Evet haklisin. Bu guzel anlari guzel gecirmek varken. Her seyi konusuyoruz burada. Isteyen istedigini paylasiyor laf lafi aciyor ve hep bir bilgi alisverisi mevcut. Benim de bu muhabbetlerden dolayi girip bir sey yazasim yok.Yaa kızlar kalp kırmayalım incitmeyelim herşeyi konuşalım ne olacak yahu bende iki gündür benim merak ettiğim konular ve konuşmalar yok diye dahil olmadım ve okuyamadım çoğunu her zaman benim istediğim şeyler konuşamayız ya sonuçta o arkadasimi da o paylaşmak istediği bisey vardi sanırım yerini bulamayınca böyle bişey söyledi o yüzden kimse kırılmasın küsmesin sarılalım sıkı sıkı :) heh şimdi bişey sorcam size bi kaç gündür üşüttüm ayaklarımdan biliyorum her lavobaya çıktığımda afedersiniz akıntım oluyo normal şeffaf şekilde bu normal mi sizde de oluyor mu
Bi teori canım cinsiyet tahmin iicin sanirim çıkıntı dan anlıyorlar sanirimNub ne oluyor acaba
Tüm belirtiler kızSivilce yoksa çirkinleşmedin demektir. O zmn kız :)
Bana doktorum 2,7 nin üstünü takip altında tutuyoruz, 4.5 üstünü de hemen endokrine gönderiyoruz demiştiCanım benimde 3.21 çıktı sağlık ocağında yıllar öncede bekarken ilacilaç takvi almıştım hatta şimdi doktoruna attım yüksek ama bı sonraki muayenede tekrar olcelim hatırlatın dedi. Bende aynen dahiliye ye filan yönlendirmeyince endişelendim ama acaba 4-5 uzerini mı hemen yönlendiriyorlar ki diye düşündüm. Devlet Hastanesi'nde kan almada saat sınırı olmuyor ama öğleden önce verirsen o gün iki veya dörtten sonra çıkıyor öğleden sonraya kalırsan ertesi güne sarkiyor. Canım sen gidince yine paylaşır mısın devlet ne diyecek merak ediyorum
Evet pazrtesi bu görüntü acil gittim yoğun kahve akinti ile bırakmıştım tekrar kullaniyorum 4 gündür insaallah yoktur bilmiyorumkiBi sikinti oldu mu peki cnm onun disinda senin bi kanaman var mi
Progestan kullaniyo musun
Benim de haftaya cuma ozelde perşembe devlette randevum var. Merakliyim çok. Belki cinsiyet söyler.Kızlar kimlern muayeneleri yaklaştı bakiiim? Benimkisi haftaya cuma. Bir hafta kaldı çok heyecanlıyım. Yavaştan tahminleri konuşuruz artık
Bi teori canım cinsiyet tahmin iicin sanirim çıkıntı dan anlıyorlar sanirim
Havalianne__ canim aydinlat bizi
Nub genital çıkıntı kızlar H HistoryfatiBi teori canım cinsiyet tahmin iicin sanirim çıkıntı dan anlıyorlar sanirim
Havalianne__ canim aydinlat bizi
Ben ben. Çok sivilceliyim. Hatta alnında leke bile oluştu. Tenim koyulasti hatta. Ve tam gözaltında torba bölümünde kocaman sivilce çıktı cadı sigili gibi.Kızlar kaan kocatepenin bi videosunu izledim. Video kız bebek anneyi çirkinleştirir mi adında? :))
Dedi ki erkek bebek testosteron üretir kız da östrojen ve bunlar annenin kanına da geçer az miktarda olsa. Testosteron sivilce yapar, östrojen ise cildi gerer güzelleştirir pürüzsüzleştirir. O sebeple ztn bu hurafe çelişkiler içerir. Çünkü normalde olması gereken erkek bebekte annenin sivilceli olmasıdır çirkinleşmemolarak. Kız da güzelleşmesi lazım. İnanmayın dedi. Ama aynı zamanda gerçekten de hormonlar etkiliyor cildi.
Benim gibi sivilcelenenler var mıııı? Çook çirkinleştim ben yaa hiç beğenmiyorum kendimi
Ay ya benim de kaşlarımın tam ortasında var çenemde de. Neyse geçer herhalde ya tüm gebelik böyle gidemezzzz çok fenaBen ben. Çok sivilceliyim. Hatta alnında leke bile oluştu. Tenim koyulasti hatta. Ve tam gözaltında torba bölümünde kocaman sivilce çıktı cadı sigili gibi.
Gebeligin ortalarında bir güzellik geliyor. Hamile güzelliği onunla avunuyorum ben. Biraz çirkin ördek yavrusu gibi bir durum.Ay ya benim de kaşlarımın tam ortasında var çenemde de. Neyse geçer herhalde ya tüm gebelik böyle gidemezzzz çok fena
Zor ya 9. haftada çok artıyor diyorlar demek doğru premesiste az miktarda zencefil var o yüzden pek etkili değil nomesis plus öneririm cnm bide onu dene bana iyi geldiKızlar ben çok kötüyüm. 2 gündür çılgıncasına şiddetli bir bulantı, kusma, baş ağrısı, ayağa kalkamıyorum. Kendi işim. İş güç kaldı. Telefonlar susmuyor ve bakamıyorum konuşmaya halim yok. Doktor premesis plus verdi şu bitkisel olan.. Bana mısın demedi şiddetlenerek arttı. Bugün de metpamid verdi o da bulantımı hafifletti ama iyice uyku yaptı. Kendinizi nasıl kaldırıyordunuz ayağa
CnmHavalianne__ bi tahmin de benim minnos icin yapar misin
Canim benim de belim agriyor. Yere egilip kalkmamak lazimmis cok. Dizleri bukup, oyle egilin diyor. Gerci yatsam da kalksam da agrim oluyor. Normal. Rahim buyuyor ve yukari cikiyor. Kasik bel agrilari olacak... Allahim baska dert vermesinKızlar ben 10+1 im birçoğunuzun aksine bulantım çok çok azaldı ama kasık ve bel ağrım arttı.
Amin canım ben biraz tez canlıyım çok anı hareketler yapabiliyorum o zamanlar da hissettiriyor ağrısı dikkat etmeye çalışıyorum amaCanim benim de belim agriyor. Yere egilip kalkmamak lazimmis cok. Dizleri bukup, oyle egilin diyor. Gerci yatsam da kalksam da agrim oluyor. Normal. Rahim buyuyor ve yukari cikiyor. Kasik bel agrilari olacak... Allahim baska dert vermesin
1 kizim var esim cok istiyor erkek olmasini AMA Ben de kizima kiz kardes olsun cok istiyorum ama rabbim ne verirse kabulumuz tabii. Cok tesekkur ederim.Erkek gibi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?