• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Benim hiç olmazdi böyle sag kasigim batiyor ama adetimde kasik batmasi falan olmaz benim sadece bel agrisi olurdu umitlenmek istemiyorum hayirlisi bakalim
Aynen zamn geçmiyor surekli disari çıkıyorum evde kalırsam daha cok kafaya takıyorum
Yüce Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah
Paylaşırken etiketle de göreyim, ümitlendim senden :)

Merhaba canlarım..ben de bebek için çok dua ediyorum. Bu ay da biz kontrollerden geçtik. Ben hsg çektim dün akşam. Temiz çıktı şükürler olsn. Eşimin Tsh vs hormonları temiz çıktı. Yumurtlamaya 5,6 gün kaldı ama bu ay içimden ovülasyon takibi yapmak gelmiyor. Nasıl olsa hamile kalamayacam diyorum. Eşim salı sperm testi verecek. Bilmiyorum çok karışığız.

Klomen nasıl kullandım kullandıktan snra doktoramı gisiliyo tejrr nası oluyo. Büyük ihtimal ben bu ay yine adet olursam banada ondan vericek
kullandiktan sonra tekrar kullandim adetimin 5。gunu basladim 5 gun boyunca kullandim ve doktora gittim doktor afferim.dedi ultrasonla bakinca ve iliski gunlerini soyledi ve adetin gecikirse gel adetin gelirsede gel dedi

Merhaba canlarım..ben de bebek için çok dua ediyorum. Bu ay da biz kontrollerden geçtik. Ben hsg çektim dün akşam. Temiz çıktı şükürler olsn. Eşimin Tsh vs hormonları temiz çıktı. Yumurtlamaya 5,6 gün kaldı ama bu ay içimden ovülasyon takibi yapmak gelmiyor. Nasıl olsa hamile kalamayacam diyorum. Eşim salı sperm testi verecek. Bilmiyorum çok karışığız.

Ben de geçen hafta hsg çektirdim canım benim de temiz çıktı çok şükür. Doktor 3-4 ay içinde gebe kalırsın diyor ama hiç umutlu değilim yumurtlama dönemim geçti bat 12 günüm var... 5 aydır deniyoruz hep hüsran :(

Ben halime ne diyeyim kizlar pisikoloji olarak diplerdeyim.gecenlerde görümcem dogum yapti Allah bagislasin bebisi.kaynanasi bana dönüp amannnn sende ama tenbel ciktin seninle ayni zamanda evlenenler ikinciyi dogurdu sizde bir doktora gidinde tedavi olun degince icimden ammaannn sende ama kalici kaldin seninle ayni zamanda doganlari mezarlikta ziyaretlerine gidiyoruz diyesim vardi.tövbe tövbe deyip gitim valla bana cocuk konusunu acanlara sanane diye bagirasim var artik:(

Dışından söyleseydin keşke ağzının payını verseydin bacım haketmiş 😡 tembelmişmiş
a dangalak (kusura bakmayın çok sinirlendim) sen çok çalışkandında ondanmı oldu sanıyosun senmi yarattın çocuğunu haşa.... Böyle hadsizlere haddini bildirin nolur ayrıca o kimki senin hakkında böyle laubali'ce yorum yapıyo? Onane ... Kimsenin hadsizlik etmesine izin verme kardeşim ağzının payını verdinmi bidaha konuşamazlar
Çocuğu olmayan kadının psikolojisini anca yaşayan anlar anlamayanlara laf düşmez
Rabbim sanada nasip eder inşallah canım benim üzülme☹️

Dışından söyleseydin keşke ağzının payını verseydin bacım haketmiş 😡 tembelmişmiş
a dangalak (kusura bakmayın çok sinirlendim) sen çok çalışkandında ondanmı oldu sanıyosun senmi yarattın çocuğunu haşa.... Böyle hadsizlere haddini bildirin nolur ayrıca o kimki senin hakkında böyle laubali'ce yorum yapıyo? Onane ... Kimsenin hadsizlik etmesine izin verme kardeşim ağzının payını verdinmi bidaha konuşamazlar
Çocuğu olmayan kadının psikolojisini anca yaşayan anlar anlamayanlara laf düşmez
Rabbim sanada nasip eder inşallah canım benim üzülme☹️
Tesekür ederim gülüm.Allah büyüktür benimde sinavimdir deyip sabir ediyorum canim.Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin Insallah bende benim gibi bebis hasretiyle yanan arkadaslarda bebis haberleri aliriz Insallah.❤️

Tesekür ederim gülüm.Allah büyüktür benimde sinavimdir deyip sabir ediyorum canim.Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin Insallah bende benim gibi bebis hasretiyle yanan arkadaslarda bebis haberleri aliriz Insallah.❤️

Amin inşaAllah canım ya tabiki imtihan sabır olacak Allah'ın izniyle ❤️ beklemek zor ama vardır herşeyde bir hayır zamanını bekliyor küçüğün.... 41 gün Meryem suresi oku kesin inanarak bide sadaka ver Allah boşa çevirmez vesile olur bunlar

