Cumartesi günü için senin doktordan randevu aldımKızlar gittim doktoruma. Baktı rahimde kanama fln var mo diye yokmuş şükür. Ztn bişi gelmedi de ağrım oldu diye korkmuştum ama sabah geçmişti ztn. Olsun içim rahat etti. Haftya ikili test için gelince cinsiyet tahmininde bulunuyor musunuz dedim? Bakiiim dedi kıza benziyor ama çok kıpırdak bu , çıkıntıyı tam olarak göremiyorum dedi. :)
Benden haberler böyle
Her doktor veya her hastane yapmıyor onuKızlar suda dogum yapmayi düşünen var mi aranizda nasip olursa
Canım kan değerin 11.9 çıkmış bence düşük
çok sağol canım , eşiminde içi rahat etmemiş birazdan doktora gidicezCanım kan değerin 11.9 çıkmış bence düşük
Zaten şuan bebek senin kanından alacak,
Doktor kan ilacı verir yakında sana
Benimde oyle simdi gecti meselaMerhaba ben de 10+6 yım karnımın sağ alt tarafı sızlıyor benimde. İnce bi sızı gibi şiddetli bir ağrıda değil. Ama korkuyorum yine de bir kaç gündür hareket ettikçe oluyor. Sadece sağ tarafımda oluyor bazen kasığımla beraber.
Canım ben birazdan senin doktoruna gidicem de ben senin adını soyadını söylesem tavsiye üzerine geldim diye bir sakıncası var mı snein içinKızlar gittim doktoruma. Baktı rahimde kanama fln var mo diye yokmuş şükür. Ztn bişi gelmedi de ağrım oldu diye korkmuştum ama sabah geçmişti ztn. Olsun içim rahat etti. Haftya ikili test için gelince cinsiyet tahmininde bulunuyor musunuz dedim? Bakiiim dedi kıza benziyor ama çok kıpırdak bu , çıkıntıyı tam olarak göremiyorum dedi. :)
Benden haberler böyle
Ay maşallah canım hadi hayırlısı bakalım Rabbim gönlüne göre versin canım ne güzel erkenden cinsiyeti hakkında bi fikrin oldu darısı bize canım inşallah bizlerde tez zamanda alırız böyle haberleri banada dua et tatlım hayırlısıyla bende bi prenses haberi almak istiyorum içimden de hep kız diye geçiyor bakalım hayırlısı artık ay senin yerine ben heyecanlandım yaKızlar gittim doktoruma. Baktı rahimde kanama fln var mo diye yokmuş şükür. Ztn bişi gelmedi de ağrım oldu diye korkmuştum ama sabah geçmişti ztn. Olsun içim rahat etti. Haftya ikili test için gelince cinsiyet tahmininde bulunuyor musunuz dedim? Bakiiim dedi kıza benziyor ama çok kıpırdak bu , çıkıntıyı tam olarak göremiyorum dedi. :)
Benden haberler böyle
ben hiç düşünmüyorum bir kaç video izledim çok itici geldi.. Sağlık izin verirse normal doğum olmazsa da sezaryen mecbur..Kızlar suda dogum yapmayi düşünen var mi aranizda nasip olursa
Var ya suanda dogum videoları izlemeye korkuyorum keske bastan izleyip bilgin olsaydı senindeBiliyorum doktorla konustum yapabilirsin dedi bende bi sormak istedim baska dusunen var mi diye suda dogum yaptran hastaneyi tercih edicem zaten bu düşünceyle canm
Benim de 5 yaşında bir kızım var5 yaşında benim kızım da :)
Doktora gittim. Haftasiyla uyumlu sağlıklı dedi. 10+6 dedi. Haftasiyla uyumlu dedi. 10 gün sonra 2li tarama için çağırdı. Bu gittigim devlet hastanesindeki doktorumdu. 22 sinde ozeldeki doktoruma randevum var. Bakalim 2li tarama işleri nasıl olacak. Belki de 2 defa yapılır hem devlette,hem ozelde.
Yüzü de oluşmuş bebisimin. Kol ve bacaklarını 10 gün sonra gösteririm dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?