Umarım öyledir çünkü korktum acık. Bu arada metenin alttaki 2 tane dişi çıktı şimdi üstten bir tane geliyo sanırım zorluyor onu
alttan çok daha zor gibi geldi bana da üstü çıkarması durumumuz uykular fena
belki sizinkiler de vardır
tarihe not düşeyim
Vera dün öğlen uykusunda
kikir kikir kirdadi
ruya gördü sanırım

Umarım öyledir çünkü korktum acık. Bu arada metenin alttaki 2 tane dişi çıktı şimdi üstten bir tane geliyo sanırım zorluyor onu
Kiyamam cabuk atlatsin kuzular Bizimde ayni alttann biri tam cikti digeride cikiyor bizimkilerin cikisi uzun surdu baya bir de..surekli ciglik cigliyayiz

Günaydın bizimde üst dişlerimizin ağrısı devam ediyor
Gece bişey farkettim
Oğlum dişlerini gıcırdattı
Bi yaşında olup bunu yapanı gördüm de
Bu kadar küçük bi bebekte hiç görmediğim bişey olduğu İçin çok şaşırdım
Umarım refleks gibi olmuştur
Emdiğini düşünüp çenesini kitledi diye rahatlattım kendimi
İnşallah bi anlık bilinçsiz bişeydir

Bazılarının ayakları ayarlanıyor,büyük kızımda aldığımız çok hızlı gidiyordu eşim ayarladı tekerlekler den düzeldi onu bir arkadaşa vermiştim. Şimdi ebebekten aldım uygun olan kendi ürünü toys o hızlı gidiyor ama ayarlanmadi.Kızım yürüyor alıştı sanırım kendi ayarlıyor hızı artık.ilk yurudugunde çok hızlıydı korkmuştum

Ay ne güzel
Senin cimcime en erken yürüyen olacak miniklerin içinde
Diğer Aydan sonra birer birer yürüme haberleri geldikçe seviniriz artık

Ay ne güzel
Senin cimcime en erken yürüyen olacak miniklerin içinde
Diğer Aydan sonra birer birer yürüme haberleri geldikçe seviniriz artık

Erken emekledi ama erken yuruycek gibi gelmiyor bana,duvarda koltukta uzun zamandır kendi yürüyor desteksiz çok kısa süre duruyor ama desteksiz adım atmadı daha. 9 aylık yürüyen baya var bizde 9 ayligiz yaşından önce yürümez gibi geliyor bakalım keyfi nezaman isterse nezaman hazir olursa artık

10 aylık olduğunda bağımsızlık duygusu gelişir canım
Ayakta duruyorsa sana hazırlan anne mesajı veriyordur
Bi sonraki adım yürümek olacak maşallAh ona

biz de öyleyiz ist. sicak peşinde ter atiyorz sağlıklı olsunlar da

T tuboz masallah vallahi size bizim tembel daha emeklemiyor bile sanirim birden kalkacak cunku hep ayak ucuma gelip kalkmaya calisiyo biraz koltuk ucunda dikilmesini sagliyorum hosuna gidiyo ama ayaklari hemen birakiyo pıtıpıtı yuruyecekler dimi ya

İlk kez duydum bunu
boğazına takılır diye ben cesaret edemem
Havuç sevmiyor mu
en kalın ve en büyük canım havuç kadar rsikli

dili pamukçuk olunca okudum tarçınlı limonlu su ile silmek tavsiye ediliyor fakat dile ulaşamıyorum tarcini verdim bi yaliyor atıyor gidip yikiyoruz hem ellerini ağzını hem tarçın kabugumuzu bu sekilde
yani diş incin ısırsın maksatli diger taraftan pamukcuk icin abtiseptik....

saol canim da bu da çok zor habire action gurtlu kız
sabah hoparlör devirdi hoparlor bi yere bu bi yere hiç durmuyor ya
kan testi yaptırmış miydin ?

saol canim da bu da çok zor habire action gurtlu kız
sabah hoparlör devirdi hoparlor bi yere bu bi yere hiç durmuyor ya
kan testi yaptırmış miydin ?
Henuz degil canim baktiricm randevuyu erteledik biraz siz naptiniz devammi damlaya

Maşallah bıdığa. Benim oğlum daha yeni ayaklarının üstüne basmaya başladı.

Çarşamba kızamık aşımız var, nasıl geçti yaptıran arkadaşlar? Bizim normalde geçen haftaydı ama şehir dışında olduğumuzdan bu haftaya kaldı.
Öncelikle geçmiş olsun, basit kistler kadınların yüzde 60 ında olur zaman zaman artar, zaman zaman azalır hatta bazen tamamen kaybolur demişti doktor. Bende de 10 yıldır var ve senede bir kontrol ettiriyorum. Diğer durumda da doktorun iyi huylu demiş içini rahat tut
Kızamık aşısını dün vurdurduk. Sıkıntı çıkmadı şükür ama hemşire aşıyı yapmadan önce yumurtaya alerjisi var mı dedi. Yok deyince ona göre aşı yaptı. Uzun süredir yumurta yediriyorum ama son bir haftadır yumurta yedirdiğimde sarı renk kusuyor. Alerji mi ki Bunu da hemşireye söylemek aklıma gelmedi

Tartışmadan tamamen bağımsız yorum yapacağım, 9 aydır benim de kesintisiz uykum toplasan farklı günlerde en fazla 6 saat o da 9 ay boyunca 4 ya da 5 kez olmuştur. Benim gibi uykusuz biri daha varmış demek ki Bu işin şakası tabi ama çokk yorgun ve uykusuzum ya Bir de 3 yaşına geldi hala uyumuyor diyenler felaketi tellalları var Tabi en önemlisi bebeğimiz sağlıklı olsun gerisi boş, biz uykusuz kalsak da olur ama azcık uyku ya Bir kitap aldım bakalım uykuda işe yarayacak mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…