aynen öyle. elimizden geldiği kadar. alırım belki o kitabı başka önereceğiniz varmıKizlar tracy hogg annelere mucizevi cozumler kitabini okuyorum daha sonra mahallenin en mutlu bebegini okuyacagim orada uyku egitiminden cok guzel bahsediyo..ben daha 1.bolumde hayran kaldim.umarim yaparim..soyledigi cok guzel bir sey var yenidogan bebek her seyi sizden ögrenir ne bilebilir ki :) kararli olmaktan vs.den bahsediyor.tabi bazi anneler kitaplarda oldugu gibi olmuyor yorumlari yapiyor ama enazindan biz bilelimde ...
Evet canım benziyoruz. İlk bebişAy sen ayni bana benziyosun :)) bir de seninle ayni haftadayiz..ilk bebisti galiba seninde ben de oyle burda tecrubeliler var Allahtan :) iyi ki varlaaaar
Limonlu su ve sarimsak yutmak tansiyonu dusurur bende tansiyon yuksekligi var ve hergun limonlu ihlamur iciyorum tansiyonum dengeleniyor.sende halsizlik falan varsa tansiyonunu olc limon dusurmus olabilir canim.dusukluk degilde yukseklik tehlikeliymisKızlar dünden beri grip belirtileri başladı sürekli limonlu su ve zencefil içiyorum akşamları portakal suyu sıkıyorum fazlasının zararı varmı birde sarımsak yut diyenler var dogal antibyotik diye ilaçsız nasıl geçer inşlh bian önce geçer yaa
Yarin gidecegim canim. Doktor randevum buguneydi ama ogleden sonra cocugu rahatsizlanip hemen cikmak zorunda kalmis doktorum. Aradi yarina randevulastik. Bakalim minigim gosterecek mi cinsiyetini? Sen gozuktun mu doktora?
Ben çalışmadığım halde pompa gerekli oldu. Bir misafir gelsin, bir şeye az biraz üzüleyim, birisi emzirirken yan baksın hemen mastit başlangıcı oldu. Fena bir acı o durum. O günlerde çok işime yaradı yoksa acilllik olurdum. Sütten kesme döneminde de sağıp rahatlıyordum. Bir de süt arttırıyor sağım yapmak. Pompa almayı da düşünebilirsin. İnşaallah emer bebeğin.Ayyy alışveriş listesi konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Benim ilki 7 yaşında ve ne alıp ne yapacagimi şaşırdım. Herşey çok değişmiş. Ben çalışacağım için pompa ve süt saklama kaplari gerekli. Kizim emmedi beni ve sağip verdim. Şimdiki Bebis emsın diye dua ediyorum. Ama mecbur sut saklama kaplari lazım. Besik araba ve oto koltugumuz var. Cinsiyeti kiz olursa kiyafet de az alırım.
Geçen hafta 6 paket temizleme pamuğu aldım ama yetmez. Siz fikir verin sevinirim.
Kesinlikle elektrikli. Göğsüme dayayıp uyuyordum bitene kadar. Herşeye koşturmaktan manuel pompayla uğraşılmaz.sende bendensin arkadasimbendede tebrübe ve simdilik bilgi sifir. henüz bu tarz seylere hic bakmadim, desem yeri. kesinlikle sana katiliyorum, gereksiz fazla almanin anlami yok, cok kalabaliktan hoslanmam. gögüs pompasi kullanan arkadaslar, manuel mi kullaniyorsunuz yoksa elektriklimi? hangisi daha pratik aceba?varmidir bilginiz
Eşim çok ses yapıyor ve yaptığının farkında değildi. Kapısı açık olsa sesini duyardım tabi ama mecbur hem onun hem kendi odamızın kapısını kapattım. Kamerayı da doğduktan sonra aldım ama o günden sonra hayatım kolaylaştı. Eve biri gelse bile oğlum sesten uyanacak derdim kalmadı. Şimdi misafirliğe bile gitsem yanıma alıyorum. Bana gelen yada gittiğim yerdekilere aman sessiz olalım sese çabuk uyanıyor desemde bir yerden sonra ses oluyor. Faydasını alınca Uzun vadede de fiyatı diğer birçok şeye göre ucuz kalıyor.ve tabi ki en güzel yanı yerden bir olması. düştü derdi yok. hem dekoratif hem kullanışlı. uzak mı odalarınız? kamerayı o yüzden mi koydunuz? bizim karşı karşıya olacak duyabilir miyim diye de tereddüt ediyorum açıkçası. ama bi zaman sonra alışacağını da biliyorum
teşekkür ederim onu da denerim evde vardı. sizin de odanız ayrı mı? dimi büyük olursa hasta olduğu geceler yanında yatılabilir. her defasında olmasa da
teşekkür ederimm siz dikkat edin kızlar. henüz tam başlamadan atlatayım diyorum arkadaşımın bebeği oldu yeni. ona gidicektik bugün dedim ben yokum :) çarşambaya erteledik iyi olursam
Ah cok heyecanlanmıstım gördünmü cinsiyetini diye :)Yarin gidecegim canim. Doktor randevum buguneydi ama ogleden sonra cocugu rahatsizlanip hemen cikmak zorunda kalmis doktorum. Aradi yarina randevulastik. Bakalim minigim gosterecek mi cinsiyetini? Sen gozuktun mu doktora?
