2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla kuzum sola yapismis seninki erkek derim ben buna normalde ama kesende yuvarlak duruor bilemedm
Ne olduğu belli değil bu iki hafta önceki ultrason. İki gün öncede gördüm devlet hastanesinde bu sefer yine yuvarlaktı kese

Valla kuzum sola yapismis seninki erkek derim ben buna normalde ama kesende yuvarlak duruor bilemedm
Seninkinede bir göz atarmısm canım ne yuvarlak ne uzun iyce yayvan şekilsiz bisey

Eklentiler

• 20190404721140001.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 43
bu arada arada bir okuyordum bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah... birde Berf0o0o arkadaşımızı göremedim uzun zamandır onu merak ediyorum

Canım Benim Merhaba kim kaybetti bebeğini
Çok şükür biz iyiyiz 9+3 üz şimdi Rabbim hiç birimizi hüsrana uğratmasın inşallah. Çok ağır mide ağrısı kusma yaşıyorum ben çok zorlanıyorum 2 defa kan kustum

isimlerini tam hatırlayamıyorum malesef canım maşallah büyümüşsünüz ama sevindim senden güzel haberler aldığıma :) annesini biraz yoruyor demekki minik ama napalım gülü seven dikenine katlanacak :) geçecek elbet bu zor günler allahın izniyle.. ilaç kullanıyor musun bulantın için

Evet vallah çok çektiriyor bazen midemin ağrısından hamile olduğumu unutup ağlıyorum Dr. ilaç verdi ama bende panik atak var af buyur çıkaramadığım için devamlı boğuluyor hissi geliyordu çarpıntım oluyodu içmekten vazgeçtim. Şimdi mide yanması için şurup içiyorum inşallah bir hafta içinde geçer. Bu arada keseni gördüm yuvarlak değildi erkek gibi seninki de Benim de çok şekilsiz bir kesem var istatistiklere göre şekilsizse erkek yuvarlaksa kız ama ne kadar doğru bilemedim

mide yanman için gaviscon mu verdi canım bana da verdi ondan ama hiç fayda etmedi yaaa aslında ilk gittiğimde kesem yusyuvarlaktı ama bu sefer niye böyle göründü bilmiyorum

Danış canım. O söylesin de ona göre başlayın. Arada oluyor bel ağrısı. Her zaman değil canım. Ağız kuruluğu var ama benimkinin nedeni burun etimin şişip burnuMu tıkaması dolayısıyla burnumdan nefes alamamak.
Çok şükür canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Selam kizlar bi sure uzak kaldim buraya umarim herkes iyidir dün minigimi gormeye gittik 1 cm olmus bile iste buda fotografimiz
Maşallah kuzuya :) sağlıkla ilerlesin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda atlatırsın inşallah. Sağlıklı bir süreç diliyorum canım.
Geçmiş olsun canım. Geçer hemen inşallah . Sağlıkla ilerler inşallah

mide yanman için gaviscon mu verdi canım bana da verdi ondan ama hiç fayda etmedi yaaa aslında ilk gittiğimde kesem yusyuvarlaktı ama bu sefer niye böyle göründü bilmiyorum

Evet dün içmeye başladım biraz daha rahat yatıyorum rahat yemek yiyorum yine de çıkarıyorum ama eskisi kadar uzun sürmüyor ağrısı. Doktor " Bulantı Kusma Candır Can" diyip heycanlı gülmüştü vallah ilk gebeliğim aslında ne çıkarsa farketmez ama yine de çok merak ediyorum ona göre hayal kurucam 1 aya öğreniriz

bende folik asiti hamilelik öncesinde kullanmaya başladım şuan 2. kutum bu bitince almam artık 3. ayı doldurmuş oluyorum zaten ama doktor bana onun dışında birşey vermedi bence bi dahaki gittiğimde kan ilaçlarına başlayacak bakalım

yaa benimde ilk tabiki farketmez ama ben aşırı kız hissediyorum bilmiyorum doğru çıkacak mı

Kızlar ben folik asiti düzenli alamıyorum. Mide bulantım şiddetli olduğu için sanki su içersem daha kötü olur diye içemiyorum. Bir şey olur mu acaba ? Kan sonuçlarım güzel çıktı ama

aynen dr a sorar öyle başlarız bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…