Evet haklisin. Bu guzel anlari guzel gecirmek varken. Her seyi konusuyoruz burada. Isteyen istedigini paylasiyor laf lafi aciyor ve hep bir bilgi alisverisi mevcut. Benim de bu muhabbetlerden dolayi girip bir sey yazasim yok.

Bana doktorum 2,7 nin üstünü takip altında tutuyoruz, 4.5 üstünü de hemen endokrine gönderiyoruz demişti

Bi sikinti oldu mu peki cnm onun disinda senin bi kanaman var mi
Progestan kullaniyo musun
Evet pazrtesi bu görüntü acil gittim yoğun kahve akinti ile bırakmıştım tekrar kullaniyorum 4 gündür insaallah yoktur bilmiyorumki

Sen de de mi var sen de bana bi fikir ver

Kızlar kimlern muayeneleri yaklaştı bakiiim? Benimkisi haftaya cuma. Bir hafta kaldı çok heyecanlıyım. Yavaştan tahminleri konuşuruz artık
Benim de haftaya cuma ozelde perşembe devlette randevum var. Merakliyim çok. Belki cinsiyet söyler.

Eklentiler

• FEAA3452-0B10-44BD-AE68-20FCEBBF2D13.png
    552,8 KB · Görüntüleme: 57
Ben ben. Çok sivilceliyim. Hatta alnında leke bile oluştu. Tenim koyulasti hatta. Ve tam gözaltında torba bölümünde kocaman sivilce çıktı cadı sigili gibi.

Ben ben. Çok sivilceliyim. Hatta alnında leke bile oluştu. Tenim koyulasti hatta. Ve tam gözaltında torba bölümünde kocaman sivilce çıktı cadı sigili gibi.
Ay ya benim de kaşlarımın tam ortasında var çenemde de. Neyse geçer herhalde ya tüm gebelik böyle gidemezzzz çok fena

Ay ya benim de kaşlarımın tam ortasında var çenemde de. Neyse geçer herhalde ya tüm gebelik böyle gidemezzzz çok fena
Gebeligin ortalarında bir güzellik geliyor. Hamile güzelliği onunla avunuyorum ben. Biraz çirkin ördek yavrusu gibi bir durum.

Zor ya 9. haftada çok artıyor diyorlar demek doğru premesiste az miktarda zencefil var o yüzden pek etkili değil nomesis plus öneririm cnm bide onu dene bana iyi geldi

Kızlar ben 10+1 im birçoğunuzun aksine bulantım çok çok azaldı ama kasık ve bel ağrım arttı.

Kızlar ben 10+1 im birçoğunuzun aksine bulantım çok çok azaldı ama kasık ve bel ağrım arttı.
Canim benim de belim agriyor. Yere egilip kalkmamak lazimmis cok. Dizleri bukup, oyle egilin diyor. Gerci yatsam da kalksam da agrim oluyor. Normal. Rahim buyuyor ve yukari cikiyor. Kasik bel agrilari olacak... Allahim baska dert vermesin

Canim benim de belim agriyor. Yere egilip kalkmamak lazimmis cok. Dizleri bukup, oyle egilin diyor. Gerci yatsam da kalksam da agrim oluyor. Normal. Rahim buyuyor ve yukari cikiyor. Kasik bel agrilari olacak... Allahim baska dert vermesin
Amin canım ben biraz tez canlıyım çok anı hareketler yapabiliyorum o zamanlar da hissettiriyor ağrısı dikkat etmeye çalışıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…