Bir demet yemedigin sürece bi zararı yok benceSlm kızlar bugün istifra ettim, bende yoğurtlu dereotlu makarna yaptım içim açılsın diye, dereotunun bir zararı var mı kimi düşük yapar diyor, kimi bişey olmaz diyor
Aferin valla iyi demissin. Benim de olsa gönlüm 3 istiyor ama 2. Için çok uğraştık. Esim de istemiyor 3.yu. biz kalabalık aileyiz ve çok iyi oluyor düğünde bayramda. Cocuk guzel şey. Cidden ekonomik durumum iyi olsa ben 5 çocuk bile isterim. Ikinci zor bulduk o ayrı mesele tabi ama. Bir düğün bayram olduğunda herkes ailesinin yanına gidiyor,arkadaş falan hikaye. Evet cok iyi arkadaşlarımız da var ama ailenin yeri ayrı.Malesefki öyle kızlar ağzı olan konuşuyor ben geçen doktor kontrolüne gittiğimde ordaki stajyer kız bana doktor ultrasonla bakarken 3 çocuk hayatta bu dördüncü ne akla hizmet gibi bişey dedi ultrason bitince çıktım dedim ki kıza hayırdır benim Çocuğumun derdi neden sana düştüki doğurup sana vermicem merak etme sana bakta demiyorum niye bu kadar sıkıntı yaptın sonuçta çocuk benim doğuranda benim istersem on tane doğururum bakmaya gücüm varsa kimene dedim rengi attı kızın baya bu devirde zor diye demiş bende o zaman sen yapma çocuk dedim
Bir demet yemedigin sürece bi zararı yok bence
Bana herşeyde doktor abartmadan tüketebilecegimi söyledi
Bi tutamdan bişey olmaz herhalde ya.Slm kızlar bugün istifra ettim, bende yoğurtlu dereotlu makarna yaptım içim açılsın diye, dereotunun bir zararı var mı kimi düşük yapar diyor, kimi bişey olmaz diyor
Bir tutam kadardı canım fazla değildiBi tutamdan bişey olmaz herhalde ya.
Saol cnm bende elektrikli bakiyim o zaman.varmi önerebilecegin bir marka?Ben çalışmadığım halde pompa gerekli oldu. Bir misafir gelsin, bir şeye az biraz üzüleyim, birisi emzirirken yan baksın hemen mastit başlangıcı oldu. Fena bir acı o durum. O günlerde çok işime yaradı yoksa acilllik olurdum. Sütten kesme döneminde de sağıp rahatlıyordum. Bir de süt arttırıyor sağım yapmak. Pompa almayı da düşünebilirsin. İnşaallah emer bebeğin.
Kesinlikle elektrikli. Göğsüme dayayıp uyuyordum bitene kadar. Herşeye koşturmaktan manuel pompayla uğraşılmaz.
Eşim çok ses yapıyor ve yaptığının farkında değildi. Kapısı açık olsa sesini duyardım tabi ama mecbur hem onun hem kendi odamızın kapısını kapattım. Kamerayı da doğduktan sonra aldım ama o günden sonra hayatım kolaylaştı. Eve biri gelse bile oğlum sesten uyanacak derdim kalmadı. Şimdi misafirliğe bile gitsem yanıma alıyorum. Bana gelen yada gittiğim yerdekilere aman sessiz olalım sese çabuk uyanıyor desemde bir yerden sonra ses oluyor. Faydasını alınca Uzun vadede de fiyatı diğer birçok şeye göre ucuz kalıyor.
