Benim neredeyse her sabah oluyorBu sabah safra cikardim resmen 2.kez oluyo bu..kalkinca bulantim yok gun icinde de yok aninda bir seyi kokusu ya da bir sey etkileyebiliyo ... dünde agriyla gecmisti ben bu hamilelik olayini sevemiyorum her gun bir sorunuykum desen boluk pörcük.dogsun poposunu ısırıcam !
Hayırdır inşallah. Erkektir belkiKızlar günaydın geçen gün rüyamda erkek bebek gördüm öyle tatlıydı ki. Kızımlw aynı renkti saçları. Gözleri çok çok açık kahveydi ela gibi. Nasılda gülümsüyordu bana. Sen benim oğlum musun diye öyle bir sarılmışım ki sanki gerçekti. Çok tatlıydı beeee maşallah
Kızımda rüyamda kız bebek görmüştüm. Annecim ben senin kızınım demişti pembe tütüler içindeydi 2 yaş gibiydi rüyamda. Tipi bile aynı rüyamdakiyle kızımın. Şimdi de erkek gördüm hadi hayırlısı:)
Benim bebeğimin kalbi durmuş melek olmuş
6 haftalık iken kalbi durmuş gelişmemiş , 2 haftadır doktora gidiyorum 6 haftalık diyorlardı zaten , dün kahverengi lekelenmelerim geldi , rahim atmaya hazırlanıyor dedi doktor , bebeğin yapısıda bozulmaya başlamış dedi. Yapçak bişey yok herşey allahtan, allahım doğmamış kardeşine sağlıklı uzun ömürler versinCanımmmmmm şok oldum. Allah yardımcınız olsun. Coooook üzüldüm çooookkk
Melek olmuş kuzumbalbocegi35 canm nasıl oldun meraktayım geri dönmemişsin.
N’aptın hastaneye gittin mi?
Durumun iyidir inşallah
Amin canımmm6 haftalık iken kalbi durmuş gelişmemiş , 2 haftadır doktora gidiyorum 6 haftalık diyorlardı zaten , dün kahverengi lekelenmelerim geldi , rahim atmaya hazırlanıyor dedi doktor , bebeğin yapısıda bozulmaya başlamış dedi. Yapçak bişey yok herşey allahtan, allahım doğmamış kardeşine sağlıklı uzun ömürler versin
Ayy çok üzüldüm Allah sağlık sabır versin, bugün mü öğrendinBenim bebeğimin kalbi durmuş melek olmuş
lekelenmem olunca dğn doktora gittik öğrendikAyy çok üzüldüm Allah sağlık sabır versin, bugün mü öğrendin
Canım mesajını görmeden bende seni soruyordumBenim bebeğimin kalbi durmuş melek olmuş
Benim bebeğimin kalbi durmuş melek olmuş
Canım mesajını görmeden bende seni soruyordum
Allah sabır versin canım
alan Allah vermesini de bilir içini ferah tut
Eylülde bende aynı durumu yaşadım, ama bak 3 ay bekledim ve hemen Rabbim bi mucize daha verdi.
Sende inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik yaşarsın tez zamanda, buna inanıyorum..
Gerçekten kabullenmek çok zor, ne söylersek söyleyelim bi faydası olmuyor..
Ama şunu unutma her zaman yanında olurum, konuşmak istediğinde seve seve dinlerim
Allah tekrar nasip eder inşallah.Benim bebeğimin kalbi durmuş melek olmuş
Allah tekrar nasip eder inşallah.
Amin inşallah canımçok sağol canım benim hepinizin desteği için teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın
Canım yaaa çok üzüldüm gerçekten. Niye böyle oluyor acaba yaBenim bebeğimin kalbi durmuş melek olmuş
Hiç bilmiyorum ki...Canım yaaa çok üzüldüm gerçekten. Niye böyle oluyor acaba ya
Etkilenme kuzum sen 2 canlısın bak sıkma canını hiç, güzel geçir hamileliğin tadını çıkart.Amin inşallah canım
Dünde çok kötü bir haber aldım, üstüne bi de seni duyunca gerçekten çok kötü oldum..
Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok etkileniyorum
Allah yardımcın olsun..
Hep dua edeceğim Buraya müjdeyle gelmen icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?