İnşallah saglıkla tamamlarsın :)

hamileyiz hasta değiliz ya. sinir oluyorum onu içme bunu içme bişey kaldırma. tamam koltuğu omuzlamıyorum bende ama süpürge açabilirim ne var bunda
aynen ya nefret ettim benim elti sağolsun çok beni düşünürmüş gibi bide deneyimli anneyim ayaklarına boğuyor beni bide ben kasmıyorum rahat yaşıyorum diye yaftalıyor görüşmemeye çalışıyorum mümkün olduğunca tabi

Aaaaa benim kızım da baba kopyası ondan mı olmuş? Ay napsam kendime mi aşık olsam eheheh. Şu an kızıma aşığım demekki yine aynısı olcak :)
Tipimi huyumu
Huyuysa benzesin valla da tipse yani değişik bişey dogar hic görmedigim

Kızlarrrmerak etmeyin bana da doktorum 20 bardak içmediğün sürece bitki çaylarının hiçbirinden bişi olmaz dedi. Onda bile azcık burkulur rahim dedş ama bebek düşmez dedi. Kahve çaya da bişi demedi ama benim içim almıyor o başka. Ben her gün zencefil ıhlamur içtim mesela.
Ama bir arkadaşıma 20. Haftaydı hatta bende yanında gitmiştim. Kahve yi tamamen kesin lütfen çocuk otizmli mi olsun istiyorsunuz demişti şoke olmuştum yok artık diye. Herhalde içmeyin düşer eder diyen kızlarda böyle doktorlara denk geldikleri için diyorlardır. Sizi de düşündüklerinden. Ama merak etmeyin yani.
Benim önceki düşük olmasına rağmen ilişkiyi demyasaklamadı mesela

öffff tek anne onlar sanki. bi kere gebelik testi anlaşmazlığı yaşadık ondan beridir kendisini pek dikkate almam predictor early almış eczacı bu 1 gün sonra bile gösterir demiş. benim eltim de döllenmeden bir gün sonra sanmış inandıramıyorum 1 gün sonra görünmesinin imkansız olacağına. kaç yaşına gelmiş ama cahil

Aaaaa benim kızım da baba kopyası ondan mı olmuş? Ay napsam kendime mi aşık olsam eheheh. Şu an kızıma aşığım demekki yine aynısı olcak :)
Ay ne güldüm. Yine aynısı olacak yazmaniza. Kizim babasına aşık resmen. Benden babasını kıskanıyor.

Peki kesinlikle gerekli mi pompa kızlar yani çalısmayanlar için. Abimin eşi yeni doğum yaptı sürekli emziriyo ihtiyaç duymadı acaba doğduktan sonra gerek olur mu olmaz mı ona göre mi alsam ?
Ben Lansinoh'nun çift pompalısını aldım. Emzirdikten sonra sağıp buzluğa atıyordum. Bazı günler misafir için hazırlık, yorgunluk, yemeye içmeye dikkat etmeme gibi durumlar oluyordu. Akşama doğru emzirmeye çalışsam da çocuk feryat figan. Artık yorgunluktan sütüm mü azalıyordu bilmiyorum. Hemen sağdığım sütten ılıtıp veriyordum. Ya da bazen dışarı çıkarken yanıma alıyordum. Dışarıda emzirmek sıkıntı olabiliyor. Ee çocuk da durmuyor. Hemen veriyordum sağdığımdan. O yüzden makinenin çok faydasını gödüm. Tavsiye ederim.

benim dr çay için günde bi badak açık içebilirsin. kahve haftada bir filtre kahve veya türk kahvesi şekersiz içebilirsin dedi.. kahvede çayda uyarıcı madde var ve bu bebeğe geçiyormuş.. içmemek gerek bende senin gibi soğudum hiç içemiyorum.. bitki çayı ıhlamur vs aynı şeyleri döyledi dr seninkyle

Bebek alışverişine gelinceeeeee ayy çok eğlenceli bişi bu ama çok masraf
Alından ve kulaktan ölçerli ateş ölçer ilk almanız gereken. Ben braun marka kulaktan ölçer almıştım memnunum hala kullanıyorum ama alından ikisi bir arada olanları varmış keşke öyle alsaydım çünkü çocuk uyurken kulağına sokunca uyanıyor rahatsız oluyor bağrınıyor. Geceleri alından bakardım iyi olurdu
Kızımda park yatak almıştım en iyisinden kraftın. İki farklı marka biri babanedeydi ikisi de kırıldı maalesef o sebeple bir daha almam normal beşik alcam
Tiny love marka ana kucağı almıştım aşırı memnun kaldım salonda uyurken onda dururdu
Bol çıtçıtlı body alın kaka oluyor hep
Elektrikli pompa olarak lansinosh aldım memnunum ama medela ve avent daha iyidir her zmn. Maddi durumum ona yetmişti. Bende çalışmamıştım ama süt arttırmak amaçlı kullandım baya işime yaradı
Pişik için sadece zeytinyağı kullandım diğer tüm kremler alerji yaptı. Özellikle sudocream kötü Yaptı

Ben marketten çikolata aburcubur vs paketli ürünlerden tiksindim. Kahve zaten tiksinmistim. Çay içiyorum açık ve sekersiz. Ama cikolataciya gidip çikolata yedim. Pişmanım ama yedim.

Peki kesinlikle gerekli mi pompa kızlar yani çalısmayanlar için. Abimin eşi yeni doğum yaptı sürekli emziriyo ihtiyaç duymadı acaba doğduktan sonra gerek olur mu olmaz mı ona göre mi alsam ?
Calismayanlar icin acil yada onceden alinmasi gerekli bir sey degil bence. Bebegin kuvezde kalmasi gerektigi ya da Mastit gibi bir durum olmasi halinde alinabilir ihtiyac dahilinde. Ben 3 kere ciddi anlamda mastit olmustum o zaman gerekmisti hastenenin elektronik sagma makinesinde sagmistim

Kardeş nasıl kirdiniz park beşiği. Bizimkine alttaki fermuarli yeri açıp içine ben yattim bacaklarım dışarıda olacak şekilde ve kirilmadı. Babanneye giderken de sokup katlayip goturduk hic 2.yi almadık.
Ama pisik konusunda ben de zeytinyağı kullandım.

Kizlar ayni ev icerisinde birisi ilacli Efor cekilince hamilelere yaklasik bir metre mesafesi olacakmis. Bu konu hakkinda bilginiz varmi?doktor öyle söylemis sözde Ama dogrumudur aceba?yoksa hic ayni ortamda olmamakmi lazim?
Ben nükleer tıpta çalışmıştım bi süre, radyoaktif maddeyi alan kişiyle evdeki bireylerin bir metre hamile çocuk ve bebeklerin mümkünse iki metre mesafesi olmalı
Aynı evde kalıyorsanız iki tuvalet varsa tuvaletleri ayırın (2gün) ve hasta her tuvaletten çıkışında bol bol su dökmeli yapabiliyorsa etrafını da yıkamalı çünkü alınan radyoaktif madde idrarla atılıyor
Bu korumayı 2 tam gün yapsanız yeterli

Ay alışveriş muhabbetleri ne güzelll biraz zaman geçse de bişeyler bakmaya başlasak benim de ilk çocuğum çok tecrübesizim sizlerle beraber alırım artık bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…