2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben folik asiti düzenli alamıyorum. Mide bulantım şiddetli olduğu için sanki su içersem daha kötü olur diye içemiyorum. Bir şey olur mu acaba ? Kan sonuçlarım güzel çıktı ama
folik asit bebegin gelişimi için önemli diye biliyorum dr yazdıysa içmeye zorla kendini bir yudum suyla olsa bile , bayağı önemli bi ilaç çünkü

Kızlar ben folik asiti düzenli alamıyorum. Mide bulantım şiddetli olduğu için sanki su içersem daha kötü olur diye içemiyorum. Bir şey olur mu acaba ? Kan sonuçlarım güzel çıktı ama
içsen iyi olur canım ama folik asit kadar suya da ihtiyacımız var bi yerde okumuştum bizim içtiğimiz su sayesinde bebeğin içinde bulunduğu sıvı kendini sürekli yeniliyormuş o yüzden bol bol su içmemizi öneriyolarlar

evet canım buldum çok şükür bi süre devlete gitmeyi düşünüyorum sonrasında özele geçeceğim nasipse

Yaaa hadi hayırlısı 1 hafta önce gittim çok aşırı derecede kalabalık ve çok uzun sürüyor beklemek bunaltıcı yoksa çok ilgililer kesinlikle. Bu arada 2li testi yaptırmayı düşünüyor musunuz ?

son durumda nasıl düşünürüm bilmiyorum ama , ben yaptırmayı düşünmüyorum zaten usg de az çok belli oluyormuş

en fazla 15 dk bekledim bugüne kadar genelde tam saatinde alıyorlar aslında :) yok yaptırmayacağım canım çünkü sonuç ne olursa olsun aldırmam , olumsuz bi durumda da gebeliğimi stresli bi şekilde geçirmek istemem

keşke elimde olsa ama malesef. Bulantı beni mahfettii

Ben iki ve dördü yaptırcam sanırım. Belki önlenebilecek bir durum vardır

canım decavit 12. haftayı tamamladıktan sonra doğuma kadar ve doğumdan sonra da 40 gün kadar kullanmak için veriliyor, ilk 3 ay boyunca sadece günde 400 mg folik asit almak gerekiyor; decavitin içinde bu miktarda bir değer yok.
Ama doktorun böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği.

Hahah at kuzum oylesine tahmin yapioruz iste kizlarin keseleri daha yuvarlak erkeklerinki daha şekilsiz olurmus ya
bak bu bende doğru çıktı, benim kızıma olan hamileliğimde kesem yusyuvarlaktı, ve kızım oldu; şimdi ki kesem yuvarlak değil armut gibi bakalım ne çıkacak?

Ne olduğu belli değil bu iki hafta önceki ultrason. İki gün öncede gördüm devlet hastanesinde bu sefer yine yuvarlaktı kese
Evet bu kese olayi benim cocuklarda tutmustu ama kizimin yuvarlak guzel bi kesesi vardi. Oglumun yamuk yumuk degisim biseydi. Kizlar ordada süslü oluor anlayacaginiz

bak bu bende doğru çıktı, benim kızıma olan hamileliğimde kesem yusyuvarlaktı, ve kızım oldu; şimdi ki kesem yuvarlak değil armut gibi bakalım ne çıkacak?
Valla benimde oyle cikti iste o yuzden tahminde bulunuyorum . Kizim yusyuvarlak guzel bir kese. Oglumun ne idüğü belirsiz yamuk yumuk biseydi

Valla benimde oyle cikti iste o yuzden tahminde bulunuyorum . Kizim yusyuvarlak guzel bir kese. Oglumun ne idüğü belirsiz yamuk yumuk biseydi
Demek ki teoriler çıkabiliyor
Benim kolye-yüzük testinde de erkek çıktı.
Kızıma hamileyken de yapmıştım, o zaman da kız olarak çıkmıştı Sonuç kızçem oldu

Bu teoriye göre ve 100de 97 doğru sonuç verir diyor tabi dogruysa

Eklentiler

• Screenshot_20190404-192937.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 76
Herkese merhaba sürpriz bi şekilde 2.bebeğime hamile olduğumu öğrendim. Bu arada 18 aylık bi bebeğim daha var. Biraz korkularımda var ama rabbim verdiyse vardır bi bildiği diye düşünerek herkese bebeklerinizi sağ Salim kucaklarınıza almanızı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…