- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Dünde arastırdım 3-4litre icmemiz normalmiş hatta gerekliymiş iyiymiş vs :)Super. Benim de 90 cikmisti. Biz seninle cok su iciyoruz ya, o yuzden sordum. Seker ne durumda diye sevindim. Ptesiyi iple cekiyorum. Minnosumu gormek icin. Ikili testimiz de iyi cikar insallah.
Erkekte kadında tanıdıklarım var çok samimi değilim tabi ama dısardan göründügü kadarBende yengeç olmasını co
Hiç terazi yakınım arkadaşım yok yaa nasıl oluyorlar ki
:) ay kanki diyen dillerini senin güldürdün :)Kanki onların negatif çıkması lazım zaten. Pozitif çıkarsa kötü. Kedi kopek vs den bulaşan parazit o.
Cok cok sağolAaaa süpermiş ne güzel insanlar .. canım sonuçlarını da gördüm benimde öyle çıktı rubella pozitif diğerleri negatif ve sıkıntı uok.bagisiklikla alakalı doktorun ayrıntılı açıklar zaten korkma
Cidden cok farklı bir cocuk cok sıcakkanlı.Ayyy kizin yay burcu mu canim yaa... Cok istedim yay burcu olmasini. Annem yay burcu. Bu kadar hayati seven, tutunan guclu bir insan daha yok. Gozleri hep isil isil olur yaylarin. Azcik canim sikilsa hemen annemi arar o muthis enerjili sesinden destek alirim. Allah uzun omurler versin evlatcigina. ☺
Yeşillikler sirkeli suda bekletilmeli aynı zamanda.Canım benim de negatif korkma kötü bişey değil doktor tüm sonuçlar iyi dedi. Sadece toksoplazmaya bağışıklığımız yok. Ben kedileri, kuşları çok severim çok da besledim ama nasıl olduysa bağışıklık kazanamamışım. Sanırım özellikle hayvan dışkısı ile temas etmemiz gerekiyor ve de çiğ ete dokununca filan hemen ellerimizi yıkamamız, yeşillikler sebze meyveleri çok iyi yıkamamız lazım
güclüyüm, hiçbir burç beni yıldırmazHahaha aynen bende. İkizlerle yaşayabilen insanı hiç bişey yikdiramaz . Bende kocum
ayyy ne güzel ya. insallaj bi sonraki yay burcu olurBenim kiz da yay. Ve cok şükür hiç sıkıntısı olmadi. Yeni alınmış bir oyuncagini bile verir biraz oyna diye. Bebekken hiç üzmedi. Sadece gündüz uykusu yoktu. Inşallah 2. De kizim gibi olur diyorum.
Evde balık, koç. Yay ve başka olacak nasipse.kutsal ittifak gibi olacağız. Evde herkes inatçı.
Benimkinin dogu tarihi de 5 eylul gorunuyor. Doktor ağustosu son haftası olur dedi.Merhabalar herkesin bebisleri kolay ve sağlıkla gelsin 4. Kez supriz bir şekilde anne olacağım hepsi ayrı heyecan ve mutluluk herkese kolaylıklar dilerim
Bence mümkün ama herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok, bilemiyorum belki ben yanılıyorumdur belki de tıp ilerledikçe bunun olabileceğiyle ilgili bilimsel makaleler de okuruz, tıp her geçen gün biraz daha gelişiyor değil mi H honey bunchBen de 1.69 boy ve 47 kiloyum senden daha zayifim yani ama hicbir sey hissetmiyorum. Ilk gebeligimde 17 haftada hissetmeye baslamistim o da icime sanki bir kelebek girmis orda pir pir ediyo kanat cirpiyor gibi bir hissetmeydi ilk baslarda Suan mumkun degil ki:')
Benim 4.sezeryan olacağı için benimki de 2 hafta önce alınır sanırım ben de ağustos sonu dogurucam inşallah kolay geçsin hepimizin kiBenimkinin dogu tarihi de 5 eylul gorunuyor. Doktor ağustosu son haftası olur dedi.
Sağlıkla alın bebeginizi kucaginiza.
