- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
@ShinSeGi bana da yorum merak içindeyim
Karından bakıldıUsg karından ise erkek gibi, vajinal bakıldı ise kız gibi
Sahsen acile gitmenizi oneririm. Bayginlik durumlarinda hastaneye gidilmeliymis. Doktorum da fenalik gecirirsen, siddetli agrin olursa muhakkak beni arayip en yakin acile git demisti. Allah muhafaza. Gorulebilir seyler ama ne olur ne olmaz. Beslenemiyorsaniz gucsuz kalmis olabilirsiniz. Kimi gebeler serumla geciriyor bu donemleri. Gecmis olsunbenim bulantılarım çok yoğun,yediğim aş olmuyor derler ya o vaziyetteyim bi de bikaç kez bulantidan sonra başım döndü ellerim uyuştu ve bayginlik gecirdim sizde boyle seyler oluyor mu yoksa endiselenmeli miyim?hep evde olsam dert etmem de işte de oluyor bazen
9.hafta biraz önceki cevap bana sandm benm fındık için yorumun nedrKuzum ben yorum yapıyorum da, foto kaç haftalık burada 6-7 haftalık olması lazım
tesekkur ederim,korkuyorum cidden ama burdaki mesajlarda gordugum kadariyla boyle bi sikayet olagan degilSahsen acile gitmenizi oneririm. Bayginlik durumlarinda hastaneye gidilmeliymis. Doktorum da fenalik gecirirsen, siddetli agrin olursa muhakkak beni arayip en yakin acile git demisti. Allah muhafaza. Gorulebilir seyler ama ne olur ne olmaz. Beslenemiyorsaniz gucsuz kalmis olabilirsiniz. Kimi gebeler serumla geciriyor bu donemleri. Gecmis olsun
9.hafta biraz önceki cevap bana sandm benm fındık için yorumun nedr
HM bir kaç magzasına baktım ama hamile bölümlerini kaldırmışlarCanim h&m bak istersen. Bu zincir magazalarda en cesit olan yer. Hamile giyim icin cok tatlis elbiseler var. Lcw baktim netten hamile tayti 45 50 lira miydi ne? Pantolon fiyatina. Ama mecburum. Karnimi sikistirinca bebisim rahatsiz olcak diye korkuyorum.
Merhabatesekkur ederim,korkuyorum cidden ama burdaki mesajlarda gordugum kadariyla boyle bi sikayet olagan degil
Aynı şekilde bende 7. Ve 8. Haftada yaşadım canım ceviz bile yemeyi düşünsem içindeki yağı tiksindiriyordu beni çubuk kraker bile yiyemez olmaustum gerçi ben kiloluyum iyi oldu bı haftada üç kilo verdim ama bu hafta baya duzeldim inşallah sende kısa zamanda atlatirsin canım.Herkesin farkli farkli..ben hic boyle bir sey yasamadim bugune kadar ..hamile oldugumu unutuyodum gun icinde endisem o yuzden oldu dunde yoruldum baya..normal disi geliyo dusununce ama cogu kisi yasamis ayni seyleri..umarim bitmistir sizin..ben daha yeni basliyorum :))
Canım daha küçük yok mı
Canım daha küçük yok mı
cok gecmis olsun size de,hic tansiyon olcumu yapilmadi bana bu sefer gittigimde soyleyeyim dr.aMerhaba
Bende de beslenememekten kaynaklı baş dönmeleri göz kararmalari oluyo. Geçen hafta 2 kere serum yedim. Tansiyonum da 7-4 8-4
Ben kizimdan4 5 aylarim yaza denk gelmisti atlet don ddon dolasiyodum valla ciplak gezsem yeriydi kiz bi da allah nasip ederse aon aylar yaza denk gelecez simdiden dusunuyorum napacam diye elbise vok guzelmis l benden al bencede bol da olsa zatem bol kiyafet saha iyi olir yazin
Cok sagol canim ..insallah biter ara ara oluyodu ama boyle gun icinde bulanti ilk kez..tavan sanirim 9.haftada ..12 demi bitiyordu bulantilar :))Aynı şekilde bende 7. Ve 8. Haftada yaşadım canım ceviz bile yemeyi düşünsem içindeki yağı tiksindiriyordu beni çubuk kraker bile yiyemez olmaustum gerçi ben kiloluyum iyi oldu bı haftada üç kilo verdim ama bu hafta baya duzeldim inşallah sende kısa zamanda atlatirsin canım.
Kesimi baya genis ya m mi alsam l mi kararsiz kaldim cok cuval olmasin l de :)Ben kizimdan4 5 aylarim yaza denk gelmisti atlet don ddon dolasiyodum valla ciplak gezsem yeriydi kiz bi da allah nasip ederse aon aylar yaza denk gelecez simdiden dusunuyorum napacam diye elbise vok guzelmis l benden al bencede bol da olsa zatem bol kiyafet saha iyi olir yazin
Canım hamile koleksiyonu zaten geniş kesim oluyor, elbisenin tarzı da öyle zaten. Hamileliği maksimum 15 kilo ile bitiririm dersen m al benceKesimi baya genis ya m mi alsam l mi kararsiz kaldim cok cuval olmasin l de :)
Ben de oyle dusundum baharda da giyerim bir m alayim baska bitane daha kisa kol begendim onu l alayim :) yaz icinCanım hamile koleksiyonu zaten geniş kesim oluyor, elbisenin tarzı da öyle zaten. Hamileliği maksimum 15 kilo ile bitiririm dersen m al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?