- 13 Eylül 2017
- 419
- 643
- 53
- 35
Bende tam aynı soruyu soracaktım vallahi. Bende düşünmüyorum yaaa açıkçası. Sonuçta ne çıkarsa çıksın bı müdahalede bulunulamayacak. Ve yüzde yüz de değil aylarca kıvran dur. Tabi diğer taraftan da ozel bi cocuk olacaksa kendi hazırlarsin belki ama ben yinede istemiyorum yaptırmakkızlar ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum. varmı benim gibi düşünmeyen?
Benim birgün sonraya çıktı .idrarda enfeksiyon çıktı efexia kullanmalısın dedi doktorum. Birde TSH 3.21 çıktı iki haftahsinraya tekrar olcelim dedi. Bide hepatit b ye karşı kosunamasizmisim ama çalışmıyorsan sıkıntı olmaz dedi sağlık ocağı ama yinede aşısını yapcaklarBen bugun kan ve idrar testlerim icin örnekleri verdim sükür :)
Bi kısmı bugun bi kısmı pazartesi bi kısmı perşembe cıkıcakmıs cuma yurtdısına seyahatimiz var cıkmadan bi hastaneye giderim diye düşünüyorum umarım degerlerimde sorun cıkmaz sizinde bu kadar gec mi cıktı tahlilleriniz ?
Olabilir canım demir eksikliği halsizlik yapar. Varsa kuru üzüm, pekmez ye istersen bana da hemşire tavsiye etmişti sağlık ocağındaCanım rutin kan tahlillerimde hep normal çıkıyor, besleniyorum ama çokda dikkat etmiyorum süt vs diye herhalde vitamin eksikliği olabilir
Olabilir canım demir eksikliği halsizlik yapar. Varsa kuru üzüm, pekmez ye istersen bana da hemşire tavsiye etmişti sağlık ocağında
Tesekkur ederim
SelamBenim birgün sonraya çıktı .idrarda enfeksiyon çıktı efexia kullanmalısın dedi doktorum. Birde TSH 3.21 çıktı iki haftahsinraya tekrar olcelim dedi. Bide hepatit b ye karşı kosunamasizmisim ama çalışmıyorsan sıkıntı olmaz dedi sağlık ocağı ama yinede aşısını yapcaklar
bende aynı fikirdeyim. özel çocuk olursa başımın üstüneBende tam aynı soruyu soracaktım vallahi. Bende düşünmüyorum yaaa açıkçası. Sonuçta ne çıkarsa çıksın bı müdahalede bulunulamayacak. Ve yüzde yüz de değil aylarca kıvran dur. Tabi diğer taraftan da ozel bi cocuk olacaksa kendi hazırlarsin belki ama ben yinede istemiyorum yaptırmak
Bildiğim kadarıyla yenebiliyor ben diğer gebeliğimde ilk üç ayım yza denk gelmişti tam da patlıcan mevsimiydi ve aşırı severim. Hemen hemen her gün yemişimdir bişi olmadı. Yne de her şeyden dengeli yemek de fayda varKızlar hamilelikte patlıcan yenilir değil mi bazı sitelerde düşük vs yazıyor. Diğer hamileliklerimde yemiştim birde size sorayım dedim
Bildiğim kadarıyla yenebiliyor ben diğer gebeliğimde ilk üç ayım yza denk gelmişti tam da patlıcan mevsimiydi ve aşırı severim. Hemen hemen her gün yemişimdir bişi olmadı. Yne de her şeyden dengeli yemek de fayda var
Yenerken dikkat edilmesi gereken değil ama mevsimi de değil doktor bana turfandadan uzak dur dediKızlar hamilelikte patlıcan yenilir değil mi bazı sitelerde düşük vs yazıyor. Diğer hamileliklerimde yemiştim birde size sorayım dedim
Patlıcan mı ilk kez duydum ne alaka acabaKızlar hamilelikte patlıcan yenilir değil mi bazı sitelerde düşük vs yazıyor. Diğer hamileliklerimde yemiştim birde size sorayım dedim
Bende nette gördüm canımPatlıcan mı ilk kez duydum ne alaka acaba
Afiyet olsun tatlımBenimde canım çektide ondan yapıyorum şimdi, yinede sorayım dedim :)
Nikotin oranı yüksek bi sebze ya belki ondandır bilemedimPatlıcan mı ilk kez duydum ne alaka acaba
Bi sakinca yok demi probiyotik kullanmakta. Bu hafta devletteki doktorda kontrolum var ona bir sorayimCanım karnım davul gibiydi gaz da çıkaramıyordum ağrısını çekiyordum. Probiyotik ile güzelce tuvalete çıkıp gaz da çıkarabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?