Bi sakinca yok demi probiyotik kullanmakta. Bu hafta devletteki doktorda kontrolum var ona bir sorayim
Hamilelikte probiyotik kullanmak aksi gibi faydalı
Sindirimi kolaylastırıp vucudu direncli kılıyor mikroplar icin
Ama ilaç seklindemi kullanmak veya yogurt kefir vs den mi almak gerekir doktorunuza danısın tabi

Kızlar gün geçmiyor ki yeni bisey olmasın ya bugun annemle biraz yürüyüş yaptık normal rutin yasantima gore bi tik fazla denileblir. Yolda yürürken cok afedersiniz makatta bi islaklik hissettim lavoboya girdim sildim ki bi pecete dolusu taze kan kıpkırmızı ödüm koptu ön taraftan mı gelfi diye ama arkadan geldiğine emin oldum annem basur olabilir dedi bi kac yil once boyle yine olmustu ama suan niye oldu bilmiyorum bu durumu yasayan oldu mu

Kabızlık falan varsa bikac gündür belki ondandır devam ederse doktorunuzla görüşün derim

Daha geçenlerde arkadaşımın başına geldi arkadan gelmiş yürüyüş sırasında muhtemelen basurdur canım, belki hamilelikten daha hassas hale gelmiştir veya kabız olduysan

Kızlar ya bugün benim çok başım dönüyor. Mide bulantım da duble arttı. Nefes alamıyorum sanki. Hiç halim yok. Telefonla konuşuyordum muhabbeti yarım bıraktık nefes nefese kaldığım için. Var mı böyle olan

Kabızlık falan varsa bikac gündür belki ondandır devam ederse doktorunuzla görüşün derim
Suan devam etmiyor hic kabızlık nedir bilmem çok hafif en son lavoboda zorlandm o kadar daha once boyle bi problemim olmustu ama gebelikte karsilanca şaşırdım, tavsiyen icin cok tesekkur ederim bu hafta ici kontrolum var mutlaka sorucam

Daha geçenlerde arkadaşımın başına geldi arkadan gelmiş yürüyüş sırasında muhtemelen basurdur canım, belki hamilelikten daha hassas hale gelmiştir veya kabız olduysan
Gebelikte kabizlik yada basur olabiliyormus ya şükür kabizlik olmadi ama ilkkez böyle bi kanama oldu bakalm devami olucak mi önemli olan o. Cok tesekkur ederim deneyimini paylastigin için içim rahatladı

Gebelikte kabizlik yada basur olabiliyormus ya şükür kabizlik olmadi ama ilkkez böyle bi kanama oldu bakalm devami olucak mi önemli olan o. Cok tesekkur ederim deneyimini paylastigin için içim rahatladı
Sen yine de doktoruna bi haber ver canım nolur nolmaz.

Evet biliyorum konuya yakınım aslen meslegim geregi eczacıyim bende tranafer döneminde cleaxane vurulmuştum bunu gittiimde bi sorucam bakalım dediğin gbi inşallah gerek kalmaz. Rabbim seninde yardimcin olsun insallah
Aminn hepimizin

Benim başıma geldi ilk gebeliğimde. 8.haftamdı galiba. Ne yediğimi yazmayayım canı çeken olur. Biraz acılıydı. Ertesi akşam tuvalette şok oldum. Bayaa da fazla kan geldi. Baktım arkadan. Halbuki dediğin gibi zorlamadım da. Devamı gelmedi. Ama sonrasında kabızlık başladı. Birkaç ay yulaf kayısıyla geçti hamilelik. Acılı bişey yedin mi

Ölçtüm şimdi. 10/6
Nabız herzaman 77-80 çıkardı. Şimdi 90.
Sabahtan beri koşmuş gibi kalbimi yorgun hissediyorum. Sonum hayır ola.
Tansiyonun güzelde nabız dedigine göre yüksek cıkmıs
Biraz yürüyüş yapsanız veya cok kötüyse. balkona cıkıp temiz hava alsan
Burnundan beş snde alıp agzından beş snde versen kalbini biraz belki yatıstırır

Nikotin oranı yüksek bi sebze ya belki ondandır bilemedim
Tam da birkaç sigara içsek de çok takmayalım kafamıza derken
Patlıcanın nikotini ne kadar olack ki bilemedim şimdi çok severim patlıcanı fakat tabi şuan patlican yemeyelim pirasa ispanak lahana karnabahar ne güne duruyor

Valla ne kadar oranı bilmiyorum ama vaktiyle Osmanlı zamanı kafa yaptıgı icin mutfakta bi dönem yasaklanmıs hikayesi bile mevcut :)

arkadaslar ben cok halsizim midem cok bulaniyor bi sey yiyemiyorum hep böylemi devam ederki bu sizde ilk basda böylemiydinis yatakdan basimi kaldiramiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…