- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Haklısın ama, geçen gün yine neredeyse saat başı uyandığında uyutup yerine yatırınca ben yerime yatarken sesten uyanır diye korktumOyy gözümde canlandı miniğin halleri
Çok tatlı oluyorlar ya uyurken özellikle nasıl masumlar
Çok sık uyanıyorsa zor olur canım odadan odaya geçişler
Bi yaşına kadar bekle
yavaş yavaş uzun olacak o kalkma aralıkları
Sonrasında hazır olduğunda ayırırsın odasını
Parmaklıklarda beşik koruyucu var. Beşik sallanıyordu ama bozuldu. İyi ki bozuldu böylece sallayarak uyumayı bıraktıkParmaklıklara çarpmıyor mu? Beşik sallanıyor mu?
Ayni oda da besiginde yatiyor ama artik ayiracagim cunku odaya girdigim an uyaniyor uykusu bizim yuzumuzden bolunuyor.bazi geceler gec yatiyoruz yatana kadar uyanmiyor mesela oradan anliyorum..ama ayni zamanda dis icin de sık uyaniyor su disler bir ciksin ona bakacagim.yoksa gozumun onundende ayiramiyorum henuz ama bosu bosuna uykusu kaciyorBebeğiniz sizinle mi yatıyor yoksa aynı odada kendi yatağında mı? Odasını ayırmayı düşünüyor musunuz?
Aynen öyle ben de verimli uyuyamıyor diye düşündüm. 1 yaşına az kaldı o dönem ayırırız odasını inşallah bakalım.Ayni oda da besiginde yatiyor ama artik ayiracagim cunku odaya girdigim an uyaniyor uykusu bizim yuzumuzden bolunuyor.bazi geceler gec yatiyoruz yatana kadar uyanmiyor mesela oradan anliyorum..ama ayni zamanda dis icin de sık uyaniyor su disler bir ciksin ona bakacagim.yoksa gozumun onundende ayiramiyorum henuz ama bosu bosuna uykusu kaciyor
Tuyolar için teşekkürler balım birbirimizi motive edelimOh ne güzel
Bak bi iki tüyo vereyim
Porsiyonları küçült
Büyük tabak yerine küçük tabak
Ekmekleri de çok ince dilimle
Bilmiyorum artık orasını canım kim verirse versin yeter ki gitsin azıcık
Yaa kiyamam..bizim anca alt ikisi cikti asiri bir zorluk olmadi biz de ama sık uyanma oldu :) onda da memeye agzini degdirmesi yeter 5 dk sonra besige koyuyorum uykuya devamAynen öyle ben de verimli uyuyamıyor diye düşündüm. 1 yaşına az kaldı o dönem ayırırız odasını inşallah bakalım.
Bizim diş çıkması hiç bitmedi ki6. Aydan beri diş. Şimdi de köpek dişler çıkıyor
O kalkma aralıkları uzun olacak dedin ya peki sabah 4 den sonra saat başı neden uyanır fikrin var mı?Dişi yok henüz. Bir de gece değil özellikle sabaha doğru kısa uyumalarOyy gözümde canlandı miniğin halleri
Çok tatlı oluyorlar ya uyurken özellikle nasıl masumlar
Çok sık uyanıyorsa zor olur canım odadan odaya geçişler
Bi yaşına kadar bekle
yavaş yavaş uzun olacak o kalkma aralıkları
Sonrasında hazır olduğunda ayırırsın odasını
Günaydın canımO kalkma aralıkları uzun olacak dedin ya peki sabah 4 den sonra saat başı neden uyanır fikrin var mı?Dişi yok henüz. Bir de gece değil özellikle sabaha doğru kısa uyumalar
Şu if le zatıflama konusu beni motive ediyorTuyolar için teşekkürler balım birbirimizi motive edelimgidecek inşallah canım biz daha inatciyiz kilolardan onlarda neymiş
Yemeden içmeden kesildim
Yemeden içmeden kesildim
He he bak o en güzeliBen sabah yiyorum ama ben de akşam yemeden içmeden kesildim
Hadi inşallah hayırlısıyla bi 8-9 kilo gitseydi iyiydiHe he bak o en güzeli ☺
Kara görünecek bu gidişle sana
Bu ara 4 5 kere. Bu azalmış haliGünaydın canım
Büyük ihtimal diş yüzünden
Diyeceksin ki her belirtiyi dişe yoruyoruz
Sizin dişler henüz çıkmadığından bunu düşünüyorum
Kaç saat deliksiz uyuyor gece?
Hem acıkma, hem diş etlerinin kaşınması uyandıyordur o saatte
Emdikten sonra kısa uykularla geçiştirme oluyordur
O nee
Bildirim geldi if diyetiyle zayıflayalım diye, ben de bir heves katıldım işte
hoş geldin canim senin erkek mi 20 EYLÜL mü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?