Ya bende korkuyorm ama gece bakiyorm kafayi kaldirip oteki tarafa ceviriyor :)

E Elwing6 benimki de surekli donuyor, yuz ustu yatiyor. Belki bu da donemsel bir seydir. Aslinda bence hepsinin ozunde dis cikarma var. Biz agizda gormesek bile asagilarda bir seyler oluyor sonucta.

Kızlar bizimki corbada kıymayı pek sevmiyo gibi bugün kıymayı haşladım bir arpacık soğan azicik salça kimyon ve nane koyarak pisirdim daha istahli yedi gibi çocuk da haklı kuzu kıyma çok kokuyo yaa

Kızlar bizimki corbada kıymayı pek sevmiyo gibi bugün kıymayı haşladım bir arpacık soğan azicik salça kimyon ve nane koyarak pisirdim daha istahli yedi gibi çocuk da haklı kuzu kıyma çok kokuyo yaa
Kuzu kıyma ben denemedim hep dana kullanıyorum.
Herşeyi sevecek diye birşey yok canım
Ama şimdi çorbada sevmedi diye de bir daha denememezlik yapmamalısın

Bugün böyle verirsin yarın tel şehriye çorbasına katıp verirsin
Emin ol bayıla bayıla yer

Kendi yemeklerizden verdim dana kıyma ile yaparım ben yemekleri daha sevdi gibi ☺

Bebisleriniz mama sandalyesine oturmakta direniyor mu benimki çok ugrastiriyo oturmak istemiyor.Evde baba varken kucağına aliyo öyle yediriyoruz bağımsız oturabilse sofrabezi serip yediricem.Sizlerde durum nasıl?

Bebisleriniz mama sandalyesine oturmakta direniyor mu benimki çok ugrastiriyo oturmak istemiyor.Evde baba varken kucağına aliyo öyle yediriyoruz bağımsız oturabilse sofrabezi serip yediricem.Sizlerde durum nasıl?
Desteksiz oturamadigi donem zordu. Ama artik rahat oturuyor. Is yaparken de koyuyorum beni izliyor. Cani sikilinca mizmizlanip cikmak istiyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…