Nub genital çıkıntı kızlar H Historyfati
Hatta şöyle resim atayım size. 12. Haftadaki ultrasonda erkekte çıkıntı daha dik kızda daha eğik olur
Ooovvv daha neler ogrenecegukbende ultrason terimi filan diye düşünmüştüm. Sağolun kızlar Havalianne__ T tuboz . O zaman bu 12. Haftada filan oluyir.. hayırlısı bakalim

Benim yüzümde abartılı şekilde çıkmadı ama sırtım ve üst kollarım sivilce doldu

Benim cildim suan sivilce dolu. Normalde sadece adete yakin gunlerde bi tane cikardi sadece. Cok uzuluyom bu halime . Kizimda cildim cok guzeldi. Parliyordu resmen. Simdiki bebisimin cinsiyeti ne bekleyip gorcez artik :)
Ben de daha hamileliğimi öğrenir öğrenmez abes sivilceler çıkarmaya başladım, hayırlısı bakalım :)

Çok sağol canım sağlık ocağında 5,5 çıkınca bayaa panik olmuştum. Dahiliyeye randevu aldım haftaya bakalım ne diyecek doktor. Kaan Kocatepe de videosunda diyor ki bebeğe zarar verecek olan rakamlar zaten çok yüksek rakamlar, tsh ı o rakamlarda olanlar zaten hamile de kalamaz. Arkadaşının ilacını neden kesti acaba doktor, bir zararı yok diyorlar çünkü. Bende birde toxo IgG 4,4 pozitif çıktı, 3 üzeri bağışıklık kazanmış demekmiş, ben bu virüsü nasıl aldım da atlattım hiç anlamadım, 4,4 çok da yüksek bi bağışıklık değil sanırım, yine de dikkat ediyorum dışarda yeşillik yemiyorum, kediden köpekten korkarım zaten hiç yaklaşmam bile ama almışım demek ki bir ara virüsü.

Paylaşırım tabi canım randevum bir hafta sonra ve 11. haftada olacağım kısmetse. 14. haftadan sonra bebek zaten kendi tsh ını üretiyormuş, doktora sordum şuana kadar bir zararı olmuş mudur diye, hayır dedi.

Maşallah diyelim. Ben kaç haftadır bulantıdan kıvranıyorum. Herkesin bir olmuyor.

Size katılıyorum bende aynı şekilde bişey paylaşmaktan çekinir oldum. Ayrıca yiyecek paylasimı da dediğiniz gibi rahatsizliga iyi gelebilecek şeylerden yazılıyor ve ben gerçekten deniyorum o yiyecekleri skntimi gidersin benim için o önemli yoksa burdaki hiç kimsenin portakal suyunu vişneyi soğuk şeyleri bulamayacağını alamayacagini sanmıyorum. Paylaşım alanı burası. Ben bazen konular ilgi alanım değilse geçiyorum bazen de vakit geçirmek bilgi edinmek için okuyorum.

Aaa benimde sivilcelerim var ya hatta ergenlikte görmemiştim sivilce bende kiz geliyor die düşünüyordum icimede öyle doguyordu baştan erkek diodum sonra baktım eksi tuzlu isteğim fazla birde sivilceler dedim güzelliğimi alıyor kız

Bende sadece her gün 5.30da kalktığım için uyku ve yorgunluk oluyor onun dışında hiç hamile gibi değilim:) doktora söyledim nazar değdirme kendine diyor

Kızlar bende grip olmuşum, hiç rahatım yok. Hafif ateş, burun akıntısı vs. 6 saatte bir parol içiyorum ateş yükselmesin diye, ıhlamur içiyorum, başka nasıl geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…