Ne güzel..tebrik ederim :) gozunuz aydin.saglikla gelsin buyusun insallah..grubun ilk oglusu sanirim evet :)) ilk bebis mi? ultrasondan mi baktilar sana canim ? Benim 2li testte 11hafta olcak acaba cinsiyet tahmini yapabilcek mi merak ediyorum..vajinal bakabilirim demisti de

Bir oğlum var. Biz de heyecanla bekliyoruz cinsiyeti. Eşimle ikimizde sağlıklı olsun kız veya erkek farketmez diyoruz ama insan kız çocuklarına da özeniyor:) oğlum olursa da abisi ile arkadaş gibi olurlar

İnsan olmayanı istiyor canım, benimde 3 kızım var bir oğlum olsun isterim

Bulanti ilaci kullaniyor musun T tuboz
Kullanmiyorum canım korkuyorum sabrediyorum hatta doktor kızdı bu bulantiyla mücadele etmek isteyen kadınlari anlamiyorum gibisine
Valla zarari vardir yoktur bilmiyorum ama ben kullanip evham yapmak istemiyorum sabredecegim Allah güç verdikçe iş yerinde halsiz oluyorum tabi bi de çok üşüme oluyor ama kusmadığım sürece sorun yok devam...

Berbat durumda olmama rağmen 2 doktor da bana da vermedi ilaç kendi doktorum bu tedavi edilmesi gereken birşey değil ilaç gerekmez dedi... Devlet hastanesindeki doktor da istediğin kadar kus, kilo da verebilirsin zararı yok dedi Vardır bi bildikleri diye bişey demedim ben de.

Ben bulanti ilaci kullaniyorum ama zarari olsa vermezler heralde yaaa bak simdi Boyle dediniz endiselendim. Yok mu hic bulanti ilaci kullanan bir ben mi kullaniyorum

Allah kolaylık versin, seninki uslu olsa bile kardeşleri el atar ona merak etme
En büyük 9 yaşında kızım yardım eder diye umuyorum 5.5 ve 3 yaşındakiler için bişey diyemiyorum küçük kızım çok bağlı bana ondan kıskançlık bekliyorum biraz umarım uslu ve gazsız ve uykuyu sever küçük kızım dün 2 buçukta uyudu gecenin yarısı gerçi uykusuzluğa dayanıklı olurum böylece pozitif bakiyorum

Cinsiyet ler siz öğrendikçe beni de merak sardı 2 marta almıştım erken gitsem mi 12 artı 1 bugün gösterir mi ki ya kesin yakın olsun diye 13 artıya almıştım randevuyu şimdi 8 gün dayansam mi bugün gitsem mi

sanki dün bir idaha demişti erkek diye kimdi
hatırlayamadım ama ilk olmayabilir yani:):):)

rabbim bağışlasın canım
ne güzel bol çocuklu aile kalabalık
aile iyi oluyor 3 yaşındakiler demişsin
ikizlermi.
Yok biri 3 biri 5.5 biri 9 ikiz diye 4.de korktum ama olmadı neyse ki 2 kızim bir oğlum var bakalim minnoşun cinsiyeti ne merak ediyorum

canım ben geçen hafta gittim 12 idi tam göstermez dedi
anca 1 ay dedi yarın da 2 li test ve detaylı ultrasonumuz var
ilk gebeliğimde oğluşum bunlar yapılırken göstermişti ama
bunu bilemiyorum belkide öğrenirim bence sende sabırlı ol martta git derim.
belli olmaz yani gösterebilir de göstermeyebilir de.

Yok biri 3 biri 5.5 biri 9 ikiz diye 4.de korktum ama olmadı neyse ki 2 kızim bir oğlum var bakalim minnoşun cinsiyeti ne merak ediyorum

hımm hem oğlun hem kızın var ne güzel4.ne olursa olsun farketmez
rabbim hayırlısını versin öncelikle tabi ne güzel yaa yaş araları
falan tam kardeş gibiler ilerde anlarlar araları çok büyük olunca
pek olmuyor bana kalsa benimkide baya olucaktı ama rabbim verdi 2 .yi
bakalım nolcak..kızının kızkardeşi var oğluna da bence bir erkek kardeş gelse
bence fena olmaz çok da iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…