Hangi antibiyotiği kullanmıştın tatlım? Özeldeb yazar mısın? Burnum açık mümük yok:) ama boğazda beyazlar var. Ateş yok şu an.kızım da 5 gün inatçı ateş vardı umarım ona dönmez. Çook sağolAcılın ben antibiyotik kullandım :)
Ates olmadıgı sürece vermiyorlar antibiyotik
Ateste de işte bebege atesin zararı daha cok oldugu icin kullandırmıslardı bi risk degerlendirmesi yapıp
Bol bol ellerini yıka burnunu acık turmaya calıs deniz suyuyla gerisi zaten besleniyormussun
Gecmiş olsun cok
Ben chicco bin cam biberonunu almıştım hijyenik olur diye anne memesine ucu çok benziyor. Yine ondan veya avent biberon alırım. Park besik almıştım alttaki fermuarini açınca esim de bende zaman zaman popomuza kadar içine girip bacaklar dışarda kiz uyuyana kadar yanında yatmistik. Çok şükür sağlanmış. Hem öyle kaliteli de değildi en ucuzlarindandi bizi bile taşıdı. Bebek arabasını baya pahalı almıştık travel sistemler yeni çıkmıştı. Onu da tepe tepe kullandık heryere gezdim bana arabasi asindi resmen. 2 yaşında da baston arab aldım uyduruk birşey. Bir de oto koltuğu almıştık onu da bilememisiz 9kg.18kg arası almışız kiz 18 oluverdi. Şimdiki aklım olsa 9kg 36 kg alırdım. Başka da birşey almadık. Ama kucagi vs almadık. Fakat simdi ne alacagim bilemedim.Ayyy ben hiç bişey bilmiyorum ne beşik, ne bebek arabası, ne biberontecrübem, bilgim sıfır. Siz güzel şeyler oldukça yazık buraya da siz ne alırsanız ben de onlardan alıcam sanırım çok eşya doldurmak da istemiyorum alınıp kullanılmayan herşey sonra yayıntı oluyor. Benim park yataklar çok hoşuma gidiyordu ama onların anne yanına dönüşeni de var mı acaba?
Dramamine gerçekten kullanmayın cok zorda kalsanız daBana da doktorum Dramamine verdi. İnceledim. Hamilelik durumunda sadece gerçekten ihtiyaç olduğunda kullanılır diyor. O yüzden içime sinmedi. Premesis daha masum geldi açıkcası.
Canim ben manuel almıştım çok güzeldi ama sagmak baya zaman alıyordu. benimki bilindik bi marka degildi ve cabuk bozulmustu.Arkadaşı aventin manuelinden çok memnundu. Ben alırsa elektrikli düşünüyorum. Indirimde bulursam avent alırım ama arkadaşım lansinoh verecek o nedenle almayacağım.sende bendensin arkadasimbendede tebrübe ve simdilik bilgi sifir. henüz bu tarz seylere hic bakmadim, desem yeri. kesinlikle sana katiliyorum, gereksiz fazla almanin anlami yok, cok kalabaliktan hoslanmam. gögüs pompasi kullanan arkadaslar, manuel mi kullaniyorsunuz yoksa elektriklimi? hangisi daha pratik aceba?varmidir bilginiz
Canim bana da ilk hamilelikte kocam çok yakışıklı geliyordu. Dediğin gibi sürekli deveyi dokunayim isterdim adama. Sonuç ne oldu biliyor musun?Hahah yok bize cinsellik yasak ama böyle bi gözüme sempatik geliyor her dk elini tutayım beni sevsin benle konussun benle ilgilensin falan istiyorum
Hayattada öyle kocacı romantik falan değilimdir yani iş seyahatine gitsin oh oh iyi der keyfime bakarım simdi spora gitsin benle bugun az ilgilendin diye trip atıyorum
Aventin elektriklileri sanirim 400 -500 TL civarinda öyle degilmi Arkadasim?aaa cok iyi en azindan o paraya baska bir ihtyiacini alirsin canimCanim ben manuel almıştım çok güzeldi ama sagmak baya zaman alıyordu. benimki bilindik bi marka degildi ve cabuk bozulmustu.Arkadaşı aventin manuelinden çok memnundu. Ben alırsa elektrikli düşünüyorum. Indirimde bulursam avent alırım ama arkadaşım lansinoh verecek o nedenle almayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?