Ay kızlar az önce ben ne yaptım, Ocak temizlensin diye önce sirke sonra çamaşır suyu döktüm sonra ağır bir koku oldu, ocağın yanına vardım anlık koku oldu soludum hemen camları açtım orayı burnumu kapatarak havluyla sildim bişey olur mu ya

Çamaşır suyu mu Birşey olmaz ama, bence kullanmasan canım bundan sonra daha iyi gibi. Ben yıllardır almıyorum.

Anlık solumadan bişey olmaz herhalde canım ama bundan sonra kullanma çok zararlı. A101, bim gibi marketlerde viking temizlik ürünleri var zararlı kimyasallar yok fiyatı da uygun veya farmasinin temizlik ürünleri de aynı şekilde bu tarz ürünler kullanmaya çalış hamilelikte ben öyle yapıyorum

Tamam canım ama her yeri koku almıştı camları açtım, şimdi yoğurt yiyorum şimdilik bişey yok inş bebeğime bişey olmaz

günaydıınnn.
@Plm123 bende gece rüyamda görmüştüm bişey. ama önemseyip de onu yemedim çünkü rüyamdaki tadı olmayacak biliyorum. yemem mi lazım şimdi

biz aynı şeyi mi gördük acaba yani benimki hamile manavlarında var ama tadının kötü olduğundan eminim

Aynısı sanırım. Ama zamanında çıkmış olacak. Off ya. Geçen yine yaz aylarında bulunan birşey çekti canım. Bulduk aldık ama hiç tatmin etmedi. Tadı farklı oluyor.
Bende de durum aynı. Rüyamda gördüm . Çok güzel bir rüyaydı üstelik. Aynısını 2sene evvel oğluma hamileyken yaşadım. Zaten onda canım ne çektiyse bunda da aynılarını canım çekiyor. Aynı meyveyi onda da rüyamda görmüştüm. internetten aşerenler için market sitesi yapmışlar. Ama biliyorum tatmin etmeyecek tadı. Öyle düşündüğüm için herhalde Hiç bişey olmadı yemeyince. Bu canın çekmesi durumu emzirme döneminde de devam ediyor.
Lohusayken kahvaltıya misafir aldık. Annem donatmış. Onlar gelmeden gözüm sofraya ilişti. Ayyy dedim birkaç bişey yesem mi! derken oğlan ağladı yiyemeden kaldı. Sonra bir göğüs ağrısı bir titreme, meme uçlarına elektrik verilmiş gibi bir sızı. Çok fena oldum. Annem kızdı böyle olurmuş yemek lazımmış meğer. Sonrasında gözüm neye takıldıysa yedim.

Ben ilk gebeliğimde 59kg 169 boy ile hamile kaldım. İlk zaman pek kilo almadığım için 2tayt birkaç tunik ve iç çamaşırı yetti. 5.ay ve sonrasında M beden aldım . 20kg almış olarak Doğuma girdim. Lohusa pijamalarım vs hep M beden ideal oldu ama hamile elbisesi diye geçmiyorsa L beden daha iyi olur. Hamile ibaresi varsa M rahat olur sana. Genelde beli lastikli model oluyor zaten . Tabi alacağın kilo durumu da değiştirir durumu.

Ustüm ince normalde de m aldim baska kisa kolllu modelde de l aldm :) nolur nolmaz daha da bir sey allmicam yazlik elbiselerimde olur salas olanlar tayt tshirt kapatiriz donemi..ay 4gub kaldi falan yazanlari okuyorum basa sitelerde gelecekmi o gunler

