canım Allah sana güç versin çok zor..Benim bebeğimin kalbi durmuş melek olmuş
En kısa zamanda tekrar kavuşursun umarım canım.Hiç bilmiyorum ki...
Benim bebeğimin kalbi durmuş melek olmuş
Benim baslarda oyleydi sabah kalkarkalkmaz bulanirdi su kirmizi krakerler varya cubuk o cok iyi geldi banada..simdi oyle bir bulantim yok ama ogurmeye basladiysam cikartiyorum..tukurmek,dis fircalamak vs..bazen ani yemek kokusu..anında olabiliyo..tedbiri falanda yok:)))Benim neredeyse her sabah oluyorsabah kan şekeri çok düşük olduğu için daha beter oluyormuş diye okudum, uyanır uyanmaz 2-3 bisküvi yiyin kan şekeriniz yükselince bulantınız azalır yazıyordu bu sabah onu denedim işe yarar inşallah
Cok üzüldüm.Rabbim kısa zamanda saglikla sihhatle bir evlat nasip etsinBenim bebeğimin kalbi durmuş melek olmuş
Kahverengi lekelenmem var sadece ama doktor dün rahim kendini hazırlıyor çok kanaman olabilir ilerleyen günlerde dedi.Çok geçmiş olsun canım Allahım sağlıklı bir şekilde nasip etsin tekrar. Kanama mı oldu bildin canım, az lekelenmen vardı hatırlatığım
6haftalıkken kalbi durmuşCok üzüldüm.Rabbim kısa zamanda saglikla sihhatle bir evlat nasip etsinkac haftalikti
Siz ne zaman nasil anladiniz6haftalıkken kalbi durmuş
Kötü bişey yok ki bunda sonuçta bişey anlatmamisim şöyle böyle die ama neyse Bi daha yazmam sizde görmezsinizGünaydin ya kizlar böyle kötü seyleri yazmasak...bende duyuyorum bu durumu yok korkuturlar vs..normal dönemde de kabus görebiliriz..kabuslari ciddiye almaayalim vucut isisi artiyor atesiniz yukseliyor buyuk ihtimalle.. uyuyamiyorum bazen simdi aklima gelir yazilanlar o yuzden ruya diyip gecelim :)))) uykusuzluk ceken var mi ? Cok rahatsiz uyuyorum ne yana donsem rahat edemiyorum
Cok üzüldüm Çok çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin.Benim bebeğimin kalbi durmuş melek olmuş
Kahverengi lekelenmem var sadece ama doktor dün rahim kendini hazırlıyor çok kanaman olabilir ilerleyen günlerde dedi.
Canım benm belirli bir doktorum yoktu , 5+4 günlükken kalbini gördüğünü söyledi doktor düşük riski var içerde biraz kanama gördüm dedi, o doktor hakkında iyi şeyler duymayınca aynı hastanede başka doktora gittim 1 hafta snra kalbini duymuyorum dedi , ertesi gün devletin aciline gittim onlarda duymuyoruz dedi, kahverengi leke gelince bugün doktora gittim kalp atışık yok ve 6 haftalık gözüküyor dedi , bebeğin yapısı bozulmaya başlamış dedi. 2 hafta öncede 6 haftalıktım öyle yani gelişmiyormuş. 2 gün önce füze gibi olan göğüslerimin şişliği gittiğinde içime doğmuştu aslında.Siz ne zaman nasil anladinizsoruyorum ki bizlerde tedbir alalim..ne yasayacagimiz ne olacagimiz hic belli degil...iyi dusunuyorum ama hayatta her sey var..Allah size güc sabir versin
Aynen benimde o belirtilerim geçti mide bulantımın geçmesini ilaca veriyorum tabi. Bilemiyorum ilk gebeliğim ama sorduğum kişiler olabilir her belirtiyi sonuna kadar yaşayacak değilsin herkesle de bir olmaz dedi. Bi tanıdığım 7 aylık hamile o hala devamlı çıkarıyor ilk gebeliğin de de aynı şeyi yaşamış. Kişiden kişiye fark ediyor. Benim sadece devam eden akıntım var ve de yorulunca agrim oluyorKızlar benim göğüs ağrım geçti, mide bulantım da 3-4 gündür yok denecek kadar az, rahat yiyebiliyorum arada çok hafif bulantı geliyor. Böyle kesilmesi normal mi, kanamam falan yok. Kızlarda ilk 3 - 4 ay sürmüştü
Canım ilkde olsa üç de olsa her hamilelik farklı geçiyor, ilk kızımda 9-10 hafta bulantı kusma oldu, ikincide ilk üç ay sürekli, üçüncüdede sürdü. Onlar kız, bunda 7 haftalıkken başladı 9 haftanın içindeyim kesildi. Bu sürede 2,3 sefer çıkardım bulantı vardıAynen benimde o belirtilerim geçti mide bulantımın geçmesini ilaca veriyorum tabi. Bilemiyorum ilk gebeliğim ama sorduğum kişiler olabilir her belirtiyi sonuna kadar yaşayacak değilsin herkesle de bir olmaz dedi. Bi tanıdığım 7 aylık hamile o hala devamlı çıkarıyor ilk gebeliğin de de aynı şeyi yaşamış. Kişiden kişiye fark ediyor. Benim sadece devam eden akıntım var ve de yorulunca agrim oluyor
Eminimki cok guzel bir evladiniz olacak ..her sıkıntı ardinda guzellikleri de getirir..hepimiz tum kalbimzle dua edicez senin icin..Canım benm belirli bir doktorum yoktu , 5+4 günlükken kalbini gördüğünü söyledi doktor düşük riski var içerde biraz kanama gördüm dedi, o doktor hakkında iyi şeyler duymayınca aynı hastanede başka doktora gittim 1 hafta snra kalbini duymuyorum dedi , ertesi gün devletin aciline gittim onlarda duymuyoruz dedi, kahverengi leke gelince bugün doktora gittim kalp atışık yok ve 6 haftalık gözüküyor dedi , bebeğin yapısı bozulmaya başlamış dedi. 2 hafta öncede 6 haftalıktım öyle yani gelişmiyormuş. 2 gün önce füze gibi olan göğüslerimin şişliği gittiğinde içime doğmuştu aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?