İnsanlar konuşmaya alışmış. Kadın erkek fark etmiyor sırf muhabbet olsun diye. Karşıdakinin özeli bu banane diye düşünen çok az. Benim rahmimde doğuştan sorun vardı. 5kez ameliyat oldum çocuk için. Nasıl olduysa duymayan bu konuda yorum yapmayan kalmadı. Ne çok ağladım Rabbim biliyor. Çok şükür atlattım hamile kaldım. Aman şunu yapma bunu yap. Çocuk doğdu öğleden sonra yıkama. çok sık emzirme, emzik ver gitsin, sütün yok gibi senin memen küçük ne veriyorsun (buna da çok ağladım ki çok şükür hep oldu emzirdim), kucağına alma, daha yaşına girmeden ikinciyi yap birlikte büyür,,,
Daha dün yemekteyken kv ve eşimin babaannesi gece bişey yedirmeden olur mu, muhallebi yap ver dedi. Ben 7den sonra bizde yememeliyizi anlatmaya çalışırken kayınbabam bu zamana anası getirdi doğrusunu o daha iyi bilir kilosu fazla zaten çocuğun dedi ve herkes sustu :)
Keşke heryerde şöyle susturan biri olsa
Herkes birbirinin hayatını kontrol etmek istiyor ya akıl veriyor kendi aklina göre hiç değmez ne üzülmeye ne ağlamaya insan dar zamanda yalnız kalıyor ihtiyacın olunca kimse yok o yüzden bosvercen

Calismayanlar icin acil yada onceden alinmasi gerekli bir sey degil bence. Bebegin kuvezde kalmasi gerektigi ya da Mastit gibi bir durum olmasi halinde alinabilir ihtiyac dahilinde. Ben 3 kere ciddi anlamda mastit olmustum o zaman gerekmisti hastenenin elektronik sagma makinesinde sagmistim
Evet benim de kızım 1aylikti ateşten yoğun aklımda yattı o sıra almıştım bir de süt birikmesinde mastitte çok iyi geliyor

Aferin valla iyi demissin. Benim de olsa gönlüm 3 istiyor ama 2. Için çok uğraştık. Esim de istemiyor 3.yu. biz kalabalık aileyiz ve çok iyi oluyor düğünde bayramda. Cocuk guzel şey. Cidden ekonomik durumum iyi olsa ben 5 çocuk bile isterim. Ikinci zor bulduk o ayrı mesele tabi ama. Bir düğün bayram olduğunda herkes ailesinin yanına gidiyor,arkadaş falan hikaye. Evet cok iyi arkadaşlarımız da var ama ailenin yeri ayrı.
Aynen öyle canım bende çok seviyorum kalabalık aile

Calısan bayanlar olarak sanırım ilk almamız gereken süt sagma makinesi :)
Avent cogunlukta
İndirimler varsa takip edip haberleşelim :)

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı 7 hafta 2 günlük çıktık. 1 hafta geç döllenme sat a göre. Ultrason resmini yüklemeye çalışsam cinsiyet tahmin eden arkadaş yardımcı olabilir mi ama nasıl etiket yapılır bilmiyorum

Eklentiler

• 20190218_182907.jpg
    20190218_182907.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 37
Ben nükleer tıpta çalışmıştım bi süre, radyoaktif maddeyi alan kişiyle evdeki bireylerin bir metre hamile çocuk ve bebeklerin mümkünse iki metre mesafesi olmalı
Aynı evde kalıyorsanız iki tuvalet varsa tuvaletleri ayırın (2gün) ve hasta her tuvaletten çıkışında bol bol su dökmeli yapabiliyorsa etrafını da yıkamalı çünkü alınan radyoaktif madde idrarla atılıyor
Bu korumayı 2 tam gün yapsanız yeterli
Saol canim cok tsk ederim kadindogumcumudA aradim Simdi bilgi aldim.mümkünse ayni ortamda olunmamali dedi kendiside.bebek cok kücük Allah korusun zarar görebilirmis

Tmm canim genelde herkes elektriklilerin Iyi ve kullanisli oldugundan bahsetmis.bende elektriklilerin fiyatlarina tekrar bir bakiyim.tek tip mi aceba farkli farkli Aventin varmi?
Model yoktu o zamanlar canim
Ben de bi kac isteyene verdim maalesef biyerini kırmışlar kimde oldu bilmiyorum tamire gidecek şimdi

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı 7 hafta 2 günlük çıktık. 1 hafta geç döllenme sat a göre. Ultrason resmini yüklemeye çalışsam cinsiyet tahmin eden arkadaş yardımcı olabilir mi ama nasıl etiket yapılır bilmiyorum

Usg karından bakıldı ise kız gibi vajinal bakıldı ise erkek gibi canım

20 şubatta avent ürünlerinde e bebekte indirim varmış broşürde gördüm hanımlar

Eklentiler

• D7D355B4-E529-4951-8C88-8F01E6DF51BA.png
    D7D355B4-E529-4951-8C88-8F01E6DF51BA.png
    687,8 KB · Görüntüleme: 37
Back