10. haftayı devirip halâ hiçbir şey hissetmeyen tek ben miyim ya:işsiz: sadece rahimimin genişledini hissediyorum alt kısım hep dolu gibi. onun dışında ne ağrı ne sızı ne kasık ne bel ne mide tık yok. @dyg1409 gündaşım sende durumlar ne :KK70:
Kuzu durum su ki bende hareket etmedigm zaman rutinimin dışında aynen hic bi belirtim yok ama kilom olduğu için en ufK bi yürümeye belim ağrıyor. Ve ilkkez bugun basima geldi dolabi acip yemeklere bakamiyorum hic bisey yemek.istemiyorum midem tetikte bisey yesem çıkcak gibi ama bu zamana kadar hicbisey hissetmedim bugun şak diye oldu kötü biseymis iyiki hissetmiyosun

Kuzu durum su ki bende hareket etmedigm zaman rutinimin dışında aynen hic bi belirtim yok ama kilom olduğu için en ufK bi yürümeye belim ağrıyor. Ve ilkkez bugun basima geldi dolabi acip yemeklere bakamiyorum hic bisey yemek.istemiyorum midem tetikte bisey yesem çıkcak gibi ama bu zamana kadar hicbisey hissetmedim bugun şak diye oldu kötü biseymis iyiki hissetmiyosun
evet zaten okudukça şükrediyorum :) ben gün içerisinde sürekli hareketliyim. mesela bugün misafirim geldi dolayısıyla mutfaktaydım hep. yada günlük temizliğimi yapıyorum. annem bile ne biçim hamilesin ben sana iş yapmaya gelmiyorum diyo :D muhtaç olmak istemem kimseye tabi ki. böyle devam ediyim en iyisi ben:)

Haftaya ctesi benimde hem cinsiyet hem ikili nasipse :)
Benim cildim suan sivilce dolu. Normalde sadece adete yakin gunlerde bi tane cikardi sadece. Cok uzuluyom bu halime . Kizimda cildim cok guzeldi. Parliyordu resmen. Simdiki bebisimin cinsiyeti ne bekleyip gorcez artik :)
bende kızımda kendimi çook kötü be çirkin hissederdim ama sivilcem yoktu. Şimdi var. Ama kötü ve çirkin hissetme arada oluyor :) genel olarak halsizlikten kaynaklandığını düşünüyorum

Yaa kızlar kalp kırmayalım incitmeyelim herşeyi konuşalım ne olacak yahu bende iki gündür benim merak ettiğim konular ve konuşmalar yok diye dahil olmadım ve okuyamadım çoğunu her zaman benim istediğim şeyler konuşamayız ya sonuçta o arkadasimi da o paylaşmak istediği bisey vardi sanırım yerini bulamayınca böyle bişey söyledi o yüzden kimse kırılmasın küsmesin sarılalım sıkı sıkı :) heh şimdi bişey sorcam size bi kaç gündür üşüttüm ayaklarımdan biliyorum her lavobaya çıktığımda afedersiniz akıntım oluyo normal şeffaf şekilde bu normal mi sizde de oluyor mu
Noldu ben kaçırdım ya :(

Evet pazrtesi bu görüntü acil gittim yoğun kahve akinti ile bırakmıştım tekrar kullaniyorum 4 gündür insaallah yoktur bilmiyorumki

Sen de de mi var sen de bana bi fikir ver
Canim benim de kucuk bir yuvarlak olarak vardi doktor yerlesirken de yapmis olabilir dedi ama ben bilemedim progestan da kullanmis birakmistim tekrar kullanmaya basladim. Benim gorunurde bir kanamam yok ama :KK45: anlayamadim yani nedir ne degildir o_O acaba afedersin iliski sonrasi mi oldu dedim kendi kendimeee:olamaz:

evet zaten okudukça şükrediyorum :) ben gün içerisinde sürekli hareketliyim. mesela bugün misafirim geldi dolayısıyla mutfaktaydım hep. yada günlük temizliğimi yapıyorum. annem bile ne biçim hamilesin ben sana iş yapmaya gelmiyorum diyo :KK70: muhtaç olmak istemem kimseye tabi ki. böyle devam ediyim en iyisi ben:)
Aynen sus gık deme bende aynıydım bugun nolduysa cin çarpmışa döndüm :)) eski halime dönerim ama heralde en kisa zamnda yani insallahh

