Kız kardeimin de kenarda küçük bi çıkıntısı olmuştu doktoruna sormuştuk ultrasonla bakınca içteki dikiş yırtılmış demiştiBenimki de zorunluydu ama planlıydı da. Öncesinde rahmimden 5kez ameliyat olduğum için rahmin yırtılma riski vardı.
Sorup soruşturarak özelde oldum. Doktorun kontrole gelen hastalarıyla görüştüm Herkes dikiş yerim kıl izi gibi dedi ama benimkinde çıkıntı oldu. Acaba benim bir kusurum mu oldu diye de düşünüyorum. Şans işi galiba biraz da.
aynen canimm ama okudum cogaliyoruz. Sukredelim iyiki bulantimiz yok.Bizim herseyimiz aynı galiba :) herkesin bulanıyor da bizim niye bulanmıyor. Yani bulantıdan nefret ederim o ayrida neden bulanmıyor merak ettim :))
Valla benimde kahvaltıdan iki saat sonrasinda midem bulanması başlıyor akşama kadar bulantı hakim. Midem boş aslında yemekte istiyorum yiyemiyorum da yesem geçecek ama bulancak gibide bir tuhaf hallerdeyim yani. Ama sık ve az yemek bulantısı engelliyor bulanmadan müdahale edebilirsemAynen canım çok değişik oldum iki saati geçince midem boşalıyor ellerim titriyor demekki sık ve az yemem lazım
Bişey olmaz inş gönlünü ferah tut bnde de oluyor arada, bugün yorulmuşsun dinlen hafta sonuİyi aksamlar kizlar bugun bira temizlik yaptim ogleden sonra kizim ana sinifina gidiyor sinema ya gideceklerdi bende gittim avm de inlar cikana kadar gezindim eve dondum yemek vs. Sonra wc ye gittim zatem afedersiniz kabizdim sonra bi baktim kahverengimsi bi leke akintiyla birlikte uzandim sonra koltuga ara ara kasigima bicak saplanir gibi oluyo wc ye gidip bakiyorum daha leke yok insallahta olmaz korktum biraz agri da olunca bisey olmamistir demi
Benimde bulanmiyor cnmBitek midesi bulanmayan ben miyim
Ben çocukları çok seviyorum canım birde ben tek kız çocuğum bu yüzden kızım tek kalmasın bir kız kardeşi olsun istiyorum ama bu bebeğim bize de süpriz oldu bende şuan düşünmüyordum hayırlısı bmyleymiş canım3.mü 4mü..ilk kez dogum yapacaklaro biraz cesaretlendirin ne güzell yaa..ben ilk kez dogurcam ama esime 2.yi isteme demeye basladim:)))(
Evet biliyorum konuya yakınım aslen meslegim geregi eczacıyim bende tranafer döneminde cleaxane vurulmuştum bunu gittiimde bi sorucam bakalım dediğin gbi inşallah gerek kalmaz. Rabbim seninde yardimcin olsun insallahTup bebege baslamadan once genetik taramalariniz yapilmistir mutlaka orda pihtilasma sorunu cikmadiysa ondan baslatmamistir ama tuple hamile kalsaydin kesin igneye baslatiolar tedbir amacli tup bebek yaptiran cok tanidim var hepside igne vurundu cok aklina takildiysa sor en azindan icin rahatlasin ki insallah vurunmak zorunda kalmazsin
Ben de şans isi olduğunu düşünüyorum. Doğuma 2 ay kala doktorum hastaneyi bırakıp ozele gecti. Önerdiği bir arkadaşınıda sezeryan oldum. Doğuma 1 hafta kala sezeryan olacağı kesinleşti. Günü belliydi ama diskisini yutunca acil aldılar planlanan günde. Çevremde herkesin yapıştırma şeklindeydi dikiş yoktu. Benim dikiş vardi ama görünmüyordu. Doktor Birkaç gün sonra dikiş aldirmaya cagirinca şaşırmıştım. Doğumdan 1 ay sonra çok hasta oldum. Ateslendim. Yine öyle olmasından korkuyorum.Benimki de zorunluydu ama planlıydı da. Öncesinde rahmimden 5kez ameliyat olduğum için rahmin yırtılma riski vardı.
