Super. Benim de 90 cikmisti. Biz seninle cok su iciyoruz ya, o yuzden sordum. Seker ne durumda diye sevindim. Ptesiyi iple cekiyorum. Minnosumu gormek icin. Ikili testimiz de iyi cikar insallah.
Dünde arastırdım 3-4litre icmemiz normalmiş hatta gerekliymiş iyiymiş vs :)
Valla saglıkla atlatalım su sürecleri inşallah cinsiyetinide görürsünüz :)

Bende yengeç olmasını co

Hiç terazi yakınım arkadaşım yok yaa nasıl oluyorlar ki
Erkekte kadında tanıdıklarım var çok samimi değilim tabi ama dısardan göründügü kadar
Kendi ayakları üstünde duran hırslı basarılı sanata düşkün sosyal zeki sevilen insanlar :)

Cidden cok farklı bir cocuk cok sıcakkanlı.
Küçükken bebeklerin ellerini ve ayaklarını sev kizim derdim,yüzlerine gözlerine zarar vermesin diye. Hep ellerini sever bebeklerin hala. Sadece cok inatçı. Ama o bizden de kaynaklı.
Inşallah senin sonraki bebek yay olur.

Yeşillikler sirkeli suda bekletilmeli aynı zamanda.

Hahaha aynen bende. İkizlerle yaşayabilen insanı hiç bişey yikdiramaz . Bende kocum
güclüyüm, hiçbir burç beni yıldırmaz
ayyy ne güzel ya. insallaj bi sonraki yay burcu olur

Parmagima telefonun ekran koruyucu cami batti. Küçücük yer delindi ama baya kanadı.aspirinden sanırım. Inşallah bebegin parmağında leke çıkmaz..

Merhabalar herkesin bebisleri kolay ve sağlıkla gelsin 4. Kez supriz bir şekilde anne olacağım hepsi ayrı heyecan ve mutluluk herkese kolaylıklar dilerim
Benimkinin dogu tarihi de 5 eylul gorunuyor. Doktor ağustosu son haftası olur dedi.
Sağlıkla alın bebeginizi kucaginiza.

Bence mümkün ama herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok, bilemiyorum belki ben yanılıyorumdur belki de tıp ilerledikçe bunun olabileceğiyle ilgili bilimsel makaleler de okuruz, tıp her geçen gün biraz daha gelişiyor değil mi H honey bunch

Parmagima telefonun ekran koruyucu cami batti. Küçücük yer delindi ama baya kanadı.aspirinden sanırım. Inşallah bebegin parmağında leke çıkmaz..
Öyle mi olurmuş ki :/
Ailem annem bana hamileyken büyük bi araba kazası atlatmıs herkesin kolu bacagı vs kırılmıs tabi anneminde ancak bana bişey olmamıs :)
İyi düşünün iyi olsun

Öyle mi olurmuş ki :/
Ailem annem bana hamileyken büyük bi araba kazası atlatmıs herkesin kolu bacagı vs kırılmıs tabi anneminde ancak bana bişey olmamıs :)
İyi düşünün iyi olsun
Allah korumuş sizi. Cidden bebekleri de koruyor.
Anne hamileyken ellerini yikamadan vücudunda neresine dokunursa orada leke çıkıyor diye bir imac var. Ben de inanıyorum. Mesela et sucuk vs den sonra dokununca leke çıkıyor. Ben ilk gebelikte cok dikkat ettim. Sadece bacaklarimi kasimistim küçücük kanamisti kızın bacaklarinda civilce gibi dogum lekesi var..
Cok şükür bu hamileligimde rahatım. Ilkinde sürekli agliyordum. Şimdi 3 yıl arayıp zor bulunca rahatlik geldi üstüme. Tabi deneyimin de etkisi var.

Açıkçası çok bi özelliklerini bilmem ama terazi bi yakınım var çok iyi anlaşırız onunla kardeşten öte anlariz birbirimizi bebisimle de anlasacagiz insAllah :)
Terazi Burçları çok yaratıcı olur ve çoook güzel olur vücutları.kardeşim terazi. Veee tarkan teraziii :)

Hemşireyim ve kadın doğum derslerii aldım. Ayrıca doğum koçluğu eğitimş aldım. Annem yeni doğan hemşiresi ve emzirme eğitmeni. Bilimsel olarak tüm bilgilerim var kuzum o sebeple emin olabiliyorum kafama göre konuşmuyorum yani :) ama siz doktorlara ya da yayınlanan bilimsel yayınlara inanmak istemiyorsanız sıkıntı diil. Ben gerçekleri söylüyorum.

Aile büyükleri miden bulanmıyor ne güzel deyip duruyorlardı, kolay geçecek hamileliğin diyorlardı, ben onlara bunun için erken olduğunu söylesem de bulansaydı öğrenir öğrenmez bulanırdı diyorlardı. Ama bugün o bulantıyı yaşayınca araştırdım 8'de başlayıp 10'da tavan yapar, 14'te azalır şanslıysanız da geçer diyor kaynaklar.

Ben de diyorum ki yanılma ihtimalim tabiki var ama siz de kesin konuşmayın diyorum sadece, tıp ve bilimsel veriler bugün A dediğine yarın B diyebiliyor, bunun örneklerini hep birlikte görüyoruz, yine de kendi tarzınız tabiki, başka birşey söylemeyeceğim.

Bende de bosvermişliğin rahatlıgı var şimdilik en azından :)

Kızlar ben çok kötüyüm. 2 gündür çılgıncasına şiddetli bir bulantı, kusma, baş ağrısı, ayağa kalkamıyorum. Kendi işim. İş güç kaldı. Telefonlar susmuyor ve bakamıyorum konuşmaya halim yok. Doktor premesis plus verdi şu bitkisel olan.. Bana mısın demedi şiddetlenerek arttı. Bugün de metpamid verdi o da bulantımı hafifletti ama iyice uyku yaptı. Kendinizi nasıl kaldırıyordunuz ayağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…