Günaydın kızlar
Aranızda basak burcu veya evladı basak olan var mı
Cevremdekileri düşünüyorum da ben pek sevmiyorum kendilerini
Gunaydin tatlim. Basak burcu sevmedigim 2 burctan bir tanesi... benim muhtemelen aslan burcu olacak... Allah nasip ederse. Cunku regl dongum 25/26 gunde bir... 40 haftalik dogumlar genelde uzun regl donemi olan kisilerde oluyor. 9 ay her aydan 2/3 gunu cikarsam 38 hafta gibi bebegin dogmasi lazim. Yani cevremdekilerin dogumlari regl dongusune gore ya erken ya gec oldu. 40 haftalik hesaplama standart 28 gun baz alindigi icin. Herhalde 20 21 agustos gibi sezaryen olurum diye plan yapiyoeum...

Hadi yaaa benim de 9.haftamdı dün bayağa tavan yaptı normalde bulansa da yemek yiyebiliyordum dün hiç bişey yiyemedim doğru düzgün azalacak diye dört gözle beklerken daha da artıyor valla kim ne derse desin takma kendini düşün sen canım boşver milleti

Saglıklı gelsinde isterse 36da gelsin basımla :)

Ben koc, esim aslan burcu. Yay bebegi sahibi olmayi cok isterdim. 3 ates grubu ayni evde mukemmel olurdu. Belki dunyayi kurtarabilirdik hahahha ☺ Kismet ha aslan olmus, ha basak olmus cokta umrumda degil acikcasi. Karakterlerimize yone verenler biraz da ebeveynlerimiz. Hayirli, saglikli, duzgun karakterleri olsun bebislerimiz. Annelerini babalarini hic uzmesin ins.

Son sonuclarım korkuttu biraz var mı benzer sonucu alan ama doktoruyla konusan

Eklentiler

• A2C867D8-8257-4503-811C-A2480A2838AB.png
    627 KB · Görüntüleme: 64
En zoru 9.hafta sanirim kuzenim benden 2 hafta ileride 7yken 9 du bittim demisti bende buyumus niyeki diyodum..dun en zor gunlerimden gecelerimden biriydi sabaha karsi 5 te uyandim bir de uyku yok..neyse bugun iyiyim ..gerci ilk zamanlara gore yine iyi kasik agrilari vs gecti ...yemek yiyemiyorum bir de ona uzuluyorum ama napim neyi yiyebiliosam onu yiyecegim zorlarsam kotu seyler olabliyo :) su 1 litre icebiliyorum..

Bi dünya makale video vs okudum doktorumla konustum az bişeyde mantık kullanınca bu haftalarda imkansız bişey
Bahsettiğiniz makaleleri ben de okudum ama kendi hislerimden bahsettim, tabiki yanılma ihtimalim mevcut ama yüksek olasılıkla zaman zaman uzanırken hissettiğimin bebeğimin hareketleri olduğunu düşünüyorum, sizin kadar mantığımı kullanamıyorum demek ki

Az kaldı bikaç haftaya hissedicez inşallah :)

Son sonuclarım korkuttu biraz var mı benzer sonucu alan ama doktoruyla konusan
Doktora gitmediniz mi henuz sonuclardan sonra.. en iyi onlar yorumlar yine..bazen bize kotu gorunen onlar icin normal olabiiyo da cunku

Günaydın kızlar
Aranızda basak burcu veya evladı basak olan var mı
Cevremdekileri düşünüyorum da ben pek sevmiyorum kendilerini
Canım benim büyük oğlum başak burcu 7 eylül de doğdu çok duygusal bir çocuk tertipli düzenli olurlarmış başak burçları genelde ama benim oğlum henüz o kadar takıntılı değil çok sevecen bir çocuk çok sıcak kanlı hemen herkesle can ciğer olur benim oğlum böyle yani çevremde ki bi kaç başak burcu olan var dağınıklığı hiç sevmezler tertipliler düzenliler eşyalarına dokunulmasını istemezler

Doktora gitmediniz mi henuz sonuclardan sonra.. en iyi onlar yorumlar yine..bazen bize kotu gorunen onlar icin normal olabiiyo da cunku
Yok malesef cok gec yaptırdım sonucları biraz ihmalkarlık biraz baska hastalıklar düşük riski vs derken bu zamana kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…