- 31 Ağustos 2016
- 1.033
- 749
- 32
Merhaba, geçrn sene benimde 2 aşılamam klomenle olmuştu ovitrelle ile çatlatılmıştı ama şimdi ki aşılamada yumurtalıklarım iğnelerle büyütüldü 14 gün boyunca göbekten iğne vurdum, benim yaşadıklarıma göre aradaki fark; klomenle sadece olan yumurtalarımın boyutu büyüdü o da 18-19 mm boyutlarına gelmişti, iğneyle yapılan aşılamada ise toplam 6 yumurtam oluştu ama aralarından 2 tanesi istenilen olgunluktaydı 21-22 mm falandı zaten yumurta rezervim düşük olduğu için fazla yumurta oluşmuyor bende 27 yaşındayım tüp bebek tedavimde bile sadece 3 yumurta toplanabilmişti, bence benim için iğneyle yapılan aşılama daha uygun çünkü klomenle yumurtam çoğalmıyo ama iğnelerle şansım biraz daha fazla gibi geliyor, belki doktorlarda bu sebeplere göre iğne veya ilaçla tedavi uyguluyordur. Tedavinize hayırlısıyla başlar hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba bende 2 yıldır çocuk istiyorum fakat olmuyor. Bütün tahliller yapıldı Eşimdede bendede sıkıntı yok sebebi bilinmiyor. Mayıs ayında 1 kere aşılama yapıldı ama tutmadı. Aşılamadan önce Benim doktorum sadece klomen kullandırdı 5 gün daha sonra ovitrelle iğne 36 saat sonra aşılama. Birde klomen değilde iğne kullanlar var. İğne daha mı etkili acaba? Bu ay tekrar gitmeyi düşünüyorum ama hastane konusunda emin değilim. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Var mı tavsiye edebileceğiniz bi yer