Öyle mi olurmuş ki :/Parmagima telefonun ekran koruyucu cami batti. Küçücük yer delindi ama baya kanadı.aspirinden sanırım. Inşallah bebegin parmağında leke çıkmaz..
Allah korumuş sizi. Cidden bebekleri de koruyor.Öyle mi olurmuş ki :/
Ailem annem bana hamileyken büyük bi araba kazası atlatmıs herkesin kolu bacagı vs kırılmıs tabi anneminde ancak bana bişey olmamıs :)
İyi düşünün iyi olsun
Terazi Burçları çok yaratıcı olur ve çoook güzel olur vücutları.kardeşim terazi. Veee tarkan teraziii :)Açıkçası çok bi özelliklerini bilmem ama terazi bi yakınım var çok iyi anlaşırız onunla kardeşten öte anlariz birbirimizi bebisimle de anlasacagiz insAllah :)
Hemşireyim ve kadın doğum derslerii aldım. Ayrıca doğum koçluğu eğitimş aldım. Annem yeni doğan hemşiresi ve emzirme eğitmeni. Bilimsel olarak tüm bilgilerim var kuzum o sebeple emin olabiliyorum kafama göre konuşmuyorum yani :) ama siz doktorlara ya da yayınlanan bilimsel yayınlara inanmak istemiyorsanız sıkıntı diil. Ben gerçekleri söylüyorum.Bilemiyorum ama ben hissedebilmek için illa kemiği olması gerektiğini düşünmüyorum, bir üzüm tanesi gibi olsa bile karnımızda hareket ediyor, zıplıyor sonuçta, ben öyle olduğunu düşünüyorum ama kesin konuşmak istemem belki de yanılıyorumdur. Siz nasıl böyle kesin emin olabiliyorsunuz onu da bilmiyorum.
Aile büyükleri miden bulanmıyor ne güzel deyip duruyorlardı, kolay geçecek hamileliğin diyorlardı, ben onlara bunun için erken olduğunu söylesem de bulansaydı öğrenir öğrenmez bulanırdı diyorlardı. Ama bugün o bulantıyı yaşayınca araştırdım 8'de başlayıp 10'da tavan yapar, 14'te azalır şanslıysanız da geçer diyor kaynaklar.Hadi yaaa benim de 9.haftamdı dün bayağa tavan yaptı normalde bulansa da yemek yiyebiliyordum dün hiç bişey yiyemedim doğru düzgünazalacak diye dört gözle beklerken daha da artıyor valla kim ne derse desin takma kendini düşün sen canım boşver milleti
Ben de diyorum ki yanılma ihtimalim tabiki var ama siz de kesin konuşmayın diyorum sadece, tıp ve bilimsel veriler bugün A dediğine yarın B diyebiliyor, bunun örneklerini hep birlikte görüyoruz, yine de kendi tarzınız tabiki, başka birşey söylemeyeceğim.Hemşireyim ve kadın doğum derslerii aldım. Ayrıca doğum koçluğu eğitimş aldım. Annem yeni doğan hemşiresi ve emzirme eğitmeni. Bilimsel olarak tüm bilgilerim var kuzum o sebeple emin olabiliyorum kafama göre konuşmuyorum yani :) ama siz doktorlara ya da yayınlanan bilimsel yayınlara inanmak istemiyorsanız sıkıntı diil. Ben gerçekleri söylüyorum.
Bende de bosvermişliğin rahatlıgı var şimdilik en azından :)Allah korumuş sizi. Cidden bebekleri de koruyor.
Anne hamileyken ellerini yikamadan vücudunda neresine dokunursa orada leke çıkıyor diye bir imac var. Ben de inanıyorum. Mesela et sucuk vs den sonra dokununca leke çıkıyor. Ben ilk gebelikte cok dikkat ettim. Sadece bacaklarimi kasimistim küçücük kanamisti kızın bacaklarinda civilce gibi dogum lekesi var..
Cok şükür bu hamileligimde rahatım. Ilkinde sürekli agliyordum. Şimdi 3 yıl arayıp zor bulunca rahatlik geldi üstüme. Tabi deneyimin de etkisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?