Amin canım benim , hangi ay hamile kalırsam kalayım bu gruba tekrar geri dönüş yapacağım

kesinlikle mümkün değil. biraz abartmış :) 14-15lerde hissetse evet belki derdim ama cok erken henüz. ilk gebeliklerde 20. haftadan sonra hissediliyomuş düşün yani

Yok artık by büyükler her şeyi abartmaya bayılıyorlar :) dün ne yediğini sorsan hatırlamaz onu mu hatırlıyormuş :)))

kesinlikle yorumlara katılıyorum kızlar
benim kayınvalide biraz fazla heyecanlı öncesinde bi düşüğüm olmuştu şimdi hemen olsun bitsin istiyolar çok sabırsızlar hepsi
bakalım ne zaman hissedicez cinsiyet konusunda da hiç içime falan doğmuyo ben nasıl anne adayıyım bilemedim
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin
cevaplar için çok teşekkürler <3

O Senin kayinvalidenin bağırsak hareketleri dir. Annem tam 4.5 aylıkken hissediliyor demişti. 18. Veya 20. Haftalarda hissederiz.

Hani meme ucu kararmaya erkek diyorlardı

Kizlar bunu sorarken utaniyorum ama :)) ilk kese gormeye gittigimde doktor ilk 3 ay iliski onermiyoruz demisti simdi 3 aylik tam olarak..doktora sormayada cekinirim buyuk ihtimal ve buyuk ihtimal korkarim bir sey olursa diye.daha once hamile kalmis olanlar aydinlatabilir mi:) ben simdiden kocami ozledim :))))) ama bebisime bir sey olcak diye yapamam sanirim:) beni birakin eminim o da yanasmaz :)))

Çok dua etmiştim senin için hayırlısı buymuş demek ki rabbim en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle takrar nasip eder inşallah çok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm gercekten

Cnm benim doktorum ysaklamadı ama benim bulantılardan biz anca bikaç kez birlikte olabildik. Bulantıların tamamen geçmesini bekliyoruz sabırsızlıkla :) o kanaması olana yasak genelde ya, düşük riskin mi vardı?

Offff çok üzüldüm ne oldu tatlim düşük riskin mi vardı

Ben de bu kahverengi akıntı ve düşük riskiyle mucadele içindeyim hayr olsun akıbetimiz

Çok büyük geçmiş olsun Allah şifa versin...

Hiç aklına kötü bişey getirme , benim bebişim öleli 2 hafta olduğu için artık belirti vermeye başlamış. Bol bol yat dinlen kuzum hiçbişey olmayacak senin meleğine iyi düşün , güzel düşün , tadını çıkart.

Çok dua etmiştim senin için hayırlısı buymuş demek ki rabbim en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle takrar nasip eder inşallah çok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm gercekten
Çok sağolasın canım benim , allah tüm hamile kardeşlerimin yardımcısı olsun onların bebişlerini ve annelerini korusun Ben kısa aradan sonra tekrar döneceğim inşallah aranıza

Yoooo kanamam falan olmadi cok sukur daha 6 hafalikken gittim devlete kadin oyle dedi simdi 9 haftalik.. ozelde kendi doktororuma sorucam..ayy kac haftalikken gerceklesti sizde.. bu kadar minikmiydi :) niye oyle demiski bana

Evet öyle diyorlar. Ama ben herkesin kararıyor diye biliyorum çünkü bize doğum koçluğu eğitiminde meme ucunun kararma sebebinin bebek doğduğunda memeyi daha rahat görebilmesi için dediler
Yok kız bende olmuyo kızım da da olmadı simdide yok
Bazisinin karın cizgisi de oluyo

Çok sağolasın canım benim , allah tüm hamile kardeşlerimin yardımcısı olsun onların bebişlerini ve annelerini korusun Ben kısa aradan sonra tekrar döneceğim inşallah aranıza
Çok üzüldüm, Allah sabır versin, hayırlısıyla tez zamanda güzel haberinle gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…