yok kız hiç olmaz da demiyorum yazık adamlara ama eski sıklığında olmaz. haftada 1 anca yani ben öyle düşünüyorum

Pircici bacımmm deli gibi su içiyorum bu hafta sende de var mı :)
Evet canim. Ben zaten cok su tuketen biriyim. Daha fazla artti. Hatta bu yuzden midem bulaniyor. Fazla su tuketmeye bagliyorum. Bas agrilari basladi bende de. Bu haftski belirtilerde de yaziyor. Pazartesi gunu ins. ikili teste gidecegim. 11+6 olacagim o gun. En dogru sonuc tam 12 haftalikken cikiyormus. Sen ne zaman gozukeceksin? Yurt disina cikacaktin degil mi cuma gunu?

arkadaslar bu ikili tarama testiyle alakali ne düsünüyorsunuz? benim arkadasim direk genetik test yaptirdi. ve bu durumda ikili tarama testine ve dörtlü tarama testine gerek kalmiyormus. ayrica genetik testin duyarliligi 99.7% iken diger testlerin duyarliligi maksimum 85% mis diye okumustum. dörtlü testden sonrada doktor süphe görürse genetik test isteyebilir. sizin düsünceniz nedir diye merak ettim. direk genetik yaptirmak daha mantikli degilmi? bilemedim

Evet canım cuma günü seyahat cuma sabah gideyim tahlilleri göstereyim dedim ama smdilik tahlillerde sıkıntı yok yarınki tahlil sonucuma göre randevuyu keisnleştiricem
Bide Allah muhafaza bişey cıkar muaynede falan tatil zehir olmasın diyede korkmuyor değilim :)
Asıl doktorun cagırdıgı 23 subat cinsiyetide görürüz demişti tam 3 aylık oluyo o zaman nasipse :) belki seninki gösterir pazartesi kendini :)
Bas agrısı bende de cok ama sürekli rüzgar yedim ondan herhalde diye ona yoruyordum
Günde en az yirmi bardak su iciyorum deli gibi yine de yetmiyor dudaklarım falan catladı sanki günlerce susuz kalmısım gibi
Dedigin gibi mide bulantısı yada yedigimi geri cıkarma yapıyor ama içmemde lazım değişik hisler :)

Genetik testi her kurum yapıyor mu
Sanki yurtdısına gönderiliyordu diye aklımda kalmıs
Birde normal testlerden cok daha pahalı oldugu tabi ne kadar bilemiyorum

Karın çizginde mi olmadı kız sende? Aaa e bende kız doğurdum benim çizgim vardı valla kabak gibi. Memeler de koyulaşmıştı ama çok diil. Pembeden kahveye döndü baya şimdi.
Yok ya olmadı valla karnimda da
Üstelik ablamda baya net vardı kardes kardeşi bile tutmuyo demekki

Genetik testi her kurum yapıyor mu
Sanki yurtdısına gönderiliyordu diye aklımda kalmıs
Birde normal testlerden cok daha pahalı oldugu tabi ne kadar bilemiyorum
genetik testini benim hastane yapiyormus. evt canim yurt disina amerikaya gönderiliyor sanirim tahmini ücreti ise 2000 TL civari olmasi gerekiyor. diger testlerin ücreti ne kadar hic fikrim yok, ayrica yaptiktan sonra doktor yinede genetik test isteyebilir. eger maddi acidan sorununuz yoksa direk genetik testi yaptirin demisti arkadasima doktoru.

Dinledigim bir cok doktor ikili testin yeterli oldugu, uclu ve dortlu testleri yaptirmanin yersiz oldugu gorusundeler. Genetik test hem pahali, hem sonucu hemen ulasmiyor diye biliyorum. Ense kalinligi ve burun kemigine bakmak bile yeterli olabiliyormus. En net sonucu veren ikili uclu dortlu arasinda ikili testmis. Ben zaten ikili testi yaptirip, baska test yaptirmayi dusunmuyorum. Bir de detayli ultrason vakti ona baktiririm. Yeter. Hatta bir docent sey dedi, zamanla besli altili yedili testler cikacak onlarin hepsini yaptirmak yersiz olur. En guvenilir ikili testtir. Onu yaptirdiginiz da sonucunuz risksizse digerlerini yaptirmanin luzumu yok dedi. Ayrica aldirma niyetinde bir insan degilim. Risk yuksek cikip, aldirmaya niyet eden arkadaslar tum testleri yaptirabilir. Bazi ulkelerde sadece ikili test yapilirken, bizim ulkede niye bu kadar cok test yapiliyor bilmiyorum. Para tuzagi gibi geliyor bana biraz da...

Bir de ikili, uclu, dortlu test hic bir zaman kesin sonuc vermiyor. Yanlis pozitif cikan cok gebe var. Kim bilir kac bebis gitti boyle. Amniyosentez de dusuk riski var. Aman Allahim saglik versin bebislerimize. Hicbir seye gerek kalmasin insallah. En buyuk duam, arzum bu... hep mujdeli, hayirli, saglikli haberler verelim birbirimize...

Bişey soracam korkuyorum yine bi arkadas etkilenecek diye folik asit mide bulantinizi artiriyor mu
Beni folik asit etkilemiyor canim. ☺Bu ara tansiyon sasti yine, ve bol su iciyorum ona bagliyorum mide bulantimi...

Sonuc ne kadar sürede geliyormus peki biliyormusun

Sonuc ne kadar sürede geliyormus peki biliyormusun
Birinin gonderip 1. / 1.5 ay sonra sonucu aldigini duymustum. Amerika'ya gondermisler. Belki gonderilen poliklinik vs onemlidir. 3 sene onceydi sanirim. 3000 Tl civari odeme yapmislardi.

Birinin gonderip 1. / 1.5 ay sonra sonucu aldigini duymustum. Amerika'ya gondermisler. Belki gonderilen poliklinik vs onemlidir. 3 sene onceydi sanirim. 3000 Tl civari odeme yapmislardi.
Yani zaten aldırmak icin yasal süreyide doldurmus oluyorsun O zaman gerek yok bence ne verirse ne gelirse Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…