Kızlar gittim doktoruma. Baktı rahimde kanama fln var mo diye yokmuş şükür. Ztn bişi gelmedi de ağrım oldu diye korkmuştum ama sabah geçmişti ztn. Olsun içim rahat etti. Haftya ikili test için gelince cinsiyet tahmininde bulunuyor musunuz dedim? Bakiiim dedi kıza benziyor ama çok kıpırdak bu , çıkıntıyı tam olarak göremiyorum dedi. :)
Benden haberler böyle

Kızlar kan tahlili sonuçlarımı internet üzerinden aldım yorumlayabilir misiniz?

Cumartesi günü için senin doktordan randevu aldım sabırsızlanıyorum

Biliyorum doktorla konustum yapabilirsin dedi bende bi sormak istedim baska dusunen var mi diye suda dogum yaptran hastaneyi tercih edicem zaten bu düşünceyle canm

Benimde oyle simdi gecti mesela

Ara ara agriyo.. doktora gittigimde konusucam ..kanama falan olmamasina guveniyorum ama insallah bir sıkntı yoktur canim icmizi ferah tutalim yinede

Canım ben birazdan senin doktoruna gidicem de ben senin adını soyadını söylesem tavsiye üzerine geldim diye bir sakıncası var mı snein için

Ay maşallah canım hadi hayırlısı bakalım Rabbim gönlüne göre versin canım ne güzel erkenden cinsiyeti hakkında bi fikrin oldu darısı bize canım inşallah bizlerde tez zamanda alırız böyle haberleri banada dua et tatlım hayırlısıyla bende bi prenses haberi almak istiyorum içimden de hep kız diye geçiyor bakalım hayırlısı artık ay senin yerine ben heyecanlandım ya

Biliyorum doktorla konustum yapabilirsin dedi bende bi sormak istedim baska dusunen var mi diye suda dogum yaptran hastaneyi tercih edicem zaten bu düşünceyle canm
Var ya suanda dogum videoları izlemeye korkuyorum keske bastan izleyip bilgin olsaydı seninde

Doktora gittim. Haftasiyla uyumlu sağlıklı dedi. 10+6 dedi. Haftasiyla uyumlu dedi. 10 gün sonra 2li tarama için çağırdı. Bu gittigim devlet hastanesindeki doktorumdu. 22 sinde ozeldeki doktoruma randevum var. Bakalim 2li tarama işleri nasıl olacak. Belki de 2 defa yapılır hem devlette,hem ozelde.
Yüzü de oluşmuş bebisimin. Kol ve bacaklarını 10 gün sonra gösteririm dedi.

Hanımlar ben çok yakın bi arkadaşımı kaybettim o sürede kendime hiç bakamadım çok kötü günler geçirdim şimdi kasık ağrılarım var yarın doktora gideceğim inş dua eder misiniz bi sıkıntı yoktur
Kanamam yok ama üzüldüğümden kendimi kasıyorum hala.. umarım bi şey olmamıştır

Ne güzel masallah ,insallahhh bu hafta bende görürüm gecen hafta duyamadim kalp atisini haftaya gel dedi doktor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…