- 8 Kasım 2018
- 5.736
- 13.833
- 248
Solgarin hangi urunu? Ben de omega kullaniyorum.Solgar falan kullanılır mı ki, eskiden dersanede iktisat hocası solgar kullanmasam 24 saat derse giremem demişti ordan eksi aklıma.
Bilmiyorum ki ben sınava hazırlanırken solgar Nero nutrients kullanmıştım zihin açsın diye ama hoca hangisini kullandı bilmiyorum. Sende mi solgar kullanıyorsun?Solgarin hangi urunu? Ben de omega kullaniyorum.
Hayir, regenesis max kullaniyorum.Bilmiyorum ki ben sınava hazırlanırken solgar Nero nutrients kullanmıştım zihin açsın diye ama hoca hangisini kullandı bilmiyorum. Sende mi solgar kullanıyorsun?
B Brcbrcbrc84 imom latte kullanıyorum ama bir ara piyasada bulunmadığı için fiyatı artmıştı, tanıdık eczaneden 70 küsüre aldık iki ay önce. Hamilelikte de regenesis max kullanmıştım.Al benden de o kadar.
Benim oglum da bir haftadir boyle yapiyordu. Oglen de max 40 dk. Bugun ama iki kere uyudu yine, ikisi de 1 saat uzeriydi. Bakalim yarin ne yapacakKızlar benim oğlan 2 gündüz uykusunu birleştirip tek uyku yapacak sanırım, öğleden sonra çok direndi uyumadı, 7’de uyudu bu akşam bakalım basıl olacak.
Merhaba bizi sağlık ocağı tüm aşılarda arardı.Kartta yarın aşı gözuküyor aramadılar ben 1 yaşında olacağından götürmeyi düşünmüyorum.kizlar selamlar, bugun doktorumuzla konustuk, kizamik asisini sordum, saglik bakanliginin bu konuda surekli yeni bir karar aldigini soyledi. normalde yazin kizamik olmayacagini ve kizamik asisinin bagisikligi baskiladigini dolayisiyla corona zamani yaptirmanin cok mantikli olmadigini soyledi ve topu asm ye atti. Ben asiyi 1 yasinda yaptiracagim mumkunse. siz de doktorlariniza bir sorun isterseniz.
Bizimki sabah 7 30 gibi kalkıyor 1 saat sonra geri uyuyor 11e doğru ve 4e doğru tekrar uyuyor 40ar dakika civarı.Gece uykuları çok kötü 8 kez falan uyanıyor bazen daha çok sayamıyorum akşamları iyi de yiyor ama açlıkla alakası yok sanırım bir ara tahlile gotureyim diyorumKızlar benim oğlan 2 gündüz uykusunu birleştirip tek uyku yapacak sanırım, öğleden sonra çok direndi uyumadı, 7’de uyudu bu akşam bakalım basıl olacak.
Evet bizi de aramadilar.Merhaba bizi sağlık ocağı tüm aşılarda arardı.Kartta yarın aşı gözuküyor aramadılar ben 1 yaşında olacağından götürmeyi düşünmüyorum.
Boyuna kilosuna bakmak için götürdüm hemşire aşı isteğe bağlı dedi 8200 kilomuz boyumuz 74 cm baş çevresi de iyiymiş. 1 yaşında tek doz halinde yaparız dedi.Evet bizi de aramadilar.
Salçalıyı ben bile yememKızlar yumurtayı haslayınca yemiyor artık tereyağında soğanlı çok az salçalı falan yaptım yine yemek istemiyor.kek falan yaparak mı yedirsem ki lezzetli tarifi olan var mı ☺
Bizimki de ağzından çıkarıp eliyle kontrol ediyor yiyecekleri tanımaya çalışıyor hatta eliyle kasiga vurup döküyor bakıyor doktüklerineBizimkinde değişik huylar çıktı
Yemek yerken ağzından çıkarıp bakıyo “bu ne acaba” diye
Sonra tekrar yiyo
Yemek isterken ki olayı bambaşka
Vermediğimde yüzünü buruşturup bi şekil yapıyor emoji suratlım
Çok fazla anneye düşkünlük var
Akşam 9 da yatırıp yanından ayrılıyorum pıt pıt arkamdan geliyo
Ben yanındaysam rahatça uyuyor yoksa cıx uyku yok
Dört dişimiz var artık üstler iyice görünüyor
Bizde durmak yok hep bi tempodayız
Zayıflamaya karar verdim bu arada
Gaza getirmek için mesaj yazabilirsiniz
Daha çok motive olurum
Çok az sadece tat versin diye koyuyordum.soğanlı salçalı biz eşimle seviyoruz yaparız arada o da sever diye düşündüm. Sadece tereyağında da yaptım yine mızmız yedi.Beyaz peynirli mi deneyim onu denemedimSalçalıyı ben bile yemem
Sadece tereyağında yap ılık olarak yedir
Hatta minicik önüne koy yediğini görsün tepkisine bak
Peynirli yumurta da yapabilirsin bizimkiler bayılıyor
masallah kuzucuga ❤ iyi oldu soyledigin tesekkurlerBoyuna kilosuna bakmak için götürdüm hemşire aşı isteğe bağlı dedi 8200 kilomuz boyumuz 74 cm baş çevresi de iyiymiş. 1 yaşında tek doz halinde yaparız dedi.
İşe yarıyor mu? Yani dinç hissediyor kusun kendiniB Brcbrcbrc84 imom latte kullanıyorum ama bir ara piyasada bulunmadığı için fiyatı artmıştı, tanıdık eczaneden 70 küsüre aldık iki ay önce. Hamilelikte de regenesis max kullanmıştım.
Başka belirti yoksa telaslanma bence ama takipte ol önemli birsey değildir umarımKızlar bugün oğlum balgamlı kustu. Öksürük falan da yok normal midir ?
Bir belirti yok normal kustu ama biraz dikkatli bakınca balgamlı kustuğunu farkettim. Emeklerini için yeter çok geziyor acaba üşüttüm mü dedim Allah korusun.Başka belirti yoksa telaslanma bence ama takipte ol önemli birsey değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?