Canım suyu bende içemiyordum. Az limonla biraz da soguk içebiliyorum. Dene istersenBulantıları olan arkadaşlar 12. Haftdan bildiriyorum ben baya rahatladım. Yine var ama zehretmiyor günümü. Hala su içemiyorum maalesef. Ama kusma olayı yok. Benim bulantılarım akşam üstü daha çok olurdu hala aynı saatlerde oluyor o kdr. İki haftya tamamen kurtulurum diye düşünüyorum inşallah. Darısı başınıza. Bulunmayanların da hiç olmasın inşallah. Öptüm çokkk iyi geceler
Herkes boyle diyor..henuz anne olmadigimda idrak edemiyoruz..yani cok nadir konusuyorum onunla dogdugunda bir bag kurucam galiba ya da kipirdamaya basladiginda.seviyorum kendilerini cok tabiki ama yasta geciyordu..28 erken degildi benim icin ama evliligim icin erken mi diye sorguladim.onun sebebide esime doyamamam henuz :) 3 yil baya sancili iliski sonrasi kavustuk..dogdugunda da hayatimiza farkli renk gelecek ne bileyim..bazen sariliyorum diyorum cocuk olunca boyle mıcmıc olamicaz :))) sunu yapamicaz bunu yapamicaz vs..Hic oyle dusundusunme dogunca keske daha erken yapaaymisi diyeceksiniz
Ben evliliğimin 7. Aynında gebeydim. Yıllarca erken yaptım dedim ama şimdi iyiki yapmışım diyorum. Mis gibi büyüttüm koca kızım var bak iki numara yolda şimdi. Böyle güzel bi duygu olcağını bilsem daha erken evlenir daha erken doğururdum eheheh
Bende evliliğin 6. Ayındayım şu an :) olur mu olmaz mı dedik ilk denemede çok şükür oldu. Çok şükür diyorum çünkü Rabbim aratmadı . Ama erken yorumlarıni çok aldım. Aman napayım anneliği tatmak istiyorm ne kadar bekleyebilirdim ki diyorum 2 sene en az diyorlar. .
Ne güzel anlatmissin bazı insanlarin yorumlari garibime gidiyorBenim gibi 25 yaşında olup menopoza 5 kala normal gebelik şansının cok düşük olduğunu öğrenenler için, çocuğu erken mi yaptım acaba sorusu hep cok ilginç gelmiştir elbette hayat Allah veriyor imtihan ediyor vermiyor imtihan ediyor. Üstelik bu yaşta bir sürü tüp bebekler neler neler :) gerçekten şükredin sizin sorduğunuz soruların her gece hayalini kurardım ve kuranla hala milyonlarca, elhamdülillah cok şanslıyız Rabbim olanlara sağlıkli ömür içimizdekilere de sağlıkla dünyaya gelmeler nasip etsin :) bunun imtihani baska biseye benzemiyor kızlar çok zor karnınıza bakıp bakıp şükredin ben bakıp bakıp ağlıyorum bile :)
Cok haklisin..arada okuyorum onca ugrasip kavusan,kavusamayan...hatta esim dalga gecer hep cocugum nasil mucadeleciyse o sekilde tutuunmayi basarmis diyeBenim gibi 25 yaşında olup menopoza 5 kala normal gebelik şansının cok düşük olduğunu öğrenenler için, çocuğu erken mi yaptım acaba sorusu hep cok ilginç gelmiştir elbette hayat Allah veriyor imtihan ediyor vermiyor imtihan ediyor. Üstelik bu yaşta bir sürü tüp bebekler neler neler :) gerçekten şükredin sizin sorduğunuz soruların her gece hayalini kurardım ve kuranla hala milyonlarca, elhamdülillah cok şanslıyız Rabbim olanlara sağlıkli ömür içimizdekilere de sağlıkla dünyaya gelmeler nasip etsin :) bunun imtihani baska biseye benzemiyor kızlar çok zor karnınıza bakıp bakıp şükredin ben bakıp bakıp ağlıyorum bile :)
Gecen annemle konusuyorduk cocuk olmadigi surece hayatin ne anlami var dedi..hic unutmayacagim..üvey abim var ve ben annemin tek cocuguyum..annem onada annelik yapti o duyguyu oyle icsellestirmis demekki..cidden kulagima kupe oldu.gezsek tozsak sonu var mi? Nereye kadar yalniz yasam diyorum...Ne güzel anlatmissin bazı insanlarin yorumlari garibime gidiyor
Geç ne demek
Erken ne demek
Kimde bu işin hesap kitabi
Her insanın kendine özel durumlari var istekleri var yaşama biçimi var
Insanların hayatımı yaşarım algısı da mesela bana garip geliyo
Aynen öyle canım evlat başka bişeyGecen annemle konusuyorduk cocuk olmadigi surece hayatin ne anlami var dedi..hic unutmayacagim..üvey abim var ve ben annemin tek cocuguyum..annem onada annelik yapti o duyguyu oyle icsellestirmis demekki..cidden kulagima kupe oldu.gezsek tozsak sonu var mi? Nereye kadar yalniz yasam diyorum...