Hayırlı olsun güle güle giymek nasip olsun.
Geliyor o günler hem de hızla. Ben mecburi yatarak geçirmiştim 8ayı. Geçmiyor geçmiyor dedim şimdi 1,5 yaşında. Bak 10.haftaya geldik bile. En keyifli ay 5.ay (hamileliğin balayı diyen var). Bir tek o ay kalkıp dışarı çıkmıştım. O günlere tatil planları falan ayarlayın. Çocuk olunca aman düzeni bozulmasın diye varsa bile sınırlı alternatifler oluyor. Ve zaten bebeğe bakmaktan tatilden bişey anlamıyorsun. Ben çok pişmanım tatile çıkmadığıma

Bulantıları olan arkadaşlar 12. Haftdan bildiriyorum ben baya rahatladım. Yine var ama zehretmiyor günümü. Hala su içemiyorum maalesef. Ama kusma olayı yok. Benim bulantılarım akşam üstü daha çok olurdu hala aynı saatlerde oluyor o kdr. İki haftya tamamen kurtulurum diye düşünüyorum inşallah. Darısı başınıza. Bulunmayanların da hiç olmasın inşallah. Öptüm çokkk iyi geceler

ay bizim de bir tanıdığa şöyle olmuştu lohusayken. kışın doğum yaptı televizyonda fantanın reklamını görmüş. tabi yaz reklamı serinleten falan. öyle aklı çok da kalmamış. sonrasında bir göğüs ağrısı göğüs şişmesi hatta iltihaplaşması olmuş ki. anlayamamışlar sonra demiş tvde görmüştüm o an olsa da içsem demiştim diye. ne zor dönemler yav

Ay demeyin oyle biz 1.5 yillik evliyiz eylulde 2 yilimiz dolacak tam:) herkes erken olmus biraz falan yorumlari yaptikca ben de gezemicem diye uzuluyorum hem bebisi istedim simdide bazenn esime acelemi ettik falan diye sordukca adamida bir gulme aliyor kararsizligimdan :)) hemen olmaz dediler bir denemede oldu cadir almistik kamp yapacaktik cocuk olunca hayal olacak gibi geliyor..

Hic oyle dusundusunme dogunca keske daha erken yapaaymisi diyeceksiniz

Şu tv de yiyecek içecek reklamlarına sinir oluyorum zaten. Alamayan var, çocuksa hamileyse yemesi sakıncalı olan var.
Sadece zihninden geçen bir şey işte. Vücut neler yapıyor şaşılır . Süt bile çekiliyormuş kiminde. Kadın olmak başlıbaşına zor gerçekten. Eşim hala haftasonu öğleye kadar uyur, ben ise 7de güne başlıyorum oğlanla

Ben evliliğimin 7. Aynında gebeydim. Yıllarca erken yaptım dedim ama şimdi iyiki yapmışım diyorum. Mis gibi büyüttüm koca kızım var bak iki numara yolda şimdi. Böyle güzel bi duygu olcağını bilsem daha erken evlenir daha erken doğururdum eheheh

Hic oyle dusundusunme dogunca keske daha erken yapaaymisi diyeceksiniz
Di mi ya. O kokusunu alınca daha önce ne boş bir hayatım varmış diyorsun. Ben sadece sıkılmanın tadını çıkarın demek istedim. Doğum sonrası bol aksiyon, kahkaha, eğlence, huzurr... alıp içine sokma isteği... Doğsa da koklasak off. E Elwing6 bence çok ideal zamanda hamile kalmışsın.

ama sorsan onlar dünyanın en yorgunu
hep söylerim, kafa yorgunluğundansa beden yorgunluğuna razıyım. en azından işten gelince yediğin önünde yemediğin arkanda. inan sabah bi kalkıyorum tamam yani yatana kadar kafa mesgul. kadınları yalnızca kadınlar anlar

Bende evliliğin 6. Ayındayım şu an :) olur mu olmaz mı dedik ilk denemede çok şükür oldu. Çok şükür diyorum çünkü Rabbim aratmadı . Ama erken yorumlarıni çok aldım. Aman napayım anneliği tatmak istiyorm ne kadar bekleyebilirdim ki diyorum 2 sene en az diyorlar. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…