Amin inşaAllah canım ya tabiki imtihan sabır olacak Allah'ın izniyle ❤ beklemek zor ama vardır herşeyde bir hayır zamanını bekliyor küçüğün.... 41 gün Meryem suresi oku kesin inanarak bide sadaka ver Allah boşa çevirmez vesile olur bunlar
Birsey sormak istiyrm.meryem suresini 41gub sure boyunca nasil okuyacagiz.adet donemlerinde birine devretsek olurmu.birde tilavet secdesi nasil oluyor

Birsey sormak istiyrm.meryem suresini 41gub sure boyunca nasil okuyacagiz.adet donemlerinde birine devretsek olurmu.birde tilavet secdesi nasil oluyor

Ben okumaya başladıktan sonra ameliyat olmuştum bir müddet devam edemedim sonrada adetim araya girdi ama bitince kaldığım yerden devam ettim bittikten sonraki ay hamdolsun hamile olduğumu öğrendim bence siz okuyun kimse sizin kadar içten okuyamaz çünkü. Allah niyetlere bakar zamanın ne zaman olduğunun önemi yok
Adet bitince tekrar devam edersin kesinkes inanarak okunmalı Allah dualar ayetler hürmetine nasip eder inşaallah bide yardıma muhtaç birine gücünüz yettiği kadar sadaka tavsiye ederim insanların duasını almakda duaların kabulüne vesiledir
Tilavet secdesi şu şekilde yapılır
Abdestliyken ayakta niyet ediyosun niyet ettim Allah rızası için tilavet secdesi yapmaya diye sonra Allahuekber deyip direkt secdeye gidiyosun 3 kere subhane rabbiyel azim diyosun tekrar subhane rabbiyel azim bu kadar

Ben okumaya başladıktan sonra ameliyat olmuştum bir müddet devam edemedim sonrada adetim araya girdi ama bitince kaldığım yerden devam ettim bittikten sonraki ay hamdolsun hamile olduğumu öğrendim bence siz okuyun kimse sizin kadar içten okuyamaz çünkü. Allah niyetlere bakar zamanın ne zaman olduğunun önemi yok
Adet bitince tekrar devam edersin kesinkes inanarak okunmalı Allah dualar ayetler hürmetine nasip eder inşaallah bide yardıma muhtaç birine gücünüz yettiği kadar sadaka tavsiye ederim insanların duasını almakda duaların kabulüne vesiledir
Tilavet secdesi şu şekilde yapılır
Abdestliyken ayakta niyet ediyosun niyet ettim Allah rızası için tilavet secdesi yapmaya diye sonra Allahuekber deyip direkt secdeye gidiyosun 3 kere subhane rabbiyel azim diyosun tekrar subhane rabbiyel azim bu kadar
Cok tesekkurederim.ben okuyordum meryem suresini fakat devami gelmiyor birturlu.
Allah bebeginizi bagislasin.saglikli sihatli sekilde size kavustirsun

Cok tesekkurederim.ben okuyordum meryem suresini fakat devami gelmiyor birturlu.
Allah bebeginizi bagislasin.saglikli sihatli sekilde size kavustirsun

Rica ederim...Amin Allah razı olsun bacım
oğlum 1,5 yaşında Rabbim sizede tez zamanda nasip etsin bende 2.yi istiyorum şimdi yaşımın daha fazla geçmesini istemiyorum
Zaten 30'umda anne oldum ama yinede şükürler olsun...Allah böyle istemiş bana laf düşmez kaderimizde ne varsa onu yaşarız
İnşaallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz 😊

Ah o belirtiler 4 aydır deniyoruz 4ündede bütün hamilelik belirtilerini yaşadım:KK70:
Ben de her ay boyleyim 😢 hep belirti yasiyorum her ay hamile miyim acaba diyorum bir kac gun daha bekliyim test yapiyim diyorum ama o gun gelene kadar hamileymisim gibi davraniyorum o gun gelip catinca test yapiyorum ve husran.. bu ay da yine ayniyim sogan suyunun sonuncu gunundeyim ve belirtilerim artıyor hamile miyim acaba diyorum yine... ayın 20sine kadar beklicem artik 😞

Kızlar yeni bi soruyla geldim size. Şimdi ben ovulasyon testine başladım adetimin 5.günü zaten cok az az geldiği için erkenden başlıyım dedim bugun 7.gün dün sanki biraz koyuydu ikinci çizgi ama değerlendiremedim çünkü adetim tam bitmedi artık son günüydü yani çok çok az geliyodu buna ragmen yumurtlama olabilirmiki öyleyse kaçırmış oldum dünü

Eklentiler

• Screenshot_20190316-105422.webp
    Screenshot_20190316-105422.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar yeni bi soruyla geldim size. Şimdi ben ovulasyon testine başladım adetimin 5.günü zaten cok az az geldiği için erkenden başlıyım dedim bugun 7.gün dün sanki biraz koyuydu ikinci çizgi ama değerlendiremedim çünkü adetim tam bitmedi artık son günüydü yani çok çok az geliyodu buna ragmen yumurtlama olabilirmiki öyleyse kaçırmış oldum dünü
Valla bu testten pek anlamam ama bildiğim kadariyla ilk cizgiden daha koyu olmasi lazm. Seninkiler biraz acik geldi bana. Bide adetn geliosa daha o adet zamani hormonal degisiklikten olabilir

Back
X