Sorup soruşturarak özelde oldum. Doktorun kontrole gelen hastalarıyla görüştüm Herkes dikiş yerim kıl izi gibi dedi ama benimkinde çıkıntı oldu. Acaba benim bir kusurum mu oldu diye de düşünüyorum. Şans işi galiba biraz da.
Canım bana göre tiroid in çok çokta yüksek değil ben ilk ölçtürdüğümde serbest t3 t4 normal tsh 7 çıkmıştı doktor ilaç tedavisine başladı. İhmal etme korkmada ilaç kullanımından sonra düşüyormuş sevgilerKizlar simdi gece gece aklima takildi doktor tiroidine bakalim yuksek degilde siniria yakin bir bakalim demisti ilk kan tahlilinde tsh baktim 3.81 ..nette arastirdim tehlikeliyms baya 2.5 olmasi gerekliymis degerin..o doktorada gitmedim sonra baska yere baslicam.bilgisi olan var mi
Benim doktorum da çok rahat, abartmamak kaydıyla alkol bile alabilirsin dedi şaşırdım bi doktorun böyle söylememesi lazım. Aile hekiminin yapacağı testleri gereksiz buluyor, benim zorumla hormon testi yaptı o kadar. Tedavi sürecinde de onunla beraberdik ve değiştirmek istemedik, seviyoruz kendisini, enerjisi güzel ama bu rahatlığı beni düşündürüyor.Daha önce tup bebekle kimyasal gebeligim oldu suan ki gebeligim doğal ama doktorumu biraz rahat buluyorum hicbi test yapmamasina belki normaldir ama bilemedim
Canım kadındoğum veya endokrin doktoru gerek görürse ilaca başlatır. İlaçla çok kolay kontrol altına alınıyorKizlar simdi gece gece aklima takildi doktor tiroidine bakalim yuksek degilde siniria yakin bir bakalim demisti ilk kan tahlilinde tsh baktim 3.81 ..nette arastirdim tehlikeliyms baya 2.5 olmasi gerekliymis degerin..o doktorada gitmedim sonra baska yere baslicam.bilgisi olan var mi
E Elwing6Canım bana göre tiroid in çok çokta yüksek değil ben ilk ölçtürdüğümde serbest t3 t4 normal tsh 7 çıkmıştı doktor ilaç tedavisine başladı. İhmal etme korkmada ilaç kullanımından sonra düşüyormuş sevgiler
Valla bu hafta çok değişik şeyler yaşıyorumValla benimde kahvaltıdan iki saat sonrasinda midem bulanması başlıyor akşama kadar bulantı hakim. Midem boş aslında yemekte istiyorum yiyemiyorum da yesem geçecek ama bulancak gibide bir tuhaf hallerdeyim yani. Ama sık ve az yemek bulantısı engelliyor bulanmadan müdahale edebilirsem
Banada sağlık ocağı önemli değil dedi bende topiklerden araştırıp doktoruma gittim oda dahiliyeye yönlendirdi beni malesef tiroid önemli allrah korusun rabbim sakınsın zeka geriliği olabiliyormuş ilerde ben ilk ayımda gitmiştim şimdi ilacım bitti tekrar ölçtürüp doktora gideceğim . Normal bir insanda 5 e kadar normal tiroid için ama hamilelerde 2 2.5 olması gerekiyor imiş
Sizin kaç çıkmıştı?Banada sağlık ocağı önemli değil dedi bende topiklerden araştırıp doktoruma gittim oda dahiliyeye yönlendirdi beni malesef tiroid önemli allrah korusun rabbim sakınsın zeka geriliği olabiliyormuş ilerde ben ilk ayımda gitmiştim şimdi ilacım bitti tekrar ölçtürüp doktora gideceğim . Normal bir insanda 5 e kadar normal tiroid için ama hamilelerde 2 2.5 olması gerekiyor imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?