Ah ah benimki de tutturdu illa öyle yatacakmış, çeviriyorum yine dönüyor, iki gece uyuyamadım desem yeridir kalkıp bakmaktan. Bu ara vazgeçti gibi, yan yatıyor daha çok. Sıcaklarda edindi yüzüstü yatma huyunu, hava serinleyince vazgeçti.
EElwing6
benimki de surekli donuyor, yuz ustu yatiyor. Belki bu da donemsel bir seydir. Aslinda bence hepsinin ozunde dis cikarma var. Biz agizda gormesek bile asagilarda bir seyler oluyor sonucta.
EElwing6
benimki de surekli donuyor, yuz ustu yatiyor. Belki bu da donemsel bir seydir. Aslinda bence hepsinin ozunde dis cikarma var. Biz agizda gormesek bile asagilarda bir seyler oluyor sonucta.
Kızlar bizimki corbada kıymayı pek sevmiyo gibi bugün kıymayı haşladım bir arpacık soğan azicik salça kimyon ve nane koyarak pisirdim daha istahli yedi gibi çocuk da haklı kuzu kıyma çok kokuyo yaa
Kızlar bizimki corbada kıymayı pek sevmiyo gibi bugün kıymayı haşladım bir arpacık soğan azicik salça kimyon ve nane koyarak pisirdim daha istahli yedi gibi çocuk da haklı kuzu kıyma çok kokuyo yaa
Kuzu kıyma ben denemedim hep dana kullanıyorum.
Herşeyi sevecek diye birşey yok canım
Ama şimdi çorbada sevmedi diye de bir daha denememezlik yapmamalısın
Bugün böyle verirsin yarın tel şehriye çorbasına katıp verirsin
Emin ol bayıla bayıla yer
Kuzu kıyma ben denemedim hep dana kullanıyorum.
Herşeyi sevecek diye birşey yok canım
Ama şimdi çorbada sevmedi diye de bir daha denememezlik yapmamalısın
Bugün böyle verirsin yarın tel şehriye çorbasına katıp verirsin
Emin ol bayıla bayıla yer
Bebisleriniz mama sandalyesine oturmakta direniyor mu benimki çok ugrastiriyo oturmak istemiyor.Evde baba varken kucağına aliyo öyle yediriyoruz bağımsız oturabilse sofrabezi serip yediricem.Sizlerde durum nasıl?
Bebisleriniz mama sandalyesine oturmakta direniyor mu benimki çok ugrastiriyo oturmak istemiyor.Evde baba varken kucağına aliyo öyle yediriyoruz bağımsız oturabilse sofrabezi serip yediricem.Sizlerde durum nasıl?