Yani down vs. Gibi hastalıklara zaten müdahale olmaz ama belki başka şeyleri görebilirler. Şuan tanıdığım bir arkadaşın rahatsızlığı var tam olarak ne bilmiyorum ama doktoru anne karnında tespit edilip önlem alınsaydı bu durumda olmazdın demiş. Henüz bu konuları araştırmadım uzman görüşlerini vs. Ona göre karar veririm diye düşünüyorum.
İnan bende bilmiyorum araştırma yapacağım bu konuyla ilgili sizlerede bilgi veririm. Ben şöyle düşünüyorum bana ve bebeğe zarar vermeyecekse çok abartmamak şartıyla olması gereken her şeyi yapmak.bilemedim şimdi anne karnında ne tür bir rahatsızlık oluyor kiçok bilgisizim ama kendim için yaptırmama taraftarıyım
İnan bende bilmiyorum araştırma yapacağım bu konuyla ilgili sizlerede bilgi veririm. Ben şöyle düşünüyorum bana ve bebeğe zarar vermeyecekse çok abartmamak şartıyla olması gereken her şeyi yapmak.
Ayy oyle mi canim:))Hayirlisi olsun.Biz de erkek gibi hissediyoruz ama erkek istedigimiz icin olabilir belki.Saglikli olsun her seyden ince.Ogrenince bildiririm bakalim.:)Tutacak mi???Kiz diyorum buna bakalim tutacak mi
Genel olarak zeka durumuna bakılıyor diye biliyorumSadece down sendromuna mi bakiliyor acaba
Tamam yazarsin , yazicam bende bakalim doktorumun tahmini tutacak mi en cok onu merak ediyorumAyy oyle mi canim:))Hayirlisi olsun.Biz de erkek gibi hissediyoruz ama erkek istedigimiz icin olabilir belki.Saglikli olsun her seyden ince.Ogrenince bildiririm bakalim.:)Tutacak mi???
Ya 5. Haftada birden erkek diye hissetmiştim. Kız istiyoruz ama sağlıklı olsun yeter tabii. Ama doğru hissetmişsem o an sayısal loto falan oynasaymışım keşke derimEvet son iki foto erkek . Karişsa da sknti yok yani
Kızlar ikili test nedir? Doktor bir ay sonra gel yapalım dedi ama ne olduğunu bilmiyorum
İnan bende bilmiyorum araştırma yapacağım bu konuyla ilgili sizlerede bilgi veririm. Ben şöyle düşünüyorum bana ve bebeğe zarar vermeyecekse çok abartmamak şartıyla olması gereken her şeyi yapmak.
Bu kadar erken yorum yapabiliyorlar mi ya??Sasirdim valla.Keseye gore yapti heralde.Benim de bir sonraki kontrolum Nisan sonu.12. haftada oluyoruz.Cinsiyet belli olur mu kizlar??Acikcasi benim de çın takvimi rus takvimi kese sekli erkek diyor ama doktor kız yorumu yapti bakalim kimin ki tutacak
Ben her iki cocugumu da 12+1 de ogrenmistim . 2 li teste gittigimde Safa hastanesinde ki doktor hic ugrastirmadan sordugumda soyluyorBu kadar erken yorum yapabiliyorlar mi ya??Sasirdim valla.Keseye gore yapti heralde.Benim de bir sonraki kontrolum Nisan sonu.12. haftada oluyoruz.Cinsiyet belli olur mu kizlar??
Beni 2 ultrason resmide birbirinde farklı canım ya,sanki birinde daha solda d8gerinde ortada gibiTamam yazarsin , yazicam bende bakalim doktorumun tahmini tutacak mi en cok onu merak ediyorum
Günaydın arkadaşımGünaydın arkadaslar..
Sola daha yanaşık duruyor ama bzılari milim hesabi yapip bakiyor ya ahahah bizimki tahmin erkek gibiBeni 2 ultrason resmide birbirinde farklı canım ya,sanki birinde daha solda d8gerinde ortada gibi
Biri 6. Biri 7. Hafta
ben özellikle sordum folik asit kullanayım mı diye evde bir kutu var bitireyim mi dedim , yok artık gerek yok decaviye devam et dedi ama ben folik asiti 7 8 aydır kullanıyordum vücudun yeterince depolamıştır demişticanım decavit 12. haftayı tamamladıktan sonra doğuma kadar ve doğumdan sonra da 40 gün kadar kullanmak için veriliyor, ilk 3 ay boyunca sadece günde 400 mg folik asit almak gerekiyor; decavitin içinde bu miktarda bir değer yok.
Ama doktorun böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği.
benimkine de bir tahmin alayımm :)Sola daha yanaşık duruyor ama bzılari milim hesabi yapip bakiyor ya ahahah bizimki tahmin erkek gibi
Hani gormedm seninkinibenimkine de bir tahmin alayımm :)
dün eklemiştim resmi şuan ekleyemem ama bakabilirsen bi bakHani gormedm seninkini
Baktim kuzum kız gibi gorunuyor teorilere gore bakalim kac kisinin ki tutacak :))dün eklemiştim resmi şuan ekleyemem ama bakabilirsen bi bak
çoğu yakınım erkek diyor ama, fasülye gibi duruyor erkek dyorlar :)Baktim kuzum kız gibi gorunuyor teorilere gore bakalim kac kisinin ki tutacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?