2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

bilemedim şimdi anne karnında ne tür bir rahatsızlık oluyor ki çok bilgisizim ama kendim için yaptırmama taraftarıyım

bilemedim şimdi anne karnında ne tür bir rahatsızlık oluyor ki çok bilgisizim ama kendim için yaptırmama taraftarıyım
İnan bende bilmiyorum araştırma yapacağım bu konuyla ilgili sizlerede bilgi veririm. Ben şöyle düşünüyorum bana ve bebeğe zarar vermeyecekse çok abartmamak şartıyla olması gereken her şeyi yapmak.

İnan bende bilmiyorum araştırma yapacağım bu konuyla ilgili sizlerede bilgi veririm. Ben şöyle düşünüyorum bana ve bebeğe zarar vermeyecekse çok abartmamak şartıyla olması gereken her şeyi yapmak.

ayy ne zor süreçler
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah hepimizinkini

Ayy oyle mi canim:))Hayirlisi olsun.Biz de erkek gibi hissediyoruz ama erkek istedigimiz icin olabilir belki.Saglikli olsun her seyden ince.Ogrenince bildiririm bakalim.:)Tutacak mi???
Tamam yazarsin , yazicam bende bakalim doktorumun tahmini tutacak mi en cok onu merak ediyorum

Evet son iki foto erkek . Karişsa da sknti yok yani
Ya 5. Haftada birden erkek diye hissetmiştim. Kız istiyoruz ama sağlıklı olsun yeter tabii. Ama doğru hissetmişsem o an sayısal loto falan oynasaymışım keşke derim
Kızlar ikili test nedir? Doktor bir ay sonra gel yapalım dedi ama ne olduğunu bilmiyorum
Denizfistik Minuscule kızlar bildiğim kadarıyla down sendromu gibi kromozomal bi sorun var mı diye bakılıyor bu ikili testte. Kan veriyoruz ve ultrason bakılıyor normal.
Bi zararı yok ama misal 3 lü test çok hata verip kötü sonuçlar çıkıyormuş. Kadın doğumda asistan arkadaşım söyledi. Onu yaptırma dedi. 2 li yi yaptıracağım ama. Sadece öğrenmek adına yaptıracağım.

Acikcasi benim de çın takvimi rus takvimi kese sekli erkek diyor ama doktor kız yorumu yapti bakalim kimin ki tutacak
Bu kadar erken yorum yapabiliyorlar mi ya??Sasirdim valla.Keseye gore yapti heralde.Benim de bir sonraki kontrolum Nisan sonu.12. haftada oluyoruz.Cinsiyet belli olur mu kizlar??

Bu kadar erken yorum yapabiliyorlar mi ya??Sasirdim valla.Keseye gore yapti heralde.Benim de bir sonraki kontrolum Nisan sonu.12. haftada oluyoruz.Cinsiyet belli olur mu kizlar??
Ben her iki cocugumu da 12+1 de ogrenmistim . 2 li teste gittigimde Safa hastanesinde ki doktor hic ugrastirmadan sordugumda soyluyor baska hastanede de olsam 2 li teste ona gidiyorum

Tamam yazarsin , yazicam bende bakalim doktorumun tahmini tutacak mi en cok onu merak ediyorum
Beni 2 ultrason resmide birbirinde farklı canım ya,sanki birinde daha solda d8gerinde ortada gibi
Biri 6. Biri 7. Hafta

Eklentiler

• Screenshot_20190404-225401.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20190404-WA0003.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 34
ben özellikle sordum folik asit kullanayım mı diye evde bir kutu var bitireyim mi dedim , yok artık gerek yok decaviye devam et dedi ama ben folik asiti 7 8 aydır kullanıyordum vücudun yeterince depolamıştır demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…