Benim baslarda oyleydi sabah kalkarkalkmaz bulanirdi su kirmizi krakerler varya cubuk o cok iyi geldi banada..simdi oyle bir bulantim yok ama ogurmeye basladiysam cikartiyorum..tukurmek,dis fircalamak vs..bazen ani yemek kokusu..anında olabiliyo..tedbiri falanda yok:)))

Çok geçmiş olsun canım Allahım sağlıklı bir şekilde nasip etsin tekrar. Kanama mı oldu bildin canım, az lekelenmen vardı hatırlatığım
Kahverengi lekelenmem var sadece ama doktor dün rahim kendini hazırlıyor çok kanaman olabilir ilerleyen günlerde dedi.

Kötü bişey yok ki bunda sonuçta bişey anlatmamisim şöyle böyle die ama neyse Bi daha yazmam sizde görmezsiniz

Kızlar benim göğüs ağrım geçti, mide bulantım da 3-4 gündür yok denecek kadar az, rahat yiyebiliyorum arada çok hafif bulantı geliyor. Böyle kesilmesi normal mi, kanamam falan yok. Kızlarda ilk 3 - 4 ay sürmüştü

Siz ne zaman nasil anladiniz soruyorum ki bizlerde tedbir alalim..ne yasayacagimiz ne olacagimiz hic belli degil...iyi dusunuyorum ama hayatta her sey var..Allah size güc sabir versin
Canım benm belirli bir doktorum yoktu , 5+4 günlükken kalbini gördüğünü söyledi doktor düşük riski var içerde biraz kanama gördüm dedi, o doktor hakkında iyi şeyler duymayınca aynı hastanede başka doktora gittim 1 hafta snra kalbini duymuyorum dedi , ertesi gün devletin aciline gittim onlarda duymuyoruz dedi, kahverengi leke gelince bugün doktora gittim kalp atışık yok ve 6 haftalık gözüküyor dedi , bebeğin yapısı bozulmaya başlamış dedi. 2 hafta öncede 6 haftalıktım öyle yani gelişmiyormuş. 2 gün önce füze gibi olan göğüslerimin şişliği gittiğinde içime doğmuştu aslında.

Aynen benimde o belirtilerim geçti mide bulantımın geçmesini ilaca veriyorum tabi. Bilemiyorum ilk gebeliğim ama sorduğum kişiler olabilir her belirtiyi sonuna kadar yaşayacak değilsin herkesle de bir olmaz dedi. Bi tanıdığım 7 aylık hamile o hala devamlı çıkarıyor ilk gebeliğin de de aynı şeyi yaşamış. Kişiden kişiye fark ediyor. Benim sadece devam eden akıntım var ve de yorulunca agrim oluyor

Canım ilkde olsa üç de olsa her hamilelik farklı geçiyor, ilk kızımda 9-10 hafta bulantı kusma oldu, ikincide ilk üç ay sürekli, üçüncüdede sürdü. Onlar kız, bunda 7 haftalıkken başladı 9 haftanın içindeyim kesildi. Bu sürede 2,3 sefer çıkardım bulantı vardı

Eminimki cok guzel bir evladiniz olacak ..her sıkıntı ardinda guzellikleri de getirir..hepimiz tum kalbimzle dua edicez senin icin..

balbocegi35 Canim basin sag olsun. Allah hayirlisiyla gelecek bebegine saglikli omurler bicsin. Seni cok iyi anliyorum. Hep agzimizda hayirli sozcugu var cok sukur. Saglikli olmayan bebeklerin kalbi duruyor. Dogal secilim bu. Allahim sagliklisini nasip etsin sana. Benim de ilk gebeligim bos gebelikti. ilk olmasina ragmen kendimi kahretmedim. Allahim guc kuvvet verdi. Ayni guc kuvveti senin icin de diliyorum. Verdiginde de, vermediginde de hayir var. En tatli, en uslu bebege sahip ol insallah. Hayirli ve en iyi vakitte. Rahmini dinlendir ve bu surecte saglikli beslen. Kisa zamanda bize hayirli haberlerle don canim benim. Allahim sabir versin.

balbocegi35 çok üzüldüm Allah sana güç kuvvet versin. En kısa zamanda güzel güzel bebişler nasip etsin Rabbim.
Her üzüntünün sonunda bir güzellik oluyor muhakkak
Güzel haberlerini buradan bizimle de paylaş
Allah tan sabırlar sağlıklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…