Haa onu bilmiorum da bu çin takvimi tutan var mi daha once doguranlara soruorumDemek ki teoriler çıkabiliyor
Benim kolye-yüzük testinde de erkek çıktı.
Kızıma hamileyken de yapmıştım, o zaman da kız olarak çıkmıştıSonuç kızçem oldu
O zaman bunlari unutmayin ogrendiginizde tuttu veya tutmadi diye yazalimHanimlar ne kadar ilginc seyler yazmissiniz :) benim de ilk gebeligim. Sizin teorilerinize göre erkek benimki
Tamam insaallah :) benim öğrenmeme cok var suanda. 6+4 olduk henüz. Çin takvimine göre de erkek diyor ama bilemedimO zaman bunlari unutmayin ogrendiginizde tuttu veya tutmadi diye yazalim
Zorla olsa da içmeye çalış canım. Folik asit önemli maalesef.Kızlar ben folik asiti düzenli alamıyorum. Mide bulantım şiddetli olduğu için sanki su içersem daha kötü olur diye içemiyorum. Bir şey olur mu acaba ? Kan sonuçlarım güzel çıktı ama
Ben 2 liyi yaptırıcam ama 3 lü çok hata verdiği için onu yaptırmayacağım.Yaaa hadi hayırlısı 1 hafta önce gittim çok aşırı derecede kalabalık ve çok uzun sürüyor beklemek bunaltıcı yoksa çok ilgililer kesinlikle. Bu arada 2li testi yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
4 lü ne oluyor canım?Ben iki ve dördü yaptırcam sanırım. Belki önlenebilecek bir durum vardır
Hayırlı olsun:) Allah bağışlasın yavrunu. Gelen de sağlıkla gelir inşallahHerkese merhabasürpriz bi şekilde 2.bebeğime hamile olduğumu öğrendim. Bu arada 18 aylık bi bebeğim daha var. Biraz korkularımda var ama rabbim verdiyse vardır bi bildiği diye düşünerek herkese bebeklerinizi sağ Salim kucaklarınıza almanızı diliyorum
Çin takvimi değil, Rus takvimi tutmuştuHaa onu bilmiorum da bu çin takvimi tutan var mi daha once doguranlara soruorum
Kan veriyorsun canım. Kanda bebeğin sağlık durumuna bakıyorlar. Özetle bu. Ayrıntılı bilgim yok maalesef. Tetenozu da duydum. 5. Ayda yapılıyor dendi. 2 kere olucakmış ama 2. Si ne zamandı hatırlamıyorum. O da önlem amaçlı sanırım :))Hanimlar bu ikili test nedir? Ben randevu aldim ama ne oldugunu tam bilmiyorum. Bir de aile hekimligimden 20. Haftamda tetenoz aşısı yaptirmam icin telefon geldi. Neden oluyoruz aşı
Kız aynı anda foto yüklemişiz. Yükleme sorması sayfa yenilendiği gibi senin foto çıktı karşıma. Bu benim kuzum değil ki, noldu buna diye bi şoka girdimBu da benim minikim teyzeleriEki Görüntüle 2254465
Kız aynı anda foto yüklemişiz. Yükleme sorması sayfa yenilendiği gibi senin foto çıktı karşıma. Bu benim kuzum değil ki, noldu buna diye bi şoka girdim
Acikcasi benim de çın takvimi rus takvimi kese sekli erkek diyor ama doktor kız yorumu yapti bakalim kimin ki tutacakTamam insaallah :) benim öğrenmeme cok var suanda. 6+4 olduk henüz. Çin takvimine göre de erkek diyor ama bilemedim
Arkadas yazmis kanda bebegin degerlerimde bakiyorlar . Ayni anda ultrasona giriyorsun bebegin ense kalinligini burun kemigi olusumuna bakiyor.(down sendromlu olma ihtimali degerlendiriliyor)Hanimlar bu ikili test nedir? Ben randevu aldim ama ne oldugunu tam bilmiyorum. Bir de aile hekimligimden 20. Haftamda tetenoz aşısı yaptirmam icin telefon geldi. Neden oluyoruz aşı
Evet son iki foto erkek . Karişsa da sknti yok yaniKızlar tanıştırayım , 10. Haftasındaki kuzum
Yapilan yorumlara göre erkek o zaman ?
Ben iki ve dördü yaptırcam sanırım. Belki önlenebilecek bir durum vardır
Sadece down sendromuna mi bakiliyor acabaArkadas yazmis kanda bebegin degerlerimde bakiyorlar . Ayni anda ultrasona giriyorsun bebegin ense kalinligini burun kemigi olusumuna bakiyor.(down sendromlu olma ihtimali degerlendiriliyor)
Kızlar ikili test nedir? Doktor bir ay sonra gel yapalım dedi ama ne olduğunu bilmiyorumBence de çok mantıklı ben de yaptırmicam
Yani down vs. Gibi hastalıklara zaten müdahale olmaz ama belki başka şeyleri görebilirler. Şuan tanıdığım bir arkadaşın rahatsızlığı var tam olarak ne bilmiyorum ama doktoru anne karnında tespit edilip önlem alınsaydı bu durumda olmazdın demiş. Henüz bu konuları araştırmadım uzman görüşlerini vs. Ona göre karar veririm diye düşünüyorum.Anne karnında müdahale ediyorlar mı ki ?
Kızlar ikili test nedir? Doktor bir ay sonra gel yapalım dedi ama ne olduğunu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?