Yedim hep acılı yiyorum zatenBenim başıma geldi ilk gebeliğimde. 8.haftamdı galiba. Ne yediğimi yazmayayım canı çeken olur. Biraz acılıydı. Ertesi akşam tuvalette şok oldum. Bayaa da fazla kan geldi. Baktım arkadan. Halbuki dediğin gibi zorlamadım da. Devamı gelmedi. Ama sonrasında kabızlık başladı. Birkaç ay yulaf kayısıyla geçti hamilelik. Acılı bişey yedin mi
Burda yazmıştı arkadaşlar kesenin solundaysa erkekti sanırım sagindaysa kız . Arkadaşın biri eski geleneksel bı takvimden bakmıştı oda öyle demişti. Dun gecede rüyamda muz gördüm oda erkek bebekmis. Ki hiç de düşünmüyorum normalde cinsiyetini filan ama işaretler o şekilde bakalım rabbim hayırlı sağlıklısini nasip etsin inşallah. Zaten ilk çocuk ikisinind hasretle bekliuorumBaska hangi yontemler var biz de deneyelim
Canim bileklikten arkadas memnun kalmadigini soyledi. Ilk gun ise yaradigini sanmis ama maalesef. Akabinde almayin dedi. Bilgin olsunArkadaşlar bir bileklikten bahsetmiştiniz
Aradım mesajı bulamadım
Nasıl memnun musunuz
Benim bulantılar arttı bileklik geldi aklıma yardımcı olacak var mı
Gerçekten miCanim bileklikten arkadas memnun kalmadigini soyledi. Ilk gun ise yaradigini sanmis ama maalesef. Akabinde almayin dedi. Bilgin olsun
Ayy sizin boyle yazmaniz duygulandirdi beni. Tesekkur ederiz teyzesi ☺ Allah sizin de evladiniza saglikli uzun omurler versin insallah.Selam kizlar.bende 2018 eylül annesiyim
Topiginize göz gezdirdim duygulandım biraz.geçen sene bu vakitler bende anne adayiydim cok heyecanliydim.kalp atisiydi cinsiyetiydi taramasiydi kilosuydu boyuydu seker yuklemesiydi derken 9 ayi devirdim.simdi sevmelere doyamiyorum.ama hamilelik gunlerimide ozledim :) insallah her biriniz sorunsuz bi hamilelik gecirip sag salim kucaginiza alabilirsiniz ❤
Sagolasin canim benim Amin insallah,hepimizin yavrusuna insallah ❤Ayy sizin boyle yazmaniz duygulandirdi beni. Tesekkur ederiz teyzesi ☺ Allah sizin de evladiniza saglikli uzun omurler versin insallah.
Bilmiyorumki nasil yapiyonuz bunu bilemedim yaniHamilelik gunlugu eklesene canim kac haftaliksin?
Kızlar selam benim çok akintim var ya çok huzursuzumsizlerde de var mi?
SelamSelam kizlar.bende 2018 eylül annesiyim
Topiginize göz gezdirdim duygulandım biraz.geçen sene bu vakitler bende anne adayiydim cok heyecanliydim.kalp atisiydi cinsiyetiydi taramasiydi kilosuydu boyuydu seker yuklemesiydi derken 9 ayi devirdim.simdi sevmelere doyamiyorum.ama hamilelik gunlerimide ozledim :) insallah her biriniz sorunsuz bi hamilelik gecirip sag salim kucaginiza alabilirsiniz ❤
Cok sagol canim benim,rica ederim.sizler daha tatlisinizSelam
Cok tatlısınız gercekten gülümseyerek okudum mesajınızı
Cok teşekkür ederim kendi adıma :)
İnşallah sizde evladınızı saglıkla büyütür torunlarınızın torunlarını görürsünüz :)
Benim dr'um nomesis plus yazdı Cnm bitkisel bu ilaç bana iyi geldi sende dr'una danışarak kullanabilirsinArkadaşlar bir bileklikten bahsetmiştiniz
Aradım mesajı bulamadım
Nasıl memnun musunuz
1.Profiline tiklaBilmiyorumki nasil yapiyonuz bunu bilemedim yani
O benim tatlım yaa maalesef ilk gün harikaydım dedim mucize gibi bişi hemen sizlere yzdım. Su içemeyen ben üç bardak arka arkaya fln içtim aöa ertesi gün bana mısın demedi daha çok kusmaya başladım ne yzıkki. Kenarda duruyor boşa para vermişim. Almayın almak isteyene de mani olun benceArkadaşlar bir bileklikten bahsetmiştiniz
Aradım mesajı bulamadım
Nasıl memnun musunuz
Merhabalar, hoşgeldiniz topiğimize iyiki geldiniz. Kuzunuzla bir ömür sağlıklı, huzurlu yaşayın inşallah. Mis kokusunu doya doya çekin içinizeSelam kizlar.bende 2018 eylül annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?