• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım ben geçen hafta gittim 12 idi tam göstermez dedi
anca 1 ay dedi yarın da 2 li test ve detaylı ultrasonumuz var
ilk gebeliğimde oğluşum bunlar yapılırken göstermişti ama
bunu bilemiyorum belkide öğrenirim bence sende sabırlı ol martta git derim.
belli olmaz yani gösterebilir de göstermeyebilir de.
Oğlumda 13 haftalık öğrenmiştim ama en iyisi beklemek bence de kızimda 16 haftalık ti ancak gördü dr

hımm hem oğlun hem kızın var ne güzel4.ne olursa olsun farketmez
rabbim hayırlısını versin öncelikle tabi ne güzel yaa yaş araları
falan tam kardeş gibiler ilerde anlarlar araları çok büyük olunca
pek olmuyor bana kalsa benimkide baya olucaktı ama rabbim verdi 2 .yi
bakalım nolcak..kızının kızkardeşi var oğluna da bence bir erkek kardeş gelse
bence fena olmaz çok da iyi olur..
Çok zor ama çok güzel hem oynuyorlar hem kavga ediyorlar hepsinin dünyası ayrı ama ben çocuğu çok seviyorum Rabbim hepimizinkilere hayırlı uzun ömür versin gönlümden erkek geçiyor ama nasip kız olsa da erkek olsa da Allahın takdiri en iyisini o bilir sağlıkla gelsin de Allah senin gönlünden geçeni sana nasip etsin inşallah canim

Berbat durumda olmama rağmen 2 doktor da bana da vermedi ilaç :KK43: kendi doktorum bu tedavi edilmesi gereken birşey değil ilaç gerekmez dedi... Devlet hastanesindeki doktor da istediğin kadar kus, kilo da verebilirsin zararı yok dedi :işsiz:Vardır bi bildikleri diye bişey demedim ben de.
Bence de canim ben bana ilaç iç v.s. diyen doktora güvenmediğim için hiç kulak asmadım sıkıp dişimi oturuyorum kilo kaybim v.s. olursa yerim serumumu
Ablası serumla büyüdü 4 küsür kilo doğdu kilo kaybim pek yok bunda o sebeple öğüre böğüre devam :KK11:

Senin yumurtlama tarihin ocak olmuyo mu cnm seninle tahmini dogum tarihlerimiz ayni Ben tahminen 4 ocak gibi yumurtladim. Buna gore ocak erkek diyorlar
Aynen ocakta yumurtladım ben o teoriye gore söylemedim cnm genelde kız haberleri alıyoruz bu sene kız senesi olacak galiba dediler ona verdiğim cvptı

Ben hala ikiliye ısınamamısken diğer hastalıkları öğrensem ne yapabilirim onu düşünüyorum
Sonucta gercekten cok aksi bi durum olmadıgı sürece aldırmak gibi bi düşüncem yok nasipse
Cinsiyet söyle tahmin yürütüyormus kesin kız kesin erkek değilde kıza benziyor gibi yorumlar :)
Evet zor bir karar..Oğlumda cinsiyeti 10. ya da 11.Haftada çok kesin şekilde söylemişti eski doktorum. Şimdi de çok merak ediyorum içimden de kız geçiyor :KK76:Bakalım sezgim kuvvetli miymiş

Çok zor ama çok güzel hem oynuyorlar hem kavga ediyorlar hepsinin dünyası ayrı ama ben çocuğu çok seviyorum Rabbim hepimizinkilere hayırlı uzun ömür versin gönlümden erkek geçiyor ama nasip kız olsa da erkek olsa da Allahın takdiri en iyisini o bilir sağlıkla gelsin de Allah senin gönlünden geçeni sana nasip etsin inşallah canim

amin canım inşallah biri olunca gönül diğerini istiyor
ama en güzelini rabbim bilir hayırlısı neyse bizim için
onu versin inşallah.sende 2 side varmış ne güzel birbirlerine
arkadaş inşallah yaşın kaç bu arada

Gunaydin anneler :) ikili testimizin kan sonuclarinda cikmis. Cok sukur hepsi cut off degerinin altinda bi ohhhhh cektim. Darisi hepinize insallahhhhh:KK200::anneadayı:
Oh kızımızın güzel sonuçları da çıkmış. Organ taramasına kadar sakinsiniz hadi bakalım. 2.trimester a da girdiniz darısı başımıza

Ben bulanti ilaci kullaniyorum ama zarari olsa vermezler heralde yaaa bak simdi Boyle dediniz endiselendim. Yok mu hic bulanti ilaci kullanan bir ben mi kullaniyorum
Yok canım ya ben zararı olduğunu hiç sanmam. Bir sürü hamileye veriyorlar.