Çok geçmiş olsun canım için rahat etmiyorsa git dinle kalbini onlarin sana baska katkisi olur mu bilemiyorumİyi geceler canlar bende biraz daha iyiyim, şimdi karnımı doyurdum :) dediğim gibi akşam sirke ve çamaşır suyu kokusuna maruz kalmıştım, şimdilik şikayetim yok evi havalandırdım. 1 saat önce nefes darlığı vardı geçti, şimdi iyiyim. Acile gitmeme gerek var mı
Ne guzeldogduktan sonra buraya yazicam uzun uzun zaten fari duygular hissedersem..benim gibi hisseden cok insan vardir biliyorum.herkes annelige tam takir hazir olmayabiliyor
hep diyorlar zaten..cok sinir oluyorumbeni abim arayip hic sevinmedim biseyleri oturtmadiniz daha dedi valla biz gayet sevindik dedim.duygusuzdur baya bii babam annem cok sinirlendi.gorumcem erken degilmi biraz sen mi istedin dedi ..sananeee diyemedim.. bu kadar erken olcagni beklmiyodum dedim sonra kendime de kizdim simdi soranlara evet cok istedik diyorum.olduktan sonra neden istemeyesin..
Bana da hayırlı olsun deyip arkamizdan konuşulanlari falan az çok tahmin ediyorum.. düğün borcu vs. Hayır sanki 5 kuruş istedik milletten şimdiye kadar. Eşimin ailesine neredeyse 1 aydır görüşmüyorum zaten eşim olmadan gitmedim hiç. İlk öğrendiğimiz de gittik eltim hayırlı olsun dedi aa bilio muydunuz dedim evet dedi aramadıniz hiç dedim cevap; sen bizi arıyor musun oldu :) dedim bu tebriklik bi olay ya hani neyse dedim. Kv falan hiç tepki vermedi ztn. Demem o ki bu dönemde sanırım kulakları tıkayıp bebisimize bakacağız çünkü her kafadan bi ses bi yorum. Ben beni strese sokan kişilerden uzak durmaya çalışıyorum. Çünkü stres olduğum hafta doktorum bile farketti ve bebeği göremedik yoj dedi haftaya olmazsa kurtaj olabilirsin dedi. 5 gün sonra gördüm şükür.( o haftada beni konuşmadığım görümce kişisi faceden sinir etti eşime söyledim eşim de aramış ne dediyse artık bide beni engellemis silmiş wp den falan ) kıskanıyorlar eşimi benden şimdi bi de bebek onlardan tamamen kopacak sanıyorlar eşim yeğenlerine karşı çok düşkün genel olarak çocukları çok seviyor. çok uzun yazdım ama içimi döktüm iyi olduHerkes boyle diyor..henuz anne olmadigimda idrak edemiyoruz..yani cok nadir konusuyorum onunla dogdugunda bir bag kurucam galiba ya da kipirdamaya basladiginda.seviyorum kendilerini cok tabiki ama yasta geciyordu..28 erken degildi benim icin ama evliligim icin erken mi diye sorguladim.onun sebebide esime doyamamam henuz :) 3 yil baya sancili iliski sonrasi kavustuk..dogdugunda da hayatimiza farkli renk gelecek ne bileyim..bazen sariliyorum diyorum cocuk olunca boyle mıcmıc olamicaz :))) sunu yapamicaz bunu yapamicaz vs..
Ne guzeldogduktan sonra buraya yazicam uzun uzun zaten fari duygular hissedersem..benim gibi hisseden cok insan vardir biliyorum.herkes annelige tam takir hazir olmayabiliyor
hep diyorlar zaten..cok sinir oluyorumbeni abim arayip hic sevinmedim biseyleri oturtmadiniz daha dedi valla biz gayet sevindik dedim.duygusuzdur baya bii babam annem cok sinirlendi.gorumcem erken degilmi biraz sen mi istedin dedi ..sananeee diyemedim.. bu kadar erken olcagni beklmiyodum dedim sonra kendime de kizdim simdi soranlara evet cok istedik diyorum.olduktan sonra neden istemeyesin..
Çok geçmiş olsun canım için rahat etmiyorsa git dinle kalbini onlarin sana baska katkisi olur mu bilemiyorum
Aynen ben de öyle suya alıştım.İçine limon dilimleri attım ve ılık değil soğuk su içiyordum o da mide yanmasına sebep olabiliyor ama yavaş içilince sıkıntı olmadı bende.Bende mide bulantısı aman aman olmadı ama tiksinme çok oldu ve tabi halsizlik.Sürekli yatıyorum öğretmenim sabah gidiyorum akşama geliyorum yatiyorum.kayinvalidem geldi o yapıyor yemek temizlik.o gidince annem gelecek cünlü ben kolumu kaldiramiyorum inşallah geçer bu yorgunlukCanım suyu bende içemiyordum. Az limonla biraz da soguk içebiliyorum. Dene istersen
Ne güzel anlatmissin bazı insanlarin yorumlari garibime gidiyor
Geç ne demek
Erken ne demek
Kimde bu işin hesap kitabi
Her insanın kendine özel durumlari var istekleri var yaşama biçimi var
Insanların hayatımı yaşarım algısı da mesela bana garip geliyo
Aynen de öyle sonra sana imrenecek ler...Benim de 4.olduğu için aldır diyen bile oldu ama öyle bişey zaten yapmam. Sorana annesi belli babası belli hesap mı verecem diyorum, bakan benim büyüten benim diyorum
Ben de bi yatiyorum ki ooooAynen ben de öyle suya alıştım.İçine limon dilimleri attım ve ılık değil soğuk su içiyordum o da mide yanmasına sebep olabiliyor ama yavaş içilince sıkıntı olmadı bende.Bende mide bulantısı aman aman olmadı ama tiksinme çok oldu ve tabi halsizlik.Sürekli yatıyorum öğretmenim sabah gidiyorum akşama geliyorum yatiyorum.kayinvalidem geldi o yapıyor yemek temizlik.o gidince annem gelecek cünlü ben kolumu kaldiramiyorum inşallah geçer bu yorgunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?