Sahsen acile gitmenizi oneririm. Bayginlik durumlarinda hastaneye gidilmeliymis. Doktorum da fenalik gecirirsen, siddetli agrin olursa muhakkak beni arayip en yakin acile git demisti. Allah muhafaza. Gorulebilir seyler ama ne olur ne olmaz. Beslenemiyorsaniz gucsuz kalmis olabilirsiniz. Kimi gebeler serumla geciriyor bu donemleri. Gecmis olsun

tesekkur ederim,korkuyorum cidden ama burdaki mesajlarda gordugum kadariyla boyle bi sikayet olagan degil

HM bir kaç magzasına baktım ama hamile bölümlerini kaldırmışlar

Aynı şekilde bende 7. Ve 8. Haftada yaşadım canım ceviz bile yemeyi düşünsem içindeki yağı tiksindiriyordu beni çubuk kraker bile yiyemez olmaustum gerçi ben kiloluyum iyi oldu bı haftada üç kilo verdim ama bu hafta baya duzeldim inşallah sende kısa zamanda atlatirsin canım.

Ben kizimdan4 5 aylarim yaza denk gelmisti atlet don ddon dolasiyodum valla ciplak gezsem yeriydi kiz bi da allah nasip ederse aon aylar yaza denk gelecez simdiden dusunuyorum napacam diye elbise vok guzelmis l benden al bencede bol da olsa zatem bol kiyafet saha iyi olir yazin

Cok sagol canim ..insallah biter ara ara oluyodu ama boyle gun icinde bulanti ilk kez..tavan sanirim 9.haftada ..12 demi bitiyordu bulantilar :))

Kesimi baya genis ya m mi alsam l mi kararsiz kaldim cok cuval olmasin l de :)

Kesimi baya genis ya m mi alsam l mi kararsiz kaldim cok cuval olmasin l de :)
Canım hamile koleksiyonu zaten geniş kesim oluyor, elbisenin tarzı da öyle zaten. Hamileliği maksimum 15 kilo ile bitiririm dersen m al bence

Canım hamile koleksiyonu zaten geniş kesim oluyor, elbisenin tarzı da öyle zaten. Hamileliği maksimum 15 kilo ile bitiririm dersen m al bence
Ben de oyle dusundum baharda da giyerim bir m alayim baska bitane daha kisa kol begendim onu l alayim :) yaz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…