En büyük 9 yaşında kızım yardım eder diye umuyorum 5.5 ve 3 yaşındakiler için bişey diyemiyorum küçük kızım çok bağlı bana ondan kıskançlık bekliyorum biraz umarım uslu ve gazsız ve uykuyu sever küçük kızım dün 2 buçukta uyudu gecenin yarısı gerçi uykusuzluğa dayanıklı olurum böylece pozitif bakiyorum:KK70:
Ben de 8 yaşındayken kardeşim olmuştu nerdeyse annem kadar emeğim var üstünde,çok baktım. Tabi yeni nesil bizim kadar değil ama yine de yardım eder annesi. Ama küçüklere işin var, Allah yardımcın olsun şimdiden ;)

Ben bulanti ilaci kullaniyorum ama zarari olsa vermezler heralde yaaa bak simdi Boyle dediniz endiselendim. Yok mu hic bulanti ilaci kullanan bir ben mi kullaniyorum
Bende kullanıyorum önceki hamileliğimde kullanmadım çok kötüydüm şimdi bi nebze daha iyi en azından. Benim kullandığım bitkisel bi ilaç zaten bi zararı olduğunu düşünmüyorum drlar önermezdi yoksa

Bulanti ilaci kullaniyor musun T tuboz
Kullanmiyorum canım korkuyorum sabrediyorum hatta doktor kızdı bu bulantiyla mücadele etmek isteyen kadınlari anlamiyorum gibisine
Valla zarari vardir yoktur bilmiyorum ama ben kullanip evham yapmak istemiyorum sabredecegim Allah güç verdikçe iş yerinde halsiz oluyorum tabi bi de çok üşüme oluyor ama kusmadığım sürece sorun yok devam...
Kızlar günlerimiz yakın gibi bende çok çektim 5 haftayla 7 hafta arası bildiğiniz yataktan kalkamadim beslenemedim hiç dr 6. Haftada bi ilaç verdi çok tedirgin oldum mecbur kullandım midem de sorunlu benim birazda o yüzden kullandım beni çok rahatlatiyor tabi gün günü tutmuyor bazen. Bende endiseliydim geçen kontrolde bebeği görünce rahatladım. Dr hatta daha da kızdı yemediğim şeyleri duyunca. ben midem bulanmasin diye yemiyordum daha da hiç kilo almadım bu güzel ama bebekler sanırım artık yavaştan bizden beslenmeye başlamışlar plasentasi var bak demisti dr bana ufaktan laf soktu sanırim ye de o da yesin gibisinden :-) bebislerimiz için sabır edeceğiz bu gunlerin bitmesine az kaldı insAllah surda 12 ye ne kaldı :anneadayı:

Yaaa nodül oluşmuş olabilir mi yani? Sence bunun için doktora gitsem mi? Ya da 2 hafta sonra kadın doğum doktoruma randevum var o zamanı bekleyip kendi doktoruma mı danışsam belki de o zamana geçer bilemedim. :deli:
bence biraz bekle.zamanla geçiyor kusmandan oluyor

Kızlar günlerimiz yakın gibi bende çok çektim 5 haftayla 7 hafta arası bildiğiniz yataktan kalkamadim beslenemedim hiç dr 6. Haftada bi ilaç verdi çok tedirgin oldum mecbur kullandım midem de sorunlu benim birazda o yüzden kullandım beni çok rahatlatiyor tabi gün günü tutmuyor bazen. Bende endiseliydim geçen kontrolde bebeği görünce rahatladım. Dr hatta daha da kızdı yemediğim şeyleri duyunca. ben midem bulanmasin diye yemiyordum daha da hiç kilo almadım bu güzel ama bebekler sanırım artık yavaştan bizden beslenmeye başlamışlar plasentasi var bak demisti dr bana ufaktan laf soktu sanırim ye de o da yesin gibisinden :-) bebislerimiz için sabır edeceğiz bu gunlerin bitmesine az kaldı insAllah surda 12 ye ne kaldı :anneadayı:

valla keşke yiyebilsek de sıkıntı olmasa benim 12 hafta
hala devam ediyor valla başlara göre daha iyiyim tabi ama.

canım benim yaptığım sadece evin süslenmesinde kullanılan duvara asmak için kız mı erkek mi yazıları filan öyle detaylı bişey değil balonu zaten bende parti evi filan o tarz yerlerden sipariş veriyorum
Hmm anladım canim ,bende bugün hazirlik yaptim birazcik.güzel seyler var burayada yükseleyebilirim pazartesi yaptiklarimi:)

Back