Nub genital çıkıntı kızlar H Historyfati
Hatta şöyle resim atayım size. 12. Haftadaki ultrasonda erkekte çıkıntı daha dik kızda daha eğik olur
Ooovvv daha neler ogreneceguk:110:bende ultrason terimi filan diye düşünmüştüm. Sağolun kızlar Havalianne__ Havalianne__ T tuboz . O zaman bu 12. Haftada filan oluyir.. hayırlısı bakalim

Benim yüzümde abartılı şekilde çıkmadı ama sırtım ve üst kollarım sivilce doldu

Az once bir aglama krizi ki sormayin:skandal: sebebi kocamin instaya attigim fotoya nihat dogan gibi kitaplarin arasinda cikmisim falan demesi..yaptigim her seyi elestiriyosun diye sildim fotoyu birdaha seninle koymicam,sevgililer gunu senin yuzunden her seyi normallestirdim falan diye aglamaya basladim:KK47: gittim aglaya aglaya yemek yaptim:KK48: bizimki sarildi geldi..ozur dilerim karicim diyo:KK53: eminim niye diledigini o da bilmiyo..
napiim az ilgilenseydi..asker arkdasina bagladi evde sinir oluyorum :deli:
Allahim nolur teknoloji 2.ye kadar ilerlesinde ben dogurayim falan diye guldurdu sonra:KK48: bulursun 2.yi dedim:bicak:
:rolleyes:

Benim cildim suan sivilce dolu. Normalde sadece adete yakin gunlerde bi tane cikardi sadece. Cok uzuluyom bu halime . Kizimda cildim cok guzeldi. Parliyordu resmen. Simdiki bebisimin cinsiyeti ne bekleyip gorcez artik :)
Ben de daha hamileliğimi öğrenir öğrenmez abes sivilceler çıkarmaya başladım, hayırlısı bakalım :)

Cnm istediğini sorabilirsin bildiğim bir şeyse yardımcı olmaya çalışırım her zaman. Devlet hastanelerinin lab çalışma saatleri değişiklik gösteriyor aynı değil maalesef. genelde 12 ye kdr olabiliyor. Bazısı akşam 4 e kdr. Tsh için aç tok farketmiyor. Bir de endişelenme bu kdr. Abartı yüksek değil. 4,5 a kdr yolu var. Bnm arkadaşım tiroid hastsı ztn ilaç kullanıyordu. Gebelikte doktoru ilacın dozajını arttıracağına komple kesmiş. Ona rağmen çocuğuna bişi olmadı. Sen yine ölçtür için rahat etsin
Çok sağol canım sağlık ocağında 5,5 çıkınca bayaa panik olmuştum. Dahiliyeye randevu aldım haftaya bakalım ne diyecek doktor. Kaan Kocatepe de videosunda diyor ki bebeğe zarar verecek olan rakamlar zaten çok yüksek rakamlar, tsh ı o rakamlarda olanlar zaten hamile de kalamaz. Arkadaşının ilacını neden kesti acaba doktor, bir zararı yok diyorlar çünkü. Bende birde toxo IgG 4,4 pozitif çıktı, 3 üzeri bağışıklık kazanmış demekmiş, ben bu virüsü nasıl aldım da atlattım hiç anlamadım, 4,4 çok da yüksek bi bağışıklık değil sanırım, yine de dikkat ediyorum dışarda yeşillik yemiyorum, kediden köpekten korkarım zaten hiç yaklaşmam bile ama almışım demek ki bir ara virüsü.

Canım benimde 3.21 çıktı sağlık ocağında yıllar öncede bekarken ilacilaç takvi almıştım hatta şimdi doktoruna attım yüksek ama bı sonraki muayenede tekrar olcelim hatırlatın dedi. Bende aynen dahiliye ye filan yönlendirmeyince endişelendim ama acaba 4-5 uzerini mı hemen yönlendiriyorlar ki diye düşündüm. Devlet Hastanesi'nde kan almada saat sınırı olmuyor ama öğleden önce verirsen o gün iki veya dörtten sonra çıkıyor öğleden sonraya kalırsan ertesi güne sarkiyor. Canım sen gidince yine paylaşır mısın devlet ne diyecek merak ediyorum
Paylaşırım tabi canım randevum bir hafta sonra ve 11. haftada olacağım kısmetse. 14. haftadan sonra bebek zaten kendi tsh ını üretiyormuş, doktora sordum şuana kadar bir zararı olmuş mudur diye, hayır dedi.

