Hahah at kuzum oylesine tahmin yapioruz iste kizlarin keseleri daha yuvarlak erkeklerinki daha şekilsiz olurmus ya
Ne olduğu belli değilValla kuzum sola yapismis seninki erkek derim ben buna normalde ama kesende yuvarlak duruor bilemedm
Karından usg ise erkek gibi canımBanada tahmin yapın :) Eki Görüntüle 2254335
Seninkinede bir göz atarmısm canım ne yuvarlak ne uzun iyce yayvan şekilsiz biseyValla kuzum sola yapismis seninki erkek derim ben buna normalde ama kesende yuvarlak duruor bilemedm
Erkek gibi bu bebiş :)Seninkinede bir göz atarmısm canım ne yuvarlak ne uzun iyce yayvan şekilsiz bisey
Erkek gibi bu bebiş :)
Evet karından usg canım o zaman değişiyormu sonuç,tersimi alınıyorKarından usg ise kız gibi canım
Karından usg de tersi alınır canımEvet karından usg canım o zaman değişiyormu sonuç,tersimi alınıyor
bu arada arada bir okuyordum bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah... birdeBerf0o0o arkadaşımızı göremedim uzun zamandır onu merak ediyorum
isimlerini tam hatırlayamıyorum malesef canımCanım Benim Merhaba kim kaybetti bebeğini
Çok şükür biz iyiyiz 9+3 üz şimdi Rabbim hiç birimizi hüsrana uğratmasın inşallah. Çok ağır mide ağrısı kusma yaşıyorum ben çok zorlanıyorum 2 defa kan kustum
isimlerini tam hatırlayamıyorum malesef canımmaşallah büyümüşsünüz ama sevindim senden güzel haberler aldığıma :) annesini biraz yoruyor demekki minik ama napalım gülü seven dikenine katlanacak :) geçecek elbet bu zor günler allahın izniyle.. ilaç kullanıyor musun bulantın için
Evet karından usgTc
Karından usg mi canım
Hemen analiz yapayimyuvarlak kese ve sag taraf kiz mi acaba 1 ay sonra ogrenirsin :))
mide yanman için gaviscon mu verdi canım bana da verdi ondan ama hiç fayda etmediEvet vallah çok çektiriyor bazen midemin ağrısından hamile olduğumu unutup ağlıyorumDr. ilaç verdi ama bende panik atak var af buyur çıkaramadığım için devamlı boğuluyor hissi geliyordu çarpıntım oluyodu içmekten vazgeçtim. Şimdi mide yanması için şurup içiyorum inşallah bir hafta içinde geçer. Bu arada keseni gördüm yuvarlak değildi erkek gibi seninki de Benim de çok şekilsiz bir kesem var istatistiklere göre şekilsizse erkek yuvarlaksa kız ama ne kadar doğru bilemedim
Danış canım. O söylesin de ona göre başlayın. Arada oluyor bel ağrısı. Her zaman değil canım. Ağız kuruluğu var ama benimkinin nedeni burun etimin şişip burnuMu tıkaması dolayısıyla burnumdan nefes alamamak.bende 2 hafta sonra kontrolde inşallah 11. haftanın içinde olacagım dr a danışmak istiyorum bu durumu, canım sende de bel ağrısı oluyor mu ve uyanınca dilin damağın kupkuru oluyor mu benimki o kadar kuru oluyor ki ağzımı oynatamıyorum
Çok şükür canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah.Kızlar merhaba geçmişi okudum üzücü haberler var çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda yeniden güzel haberler aldırsın
Benimde bugün kontrolüm vardı minik fasülyemi gördük kalp atışlarını duyduk çok şükür analiz yapan arkadaşlar dkda130 atıyordu ve ultrason görüntüsüne de bir bakıversinler ☺
Eki Görüntüle 2254218
Maşallah kuzuya :) sağlıkla ilerlesin inşallah.Selam kizlar bi sure uzak kaldim buraya umarim herkes iyidirdün minigimi gormeye gittik 1 cm olmus bile iste buda fotografimiz
Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda atlatırsın inşallah. Sağlıklı bir süreç diliyorum canım.Kızlar merhaba... yazıları okuyorum ama uzun zamandır cevaplayamıyordum... kayıplarımız için gerçekten çok üzgünümbende dün gittim dr ye. Idrar testim berbat. Kum döküyorsun dedi doktor. Bi de rahimde kasılma ve kanama alanı varmış. Ama bebeğin yukarda çok etkilemez kanama dedi. Berbat bı ağrım var. Ilaç verdi antiseptik. Bi hafta sonra tekrar kontrol.... biz bebisimle azcik çok gidioz galiba dr teyzeye
Geçmiş olsun canım. Geçer hemen inşallah . Sağlıkla ilerler inşallahSelam herkese bende 5+5 teyim. Belim çok ağrıyor iki gün öncede kahverengi lekelenmem oldu. Baya endişelendim. Progesteronu fitil olarak kullanmaya başladım. Rengi açıldı baya. Umarım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur. Doktora haftaya gidicem çok merak ediyorumherkese hayırlı olsun
mide yanman için gaviscon mu verdi canım bana da verdi ondan ama hiç fayda etmediyaaa aslında ilk gittiğimde kesem yusyuvarlaktı ama bu sefer niye böyle göründü bilmiyorum
bende folik asiti hamilelik öncesinde kullanmaya başladım şuan 2. kutum bu bitince almam artık 3. ayı doldurmuş oluyorum zaten ama doktor bana onun dışında birşey vermedi bence bi dahaki gittiğimde kan ilaçlarına başlayacak bakalımben folik asiti hamile kalmadan önce ve hamileligimi ögrenene kadar kullandım sonra dr decavit diye bir b12 vitamin takviyesi verdi içinde zaten folik asit , demir aklıma gelmeyen bir kaç tane yararlı şeyler de var. folik asiti kullanmana gerek yok artık bunu devam et demişti
yaa benimde ilk tabiki farketmez ama ben aşırı kız hissediyorum bilmiyorum doğru çıkacak mıEvet dün içmeye başladım biraz daha rahat yatıyorum rahat yemek yiyorum yine de çıkarıyorum ama eskisi kadar uzun sürmüyor ağrısı. Doktor " Bulantı Kusma Candır Can" diyip heycanlı gülmüştüvallah ilk gebeliğim aslında ne çıkarsa farketmez ama yine de çok merak ediyorum ona göre hayal kurucam 1 aya öğreniriz
bende folik asiti hamilelik öncesinde kullanmaya başladım şuan 2. kutum bu bitince almam artık 3. ayı doldurmuş oluyorum zaten ama doktor bana onun dışında birşey vermedi bence bi dahaki gittiğimde kan ilaçlarına başlayacak bakalı
hmm anladım bende sormuştum folige devam edeyim mi diye yok vücudun yeterince depolamıştır zaten bunun içinde de folik var yeterli gelir demişti
aynen dr a sorar öyle başlarız bizde :)Danış canım. O söylesin de ona göre başlayın. Arada oluyor bel ağrısı. Her zaman değil canım. Ağız kuruluğu var ama benimkinin nedeni burun etimin şişip burnuMu tıkaması dolayısıyla burnumdan nefes alamamak.
Çok şükür canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Maşallah kuzuya :) sağlıkla ilerlesin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda atlatırsın inşallah. Sağlıklı bir süreç diliyorum canım.
Geçmiş olsun canım. Geçer hemen inşallah . Sağlıkla ilerler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?