Yarasın kuzu nolcak beee bende pasta yedim birazBen marketten çikolata aburcubur vs paketli ürünlerden tiksindim. Kahve zaten tiksinmistim. Çay içiyorum açık ve sekersiz. Ama cikolataciya gidip çikolata yedim. Pişmanım ama yedim.
tabi, araştırdığım yerdeki özel hastanede yapıyormuş daha sonra kendine klinik açmış bütün sertifikaları var. en az 3 sene sonraÖnce alexdder sonra azaldikca buz lazere gectiler..guzellik merkezi degil doktor ya da bu isi iyi yapan bir yer olsun :) muhakkak doktoru olsun :) baya azaldi artis yok simdilik..ara vermis oldum sadece bacaklarima yine gidicem.. :) buyuk rahatlik
Kuzum hani üst kısımdq katlama yeri var ya böyle yukarı çekiyorsun açılıyo o kısım kırıldı. Yukarı çektik elimizdr kaldı ikisi de.Kardeş nasıl kirdiniz park beşiği. Bizimkine alttaki fermuarli yeri açıp içine ben yattim bacaklarım dışarıda olacak şekilde ve kirilmadı. Babanneye giderken de sokup katlayip goturduk hic 2.yi almadık.
Ama pisik konusunda ben de zeytinyağı kullandım.
Valla bence o kdr etkilemez ya. Ben bi o doktordan duydum bunu şaşırmıştım. Adam arkadqşı kontrol ediyordu hadi yaaa öyle mi diye atlamışım hatta. Üstelik arkadaşım sadece bir tane içiyordu her gün. Ben kahve çok sevmiyorum içceksem illa kafeinsiz alıyorum dışarda içerken. Çaycıyım ben. Onu bile içesim yok amapufboregi nasıl yani kahveyle otizmin ilgisi mi varmış, çok şaşırdım. Benim doktorum istediğin kadar iç diyor.
Ben makineyle alıyorum valla ya. Benimkilerde minnak merak etme kocaman olmuştu emzirirken. Büyük meme çok süt demek diil. Benim arkadaşın kafam kadardı sütü azdıBu kucucuk memelerden nasil süt gelcek ben hic inanamiyorum yaaa ..bir de gogus ucunda tuglenme var bende lazer yaptirmadigim bir orasi kalmisti suan lazer yaptirsam sorun olur mu..agdayla alsamda yine cikacak cocuk nasil emsin benim gibi sorunu olan var mi acaba?
Niye zararlı olsun ki ben senelerdir alıyorum makineyleYa daha once doktor gordu hormonlara baktirdinmi demisti yillar once sonra hep tahliller oldu bir durum olsa cikardi sanirim kanda..yani siyah baya ve sert ama benim kil yapim her yerde oyleydi lazerle hallettim gerci ama bebe nasil emecek onu dusunuyorum :) makinayla aliyordum zararliymis o da..
Kopartmak sut bezelerine zarar veriyormus iyi degil deniliyor birazda gogus kıllari icin..arastirirken okumustum nette.suanda benimde baska carem yok:))Niye zararlı olsun ki ben senelerdir alıyorum makineyle
Ben kızıma trukid almıştım geçen yaz. Onu kullanıyorum kızımla beraberSolante pregna yazmıs bi cok kk üyesi ama bilemedim
Duymadım hic caudalie yi
Bu markayı doktormu verdi eczacımı
Canın benim memeler 75 idi. Öyle bi sütüm oldu ki masallah diyim :) hiç dert etme. Herkesin sütü gelecek Bebişi doyacak. Ayrıca benimde kıl tüy sorunum var ve bebeğimi emzirdikçe hiç kıl çıkmadı :)Bu kucucuk memelerden nasil süt gelcek ben hic inanamiyorum yaaa ..bir de gogus ucunda tuglenme var bende lazer yaptirmadigim bir orasi kalmisti suan lazer yaptirsam sorun olur mu..agdayla alsamda yine cikacak cocuk nasil emsin benim gibi sorunu olan var mi acaba?
Bende kullandım hatta şuan kullanıyorum valla idrar yolları iltihabı için. Hastalık daha çok zararliysa veriyorlar mecbur mühim olan hasta olmamak ki o da bağışıklığı düşük olanlar için daha da zor astım atağım için inatla gitmedim doktora mecbur ilaç verir diye kaç gündür çekiyorum bilmiyorum yanlışni yaptığımAcılın ben antibiyotik kullandım :)
Ates olmadıgı sürece vermiyorlar antibiyotik
Ateste de işte bebege atesin zararı daha cok oldugu icin kullandırmıslardı bi risk degerlendirmesi yapıp
Bol bol ellerini yıka burnunu acık turmaya calıs deniz suyuyla gerisi zaten besleniyormussun
Gecmiş olsun cok
Ay masalalh yaaa insallah hepimizin oyle olur :) evet emzirirkken dokuldu cikmadi diyenler var :)Canın benim memeler 75 idi. Öyle bi sütüm oldu ki masallah diyim :) hiç dert etme. Herkesin sütü gelecek Bebişi doyacak. Ayrıca benimde kıl tüy sorunum var ve bebeğimi emzirdikçe hiç kıl çıkmadı :)
Öyle öyle canım hepimizin bol bol sütü olacak. Süt olayı psikolojik. Olacak de ve olsunAy masalalh yaaa insallah hepimizin oyle olur :) evet emzirirkken dokuldu cikmadi diyenler var :)
Kızlar bunca zamandir konuşuyoruz bi tahmin almak benim aklıma gelmedi :) ilk fotoğraf 6 haftalık ikincisi 8 haftalıkken, 2 side vajinal ultrason sizce neyim olacak bide bende neşelenim :) silvestiri etiketleyemedim bide
Kızlar bunca zamandir konuşuyoruz bi tahmin almak benim aklıma gelmedi :) ilk fotoğraf 6 haftalık ikincisi 8 haftalıkken, 2 side vajinal ultrason sizce neyim olacak bide bende neşelenim :) silvestiri etiketleyemedim bide
Hayatta hiç hissiyatı biri olmadım ama bebeğimin karnıma düştüğünü öğrendiğimden beri hep oğlum olacak gibi hissettim :) Rabbimden sağlıklısı inşallah hepimiz için cok tesekkur ederimErkek gibi kuzum
Ben makineyle alıyorum valla ya. Benimkilerde minnak merak etme kocaman olmuştu emzirirken. Büyük meme çok süt demek diil. Benim arkadaşın kafam kadardı sütü azdı
Canim merak ediyorum gebe kaldıktan sonra lazerlenen tüyler geri cikiyormus diye duydum. sende oldu mu öyle birşey.Diger yerlerde lazere gitmistim simdi tekrar agdaya donmekte kotu oldu..neyse azaldi seyreklesti en azindan agda daha kolay olur:)) of kadin olmak her turlu zor !
Ay ben neler neler kullandım. Catır cutur son ay çatladım ama çok kilo aldım ondan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?