10. haftayı devirip halâ hiçbir şey hissetmeyen tek ben miyim ya:işsiz: sadece rahimimin genişledini hissediyorum alt kısım hep dolu gibi. onun dışında ne ağrı ne sızı ne kasık ne bel ne mide tık yok. D dyg1409 gündaşım sende durumlar ne :KK70:
Maşallah diyelim. :nazar: Ben kaç haftadır bulantıdan kıvranıyorum. Herkesin bir olmuyor.

Yok canim huc duymadim, belki ileri tetkit gibi bir seydir.

morcivertkedi morcivertkedi @honey bunch valla ben bile bir sey yazarken cekinir hale geldim. Bazi kisilerin tepkisinden korkuyorum. Burasi paylasim alani. Onu konusma, bunu konusma, onu yedim deme birinin cani ceker de alamazmis falan. Valla kimse kusura bakmasin. Bak arkadas visne suyu yazmis. Visne suyu alamayacak insan cocuga nasil bakacak? Burada altin kaplama yiyeceklerden bahsetmiyoruz. Ozellikle sunu yedim bunu yedim demiyoruz. Midesi bulanan oluyor. Ayva leblebi ye diyoruz... Hicbir sey konusmayalim biz. Bugun kustum, bugun osurdum ondan mi bahsedelim anlamadim ki? :confused: tobeeee tobeeee:confused:
Size katılıyorum bende aynı şekilde bişey paylaşmaktan çekinir oldum. Ayrıca yiyecek paylasimı da dediğiniz gibi rahatsizliga iyi gelebilecek şeylerden yazılıyor ve ben gerçekten deniyorum o yiyecekleri skntimi gidersin benim için o önemli yoksa burdaki hiç kimsenin portakal suyunu vişneyi soğuk şeyleri bulamayacağını alamayacagini sanmıyorum. Paylaşım alanı burası. Ben bazen konular ilgi alanım değilse geçiyorum bazen de vakit geçirmek bilgi edinmek için okuyorum. :KK25:

Kızlar kaan kocatepenin bi videosunu izledim. Video kız bebek anneyi çirkinleştirir mi adında? :))
Dedi ki erkek bebek testosteron üretir kız da östrojen ve bunlar annenin kanına da geçer az miktarda olsa. Testosteron sivilce yapar, östrojen ise cildi gerer güzelleştirir pürüzsüzleştirir. O sebeple ztn bu hurafe çelişkiler içerir. Çünkü normalde olması gereken erkek bebekte annenin sivilceli olmasıdır çirkinleşmemolarak. Kız da güzelleşmesi lazım. İnanmayın dedi. Ama aynı zamanda gerçekten de hormonlar etkiliyor cildi.
Benim gibi sivilcelenenler var mıııı? Çook çirkinleştim ben yaa hiç beğenmiyorum kendimi
Aaa benimde sivilcelerim var ya hatta ergenlikte görmemiştim sivilce bende kiz geliyor die düşünüyordum icimede öyle doguyordu baştan erkek diodum sonra baktım eksi tuzlu isteğim fazla birde sivilceler dedim güzelliğimi alıyor kız :KK48:

10. haftayı devirip halâ hiçbir şey hissetmeyen tek ben miyim ya:işsiz: sadece rahimimin genişledini hissediyorum alt kısım hep dolu gibi. onun dışında ne ağrı ne sızı ne kasık ne bel ne mide tık yok. D dyg1409 gündaşım sende durumlar ne :KK70:
Bende sadece her gün 5.30da kalktığım için uyku ve yorgunluk oluyor onun dışında hiç hamile gibi değilim:) doktora söyledim nazar değdirme kendine diyor :KK70:

Kızlar bende grip olmuşum, hiç rahatım yok. Hafif ateş, burun akıntısı vs. 6 saatte bir parol içiyorum ateş yükselmesin diye, ıhlamur içiyorum, başka nasıl geçer

Back