2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Demek ki teoriler çıkabiliyor
Benim kolye-yüzük testinde de erkek çıktı.
Kızıma hamileyken de yapmıştım, o zaman da kız olarak çıkmıştı Sonuç kızçem oldu
Haa onu bilmiorum da bu çin takvimi tutan var mi daha once doguranlara soruorum

Kızlar ben folik asiti düzenli alamıyorum. Mide bulantım şiddetli olduğu için sanki su içersem daha kötü olur diye içemiyorum. Bir şey olur mu acaba ? Kan sonuçlarım güzel çıktı ama
Zorla olsa da içmeye çalış canım. Folik asit önemli maalesef.
Ben 2 liyi yaptırıcam ama 3 lü çok hata verdiği için onu yaptırmayacağım.
Ben iki ve dördü yaptırcam sanırım. Belki önlenebilecek bir durum vardır
4 lü ne oluyor canım?
Hayırlı olsun:) Allah bağışlasın yavrunu. Gelen de sağlıkla gelir inşallah

Hanimlar bu ikili test nedir? Ben randevu aldim ama ne oldugunu tam bilmiyorum. Bir de aile hekimligimden 20. Haftamda tetenoz aşısı yaptirmam icin telefon geldi. Neden oluyoruz aşı

Hanimlar bu ikili test nedir? Ben randevu aldim ama ne oldugunu tam bilmiyorum. Bir de aile hekimligimden 20. Haftamda tetenoz aşısı yaptirmam icin telefon geldi. Neden oluyoruz aşı
Kan veriyorsun canım. Kanda bebeğin sağlık durumuna bakıyorlar. Özetle bu. Ayrıntılı bilgim yok maalesef. Tetenozu da duydum. 5. Ayda yapılıyor dendi. 2 kere olucakmış ama 2. Si ne zamandı hatırlamıyorum. O da önlem amaçlı sanırım :))

Kızlar tanıştırayım , 10. Haftasındaki kuzum
Yapilan yorumlara göre erkek o zaman ?

Eklentiler

• 20190404_195225.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 54
Arkadas yazmis kanda bebegin degerlerimde bakiyorlar . Ayni anda ultrasona giriyorsun bebegin ense kalinligini burun kemigi olusumuna bakiyor.(down sendromlu olma ihtimali degerlendiriliyor)

Anne karnında müdahale ediyorlar mı ki ?
Yani down vs. Gibi hastalıklara zaten müdahale olmaz ama belki başka şeyleri görebilirler. Şuan tanıdığım bir arkadaşın rahatsızlığı var tam olarak ne bilmiyorum ama doktoru anne karnında tespit edilip önlem alınsaydı bu durumda olmazdın demiş. Henüz bu konuları araştırmadım uzman görüşlerini vs. Ona göre karar veririm diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…