Benim neredeyse her sabah oluyor sabah kan şekeri çok düşük olduğu için daha beter oluyormuş diye okudum, uyanır uyanmaz 2-3 bisküvi yiyin kan şekeriniz yükselince bulantınız azalır yazıyordu bu sabah onu denedim işe yarar inşallah

Günaydın canım arkadaşlarım

Azıcık belirtilerimi paylaşayım 8+5 lik minnoşumla ❣

Karnımın altında taş var gibi bi ağırlık hissediyorum
Rahmim büyüyo sanırım o yüzden
İstifra etmemek için direnmeye devam
Kokulara karşı acayip bi hassasiyet başladı
Akşam olunca fişim çekilmiş gibi
Yarın gidip kalan tahlillerimi vereceğim
Yani görüş gününe az kaldı teyzeleri

Hayırdır inşallah. Erkektir belki sağlıklı olsun da kız erkek farketmez

balbocegi35 canm nasıl oldun meraktayım geri dönmemişsin.
N’aptın hastaneye gittin mi?
Durumun iyidir inşallah

Canımmmmmm şok oldum. Allah yardımcınız olsun. Coooook üzüldüm çooookkk
6 haftalık iken kalbi durmuş gelişmemiş , 2 haftadır doktora gidiyorum 6 haftalık diyorlardı zaten , dün kahverengi lekelenmelerim geldi , rahim atmaya hazırlanıyor dedi doktor , bebeğin yapısıda bozulmaya başlamış dedi. Yapçak bişey yok herşey allahtan, allahım doğmamış kardeşine sağlıklı uzun ömürler versin

Amin canımmm

Benim bebeğimin kalbi durmuş melek olmuş
Canım mesajını görmeden bende seni soruyordum
Allah sabır versin canım
alan Allah vermesini de bilir içini ferah tut
Eylülde bende aynı durumu yaşadım, ama bak 3 ay bekledim ve hemen Rabbim bi mucize daha verdi.
Sende inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik yaşarsın tez zamanda, buna inanıyorum..
Gerçekten kabullenmek çok zor, ne söylersek söyleyelim bi faydası olmuyor..
Ama şunu unutma her zaman yanında olurum, konuşmak istediğinde seve seve dinlerim

çok sağol canım benim hepinizin desteği için teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın

çok sağol canım benim hepinizin desteği için teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın
Amin inşallah canım
Dünde çok kötü bir haber aldım, üstüne bi de seni duyunca gerçekten çok kötü oldum..
Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok etkileniyorum
Allah yardımcın olsun..
Hep dua edeceğim Buraya müjdeyle gelmen icin

Etkilenme kuzum sen 2 canlısın bak sıkma canını hiç, güzel geçir hamileliğin tadını çıkart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…