Bende alayim mustelami aldin sen de..yarin cikarticam tosbigimi parka kalabalikta degil herkes giremiyor daha sakin olur
Ya ne guzel ama oyle sacma sapan bir saat ki izinleri o sicakta imkansiz cikamayiz. Havanin durumunu dusunup ileri bir saat yapsalardi ya su izni! Gecen hafta bu kadar sicak degildi, onda bile kotu olduk. Yarin cikamayacagiz biz

Ya ne guzel ama oyle sacma sapan bir saat ki izinleri o sicakta imkansiz cikamayiz. Havanin durumunu dusunup ileri bir saat yapsalardi ya su izni! Gecen hafta bu kadar sicak degildi, onda bile kotu olduk. Yarin cikamayacagiz biz
Bayramdan sonra biter belki kısıtlamalar

Oralar yaniyordur zaten..bende kisa sureli cikarim sabahtan evin dibi zaten..bugun yterince corona icin endiselendik baska bir yere goturemem :)

Bayramdan sonra biter belki kısıtlamalar
Bitsinnn direk esimin memleket sonra köylerine cikacagiz bariz dag orman..bi sure kaliriz izin almayi dusunuyor o da 1 2 hafta orman havasi deniz iple cekiyoruz dogayla kucaklasmayi..bugun farkettimde ne cok seyi kaciriyor yavrucaklar ya.bir guvercine bile deli oldu..her seyle tanisma zamanlari evlere tikildik

geçmiş olsun canım
benim kini babası 3kez düşürdü ama vera çok yaramaz

uyuyor muymuş yoksa sen uyurken mi uyanmış

geçmiş olsun canım
benim kini babası 3kez düşürdü ama vera çok yaramaz

uyuyor muymuş yoksa sen uyurken mi uyanmış
Sagol.gecmisnolsun sizede..gülcede inanilmaz hareketli kucagimda bile zapt edemiyorum..tepinip duruyo donmeyi ogrendiginden beri cok seri bi sekilde dönüyo..1saatlik mevzuu sanirim 6gibi agladi aldm emzirdim uyuyakaldim hic sesi cikmadi onunda normalde beni minciklar tekme atar..babamiz salondaydi..o esnada da azicik uyuduysada uyanip döndü demekki.. mesafe yuksek olmasa endise duymicam ama nerden baksan 80cm var ve hali yok sert zemindi.sukur iyiyiz. Buyuk ders oldu.

Günaydın kısmetse yarın tarhana yapacağım bebisime domates koymadan. Size de tarifi ekleyeyim. Belki yapmak isteyen olur. Sebzeleri arttırabilirsiniz.

Eklentiler

• Screenshot_20200520_082457_com.android.chrome.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20200520_082655_com.android.chrome.jpg
    116,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20200520_082705_com.android.chrome.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 27
Ya kizlar icim hic rahat degil bir zarar gormusmudur kafasi o sesi hafizamdan nasil silicem
canım yeni gördüm çok geçmiş olsun..korkma bi şey olmamıştır bizde yaşadık onu buraya yazamadım ama çok kötüydü ben ağlama sesiyle gittim baktım yerde yatağı boş görünce aklım çıktı resmen o kadar çok korktum ki ve dediğin gibi yatağınız yüksekte baya.. olayı düşündükce deli oluyoruö o düşme anı felan nasıl oldu nereye doğru düştü felan ama çok çok şükür bi şey olmadı gerçekten Rabbim koruyor bebekleri başka diyecek bi şey bulamıyorum yoksa o yataktan ben bile bi anda düşsem bi yerime bi şey olurdu
içini ferah tut canım

Size de çok geçmiş olsun Rabbim hepsini korusun

Yaa gecmis olsun herkes yasamis demek ki..yinede cok dikkat edelim

E Elwing6 canim cok gecmis olsun. Gulce bebek iyidir umarim. Bizimki de gecen mama sandalyesinde ayaga kalkmis, Esim yanindaydi, Allahtan farketmis. Yani dusse yerlerler mermer, olacaklari dusununce bile insan korkuyor. Cocuklar duse kalka buyur diye bosuna demiyorlar. Kendine cok yuklenme ❤

X xxyyzztt sagolun kizlar gayet iyiyiz.zaten dun kalkar kalkmaz iyidi zilli.doktorlara gulucukler sacti sanki ben kafami vurdum doktor diyorki ne mutlu bir bebek.. sukur dun gece cok sakindi simdide disari cikarttik kimseler yasamasin cok berbat bir durum..bugun ki hava iyi gelecektir insallah

Selam kızlarr
Ben de kışın çok mu giydirdim bu çocuğu da vücut ısısını dengesiz yaptım diye üzülüyordum ama hepimizin bebişler bi terleme atağı geçiriyorlar demek
Gece hakikaten zor oluyor
Tek zıbına ve müslin battaniyeye geçtik biz de üç dört gündür
Terli kalıp hasta etmeden bu geçiş sürecini atlatırız inşallah

Canım çok geçmiş olsun içim gitti okurken
Allahım korusun yavrularımızı ya o da korkmuştur sen de
Rabbim bi daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…