Kizlar bende de bulanti iki gundur tavan yapmisti her an cikarmaya hazir durumdaydim bugun sabah da ayni sekildeydim oglen premesis attim ve cok iyi geldi yaa resmen gecti. Acaba denk mi geldi yada psikolojik mi yoksa gercekten mi etkili :KK9:

Canim benim de kucuk bir yuvarlak olarak vardi doktor yerlesirken de yapmis olabilir dedi ama ben bilemedim progestan da kullanmis birakmistim tekrar kullanmaya basladim. Benim gorunurde bir kanamam yok ama :KK45: anlayamadim yani nedir ne degildir o_O acaba afedersin iliski sonrasi mi oldu dedim kendi kendimeee:olamaz:
Biz bu kahve akintidan dolayi ve dahi iğrenç bulantı dan dusunemedik bile
Bu alanlar 6 7 de yoktu

7+3 te böyle büyüttü falan 2 yer var önemli değil dedi doktor,
bunu dediğinin ertesi günü araba kullanirken birden yoğun bir kahve camursu akıntı geldi 3 gündür pek yok

Ayy sizin de mi 4. Bir de 4. Sezeryan risk var dedi Dr ama hiç birsey de olmayabilir dedi inşallah hiç birsey olmaz kolayca atlatırız 2010 dan beri 3 sene de bir doguruyorum
İnşallah bişey olmaz canım Allahın izniyle benim doğunlarım normal oldu canım bakalım bir sıkıntı çıkmazsa buda normal olacak senin çocukların arası yakınmış bana göre benimkiler biri 15 biri 11 biri de 5 yaşındalar canım

Kızlar 7 7,5 haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum ben, imkansız diyeceksiniz ama bu ikinci bebeğim ve hissettiğimi düşünüyorum, internetten araştırdım hissedilmez diyor ama bence hissediliyor, sonuçta kese var ve içinde hareket eden bir canlı, kilom 55, boyum da 1 68 falan, belki zayıf olduğum içindir ve bu ikinci bebeğim, ilkinde ne hissedeceğimi bilmiyordum ve 18 hafta civarı hissetmiştim, yok mu başka benim gibi :anneadayı::anne:
Gazdır o :KK48:

Ya onuda konusuruz konusulsun kac yasında ne yiyo ne yapıyo benim cocugum olmamasına ragmen konusulsun hic sıkıntı değil ama yönetilmek yada ne yapacagımıza ne konusacagımıza müdahele edilmesi hoşuma gitmiyor
Daha 7ay neredeyse buralardayız ne güzel basak burcu fobimi biraz kırdım mesela sayenizde :)
Bir basak burcu olafaktan cok iyidir burcum kizz cogu aeaevmiyomua basak burclarini aahaen buza basak burcu olavak diye seviniyorum ozelikle temizlik duzen konusundan bana ceker diye dusunuyorum burctan oturu kizim balik burcu huyu auyu guzel sessiz sakin uyumlu bi cocuk mesela basak burcuda oyle bemce cwbrece sevilen bi burctur

Az once bir aglama krizi ki sormayin:skandal: sebebi kocamin instaya attigim fotoya nihat dogan gibi kitaplarin arasinda cikmisim falan demesi..yaptigim her seyi elestiriyosun diye sildim fotoyu birdaha seninle koymicam,sevgililer gunu senin yuzunden her seyi normallestirdim falan diye aglamaya basladim:KK47: gittim aglaya aglaya yemek yaptim:KK48: bizimki sarildi geldi..ozur dilerim karicim diyo:KK53: eminim niye diledigini o da bilmiyo..
napiim az ilgilenseydi..asker arkdasina bagladi evde sinir oluyorum :deli:
Allahim nolur teknoloji 2.ye kadar ilerlesinde ben dogurayim falan diye guldurdu sonra:KK48: bulursun 2.yi dedim:bicak:

Back