. içini ferah tutmk zor biliyorum ama en azından iyi düşün allaha sığın , bende gecikmenin 12 gün sonunda ultrasyonda keseyi gördü çok sevindim, 16. gün lekelenmem vardı ama artar gibi olduacile gittim. dr baktı kese yok dedi , dünya başıma yıkıldı baktı baktı göremedi üzüldüm gitti bebegim dedim . ama dr bide kan sonucuna bakalım dedi ama sonuçtanda umudum yoktu.

kan sonucu bi çıktı 9000 lerde , alltan muayeneyle bebegimi gördüm. umutlarım yeşerdi demem o ki üzülme içini ferah tut herşey olacagına varır.

belki bir anda yükselir umudunu kaybetme inşallah bebişin seninledir. içini ferah tutmk zor biliyorum ama en azından iyi düşün allaha sığın , bende gecikmenin 12 gün sonunda ultrasyonda keseyi gördü çok sevindim, 16. gün lekelenmem vardı ama artar gibi olduacile gittim. dr baktı kese yok dedi , dünya başıma yıkıldı baktı baktı göremedi üzüldüm gitti bebegim dedim . ama dr bide kan sonucuna bakalım dedi ama sonuçtanda umudum yoktu.

kan sonucu bi çıktı 9000 lerde , alltan muayeneyle bebegimi gördüm. umutlarım yeşerdi demem o ki üzülme içini ferah tut herşey olacagına varır.

Lekelenmen nasıldı ne renkti. Bebeğin şuan seninle di mi ?

lekelenmem sadece 3 kez oldu 2 damla şeklinde açık kahverengi renkteydi dr yerleşmeye çalışıyor demişti. çok şükür şimdilik iyiyim

benim 6 gündür kahve renkli lekelenmem oluyor ve çok sancım var idrarımla beraber minik siyah birşey düştü 😭 eşimin gelmesini bekliyorum doktora gitmek için.

benim 6 gündür kahve renkli lekelenmem oluyor ve çok sancım var idrarımla beraber minik siyah birşey düştü 😭 eşimin gelmesini bekliyorum doktora gitmek için.
kopkoyu kahve mi ,canım neden 6 gündür dra gitmedin progesteron verirdi ben şuan progesteron+duphaston kullanıyorum . üzülme dua et allah yardımcın olsun

benimde leke oldugu zaman çok sancım oluyordu dr norml demişti yerleşme aşamasında oldugu için

ayy bi rahatladım şimdi allah razı olsun :) annelik nasıl bi duyguymuş düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. daha rahmine düşüp hissettigin anda allah tarafından koruma içgüdüsüne giriyorsun inanılmaz mucize bişey.

inşallah herşey yolundadır. benim yerleşmeye çalışırken azar azar kahve lekelerim olmuştu şükür geçti şimdi ilaç kullanıyorum en son çarşamba akşamı acile gitmiştim leke geliyor diye şükür herşey yolundaymış :) allah yavrularımızı bize bağışlasın
Amin hepimizden razı olsun inş. Kahverengi lekelenme tehlikeli değil ama parlak taze kan gelirse o zaman tehlikeli demişti benim doktorum. Ağustosta düşüğüm oldu hepsini gördüm yani. Allah korusun kimsenin başına gelmesin hepimiz sağlıkla kavuşalım inş bebeklerimize
Erken gidince böyle oluyor işte. Doktorun ağzından her çıkan moralini bozuyor insanın, içim içimi yiyo ama ben bi dahaki cumartesiye gidicem doktora inş. Bhcg değerinin üzerinden yorum yapması da ilginç belki geç döllenme oldu ondan düşük bhcg olabilir yani. Ben kızımda adet günümde 48 çıkmıştı bhcg şimdi de adet günümde 42 çıktı. Kanaman olmadıktan sonra doktora gitmek için sabretmeye çalış derim

Canım sakin olmaya çalış inş bebeğin seninle kalacaktır. Çok zor bir süreç biliyorum anlıyorum 😔

Back