Kızlar benim oğlan 2 gündüz uykusunu birleştirip tek uyku yapacak sanırım, öğleden sonra çok direndi uyumadı, 7’de uyudu bu akşam bakalım basıl olacak.

Kızlar benim oğlan 2 gündüz uykusunu birleştirip tek uyku yapacak sanırım, öğleden sonra çok direndi uyumadı, 7’de uyudu bu akşam bakalım basıl olacak.
Benim oglum da bir haftadir boyle yapiyordu. Oglen de max 40 dk. Bugun ama iki kere uyudu yine, ikisi de 1 saat uzeriydi. Bakalim yarin ne yapacak

Merhaba bizi sağlık ocağı tüm aşılarda arardı.Kartta yarın aşı gözuküyor aramadılar ben 1 yaşında olacağından götürmeyi düşünmüyorum.

Bizimki sabah 7 30 gibi kalkıyor 1 saat sonra geri uyuyor 11e doğru ve 4e doğru tekrar uyuyor 40ar dakika civarı.Gece uykuları çok kötü 8 kez falan uyanıyor bazen daha çok sayamıyorum akşamları iyi de yiyor ama açlıkla alakası yok sanırım bir ara tahlile gotureyim diyorum

Kızlar yumurtayı haslayınca yemiyor artık tereyağında soğanlı çok az salçalı falan yaptım yine yemek istemiyor.kek falan yaparak mı yedirsem ki lezzetli tarifi olan var mı ☺

Bizimkinde değişik huylar çıktı

Yemek yerken ağzından çıkarıp bakıyo “bu ne acaba” diye
Sonra tekrar yiyo

Yemek isterken ki olayı bambaşka
Vermediğimde yüzünü buruşturup bi şekil yapıyor emoji suratlım

Çok fazla anneye düşkünlük var
Akşam 9 da yatırıp yanından ayrılıyorum pıt pıt arkamdan geliyo
Ben yanındaysam rahatça uyuyor yoksa cıx uyku yok

Dört dişimiz var artık üstler iyice görünüyor

Bizde durmak yok hep bi tempodayız

Zayıflamaya karar verdim bu arada
Gaza getirmek için mesaj yazabilirsiniz
Daha çok motive olurum

Kızlar yumurtayı haslayınca yemiyor artık tereyağında soğanlı çok az salçalı falan yaptım yine yemek istemiyor.kek falan yaparak mı yedirsem ki lezzetli tarifi olan var mı ☺
Salçalıyı ben bile yemem
Sadece tereyağında yap ılık olarak yedir
Hatta minicik önüne koy yediğini görsün tepkisine bak
Peynirli yumurta da yapabilirsin bizimkiler bayılıyor

Bizimki de ağzından çıkarıp eliyle kontrol ediyor yiyecekleri tanımaya çalışıyor hatta eliyle kasiga vurup döküyor bakıyor doktüklerine mutfağın hali içler acısı her yemek sonrası mama sandalyesi ve yerler siliniyor.kaç kilo fazlan var bende 4 kilo var veremiyorum bir türlü açıkçası uğraşmıyorum da egzersiz yapmak şart. Bel çevremde simitler var

Salçalıyı ben bile yemem
Sadece tereyağında yap ılık olarak yedir
Hatta minicik önüne koy yediğini görsün tepkisine bak
Peynirli yumurta da yapabilirsin bizimkiler bayılıyor
Çok az sadece tat versin diye koyuyordum.soğanlı salçalı biz eşimle seviyoruz yaparız arada o da sever diye düşündüm. Sadece tereyağında da yaptım yine mızmız yedi.Beyaz peynirli mi deneyim onu denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…