alttan çok daha zor gibi geldi bana da üstü çıkarmasıUmarım öyledir çünkü korktum acık. Bu arada metenin alttaki 2 tane dişi çıktı şimdi üstten bir tane geliyo sanırım zorluyor onu
Kiyamam cabuk atlatsin kuzularUmarım öyledir çünkü korktum acık. Bu arada metenin alttaki 2 tane dişi çıktı şimdi üstten bir tane geliyo sanırım zorluyor onu
Yok canım ne kusuru da ben kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Ancak İnternette yorumlarda ayakları hafif olduğundan hızlı gittiği yazıyor, 9 aylık çocuğa uygun değil 12-13 aylık çocuk kullanır diye yazan olmuş. Çocuktan çocuğa değişir belki. Yavaş giden bulursan bana da söyle olur mu
Ay ne güzelBazılarının ayakları ayarlanıyor,büyük kızımda aldığımız çok hızlı gidiyordu eşim ayarladı tekerlekler den düzeldi onu bir arkadaşa vermiştim. Şimdi ebebekten aldım uygun olan kendi ürünü toys o hızlı gidiyor ama ayarlanmadi.Kızım yürüyor alıştı sanırım kendi ayarlıyor hızı artık.ilk yurudugunde çok hızlıydı korkmuştum
Ay ne güzel
Senin cimcime en erken yürüyen olacak miniklerin içinde
Diğer Aydan sonra birer birer yürüme haberleri geldikçe seviniriz artık
10 aylık olduğunda bağımsızlık duygusu gelişir canımErken emekledi ama erken yuruycek gibi gelmiyor bana,duvarda koltukta uzun zamandır kendi yürüyor desteksiz çok kısa süre duruyor ama desteksiz adım atmadı daha. 9 aylık yürüyen baya var bizde 9 ayligiz yaşından önce yürümez gibi geliyor bakalım keyfi nezaman isterse nezaman hazir olursa artık
biz de öyleyiz ist. sicak peşinde ter atiyorz sağlıklı olsunlar daErken emekledi ama erken yuruycek gibi gelmiyor bana,duvarda koltukta uzun zamandır kendi yürüyor desteksiz çok kısa süre duruyor ama desteksiz adım atmadı daha. 9 aylık yürüyen baya var bizde 9 ayligiz yaşından önce yürümez gibi geliyor bakalım keyfi nezaman isterse nezaman hazir olursa artık
İlk kez duydum bunubilmiyorum işe yarar mi dislik yerine tarçın kabuğu kullaniyorum
oyy maşallahbiz de öyleyiz ist. sicak peşinde ter atiyorz sağlıklı olsunlar da
T tuboz masallah vallahi sizeErken emekledi ama erken yuruycek gibi gelmiyor bana,duvarda koltukta uzun zamandır kendi yürüyor desteksiz çok kısa süre duruyor ama desteksiz adım atmadı daha. 9 aylık yürüyen baya var bizde 9 ayligiz yaşından önce yürümez gibi geliyor bakalım keyfi nezaman isterse nezaman hazir olursa artık
en kalın ve en büyük canım havuç kadar rsikliİlk kez duydum bunu
boğazına takılır diye ben cesaret edemem
Havuç sevmiyor mu
saol canim da bu da çok zor habire action gurtlu kız
Henuz degil canim baktiricm randevuyu erteledik birazsaol canim da bu da çok zor habire action gurtlu kız
sabah hoparlör devirdi hoparlor bi yere bu bi yere hiç durmuyor ya
kan testi yaptırmış miydin ?
Biraz mızmızlandı o kadar canım çok şükürCumaya erteledik canim sagolsiz nasilsiniz
Maşallah bıdığa. Benim oğlum daha yeni ayaklarının üstüne basmaya başladı.Bazılarının ayakları ayarlanıyor,büyük kızımda aldığımız çok hızlı gidiyordu eşim ayarladı tekerlekler den düzeldi onu bir arkadaşa vermiştim. Şimdi ebebekten aldım uygun olan kendi ürünü toys o hızlı gidiyor ama ayarlanmadi.Kızım yürüyor alıştı sanırım kendi ayarlıyor hızı artık.ilk yurudugunde çok hızlıydı korkmuştum
Öncelikle geçmiş olsun, basit kistler kadınların yüzde 60 ında olur zaman zaman artar, zaman zaman azalır hatta bazen tamamen kaybolur demişti doktor. Bende de 10 yıldır var ve senede bir kontrol ettiriyorum. Diğer durumda da doktorun iyi huylu demiş içini rahat tutÇarşamba kızamık aşımız var, nasıl geçti yaptıran arkadaşlar? Bizim normalde geçen haftaydı ama şehir dışında olduğumuzdan bu haftaya kaldı.
Tartışmadan tamamen bağımsız yorum yapacağım, 9 aydır benim de kesintisiz uykum toplasan farklı günlerde en fazla 6 saat o da 9 ay boyunca 4 ya da 5 kez olmuştur. Benim gibi uykusuz biri daha varmış demek kiAy kızlar buarada lütfen emzirme konusunda gösterilen hassasiyeti uyku ve ek gıdada gösterin zira tam dokuzbucuk aydır en uzun uykum 2 saat oda esimin destegi sayesinde.
Sekiz on saat uyuyan gece hic kalkmayıp bir iki kere kalkan bebekler varmıs mesela biz yenidoğan dönemi dahil hiç yasamadık saat bası kalktıgında sükrediyorum bende onlara özeniyorum bende uyumak istiyorum benim sizden ne farkım varda cocugum uyumuyor diyor kıskanıyorum biraz empati lütfen
Birde kocaman oldular ek gıda yemesi lazım mümkünatı yok 60-80cc nin üstüne cıkmıyor ki onu yediginde woww ne cok yedi diyorum kahvaltı zaten yapmıyor taneli parcalı yemiyor falan e benim neyim eksik iki lokma bogazından bişey gecsin diye tüm gün peşinde koşturuyorum canım cıkıyor zaten uykusuzum dinlenemiyorum sizin gibi üstüne siz kase kase adet adet yemek bilgisi söylerken ben bir yemek kasıgı yedi diye şükrediyorum falan
Lütfen biraz süt konusundaki emzirme konusundaki hassasiyeti diğer annelerin psikolojisinide düşünerek yorum yapın olur mu
Hepiniz kendi çocuğunuz için mükemmel annesiniz sonucta değil mi ama baska annelerin canını yakabiliyorsunuz diğer annenin aylarca dogru dürüst uyku yüzü görmedigini hesaba katmayarak
Erkek çocukları için zararlı diye kullanmıyorum.Kızlar yürüteç kullanıyor musunuz? Ben muallakta kaldım. Erkek çocukları için uygun değilmiş güya ne derece doğru bilemedim. Yürümeyi geç öğrenecek böyle giderse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?