Önce alexdder sonra azaldikca buz lazere gectiler..guzellik merkezi degil doktor ya da bu isi iyi yapan bir yer olsun :) muhakkak doktoru olsun :) baya azaldi artis yok simdilik..ara vermis oldum sadece bacaklarima yine gidicem.. :) buyuk rahatlik
tabi, araştırdığım yerdeki özel hastanede yapıyormuş daha sonra kendine klinik açmış bütün sertifikaları var. en az 3 sene sonra 3 sene daha sabret morci

Kuzum hani üst kısımdq katlama yeri var ya böyle yukarı çekiyorsun açılıyo o kısım kırıldı. Yukarı çektik elimizdr kaldı ikisi de.

pufboregi nasıl yani kahveyle otizmin ilgisi mi varmış, çok şaşırdım. Benim doktorum istediğin kadar iç diyor.
Valla bence o kdr etkilemez ya. Ben bi o doktordan duydum bunu şaşırmıştım. Adam arkadqşı kontrol ediyordu hadi yaaa öyle mi diye atlamışım hatta. Üstelik arkadaşım sadece bir tane içiyordu her gün. Ben kahve çok sevmiyorum içceksem illa kafeinsiz alıyorum dışarda içerken. Çaycıyım ben. Onu bile içesim yok ama

Ben makineyle alıyorum valla ya. Benimkilerde minnak merak etme kocaman olmuştu emzirirken. Büyük meme çok süt demek diil. Benim arkadaşın kafam kadardı sütü azdı

Niye zararlı olsun ki ben senelerdir alıyorum makineyle

Mamajoonun 250 ml. Biberonu var ..biberonlar kac ml.olmali :) ilk etapta miniklerine ihtiyac var sanirim :) bir de o sütleri sagdiklarinizi buzluktamo buzdolabindami sakliyosunuz.suresi ne acaba :) merak ettim :)

Canın benim memeler 75 idi. Öyle bi sütüm oldu ki masallah diyim :) hiç dert etme. Herkesin sütü gelecek Bebişi doyacak. Ayrıca benimde kıl tüy sorunum var ve bebeğimi emzirdikçe hiç kıl çıkmadı :)

Bende kullandım hatta şuan kullanıyorum valla idrar yolları iltihabı için. Hastalık daha çok zararliysa veriyorlar mecbur mühim olan hasta olmamak ki o da bağışıklığı düşük olanlar için daha da zor astım atağım için inatla gitmedim doktora mecbur ilaç verir diye kaç gündür çekiyorum bilmiyorum yanlışni yaptığım

Ay masalalh yaaa insallah hepimizin oyle olur :) evet emzirirkken dokuldu cikmadi diyenler var :)

Kızlar bunca zamandir konuşuyoruz bi tahmin almak benim aklıma gelmedi :) ilk fotoğraf 6 haftalık ikincisi 8 haftalıkken, 2 side vajinal ultrason sizce neyim olacak bide bende neşelenim :) silvestiri etiketleyemedim bide

Eklentiler

• DSC_0938.JPG
    53,1 KB · Görüntüleme: 44
  • DSC_0939.JPG
    43,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bunca zamandir konuşuyoruz bi tahmin almak benim aklıma gelmedi :) ilk fotoğraf 6 haftalık ikincisi 8 haftalıkken, 2 side vajinal ultrason sizce neyim olacak bide bende neşelenim :) silvestiri etiketleyemedim bide
Havalianne__ aha etiketledim :) benim içinde yorum yapar mısın arkadaşım

Ben makineyle alıyorum valla ya. Benimkilerde minnak merak etme kocaman olmuştu emzirirken. Büyük meme çok süt demek diil. Benim arkadaşın kafam kadardı sütü azdı
Diger yerlerde lazere gitmistim simdi tekrar agdaya donmekte kotu oldu..neyse azaldi seyreklesti en azindan agda daha kolay olur:)) of kadin olmak her turlu zor !
Canim merak ediyorum gebe kaldıktan sonra lazerlenen tüyler geri cikiyormus diye duydum. sende oldu mu öyle birşey.
Ben de çok tuyluyum ve memiş uçlarında da tüy var. Emzirirken almadım zaten bebegin ağzına uzak yerde olduklarından sıkıntı olmadi.
Lazer yaptırmak istedim hep ama gebelikte tüyler geri çıkıyormuş diye 2. Gebelik sonrasına ertelemistim.

ay kızlar birkaç saattir göbeğimin yan tarafları simit bölgem kaşınıyor. genişliyor muyum yağ sürmeye başlıyım en iyisi. D dyg1409 sesin soluğun çıkmıyor sende durumlar ne?

ay kızlar birkaç saattir göbeğimin yan tarafları simit bölgem kaşınıyor. genişliyor muyum yağ sürmeye başlıyım en iyisi. D dyg1409 sesin soluğun çıkmıyor sende durumlar ne?
Ay ben neler neler kullandım. Catır cutur son ay çatladım ama çok kilo aldım ondan oldu bu sefer sürmicem uğraşamam zaten çatlak patlak her yanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…