morcivertkedi gündaş seninkini aşırı derecede kız hissediyorum ben zaten bana kızın olacak gibi geliyor. Tabiki saglikli ve hayırlı olan olsun :)
oo burdan da kız tezini aldık
elbette önce sağlık seninki de erkek gibi geliyor bana. bu son teoriyi de denesene?
bir de bugün kasık ağrım vardı sende de oldu mu?

Kızımda tutmadı

Canım o 4 parmak çevresi şart olsa bacak kol demezler. 4 parmaktan daha içeri girme anlamında söylüyorlar. Simit bölgesi cidden rahat

Çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir gebeliğin olır en yakın zamanda. Başın sağ olsun kuzum.

Çok geçmiş olsun canım. Bilmiyorum bende de hep bir tedirginlik korku var daha önce 1 düşüğüm de var ama sıradan hamile korkusuna bağlayıp kötü düşünmemeye çalışıyorum

Canı allah sabir versin. Inşallah en kısa zamanda hayirli saglikli bebegin olur. Eşine de sabırlar diliyorum. Zor bir durum.

Basın sagolsun Rabbim en kısa sürede sağlıkla tekrarını nasip etsin

semerta canım çok geçmiş olsun Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok üzüldüm

Rabbim Acini hafifletsin ve yardimcin olsun arkadasim tez zamanda da saglikli bir sekilde tekrar nasip etsin

semerta Çok üzüldüm başınız sağolsun Allahım en istediğiniz zamanda çok sağlıklı bir evlat nasip etsin Inşallah.

Her birinize tesekkurler, ilk gunden beri burdayim aslinda ve hep tedirgindim bosa da cikmadi,
Bu kotu durumumu yazmak istedim ki daha tedbirli olun, kotu dusunmeyin ama hep tedbirli davranin allahim kimseye yasatmasin.

Her birinize tesekkurler, ilk gunden beri burdayim aslinda ve hep tedirgindim bosa da cikmadi,
Bu kotu durumumu yazmak istedim ki daha tedbirli olun, kotu dusunmeyin ama hep tedbirli davranin allahim kimseye yasatmasin.
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda toparlanırsın ve sağlıklı bir gebelik nasip olur tekrardan

oo burdan da kız tezini aldık
elbette önce sağlık seninki de erkek gibi geliyor bana. bu son teoriyi de denesene?
bir de bugün kasık ağrım vardı sende de oldu mu?
Ay şu an kasiklarim ağrıyor ve gündüz de ağrıdı biraz vallahi şaka gibi bugün biraz fazla yürüdüm ondan heralde diye düşünmüştüm. Son teoride erkek cıktı yine. Ve ben de erkek hissediyorum kendiminkini

Kan sulandırıcı igneyi doktorunuz neye göre verdo daha önce kotu bi deneyim mi yoksa yapila tahlillere goremi ayni haftadayiz 9+2 ama doktorum bana hic bir test yapmadi
Daha once 3dusuk 3 kimyasal 1 de dis gebelik yasadim genetik testlerim yapildi ona gore basladik canim senin daha once bir kaybin yoksa korkma

ay burda acaba benimki bugün kaka yapmadı seninki yaptı mı diye paylasıcak mıyız acaba
benim pazartesi randevum var ve çok sabırsızlanıyorum ilk kontrolde bu kadar heyecan yapmamıştım ya :)

Daha once 3dusuk 3 kimyasal 1 de dis gebelik yasadim genetik testlerim yapildi ona gore basladik canim senin daha once bir kaybin yoksa korkma
Daha önce tup bebekle kimyasal gebeligim oldu suan ki gebeligim doğal ama doktorumu biraz rahat buluyorum hicbi test yapmamasina belki normaldir ama bilemedim

İlk gebeliğimde suni sancıdan sezaryana döndüm. Sezaryandan nefret ettim.Çok araştırdım internette bütün doktorlar olur diyor ama muayeneye gittiğin doktorlar tehlikeli diyor. Bulunduğum ilde bulmam lazım destek olacak dr ama onun da garantisi yok.

Daha önce tup bebekle kimyasal gebeligim oldu suan ki gebeligim doğal ama doktorumu biraz rahat buluyorum hicbi test yapmamasina belki normaldir ama bilemedim
Tup bebege baslamadan once genetik taramalariniz yapilmistir mutlaka orda pihtilasma sorunu cikmadiysa ondan baslatmamistir ama tuple hamile kalsaydin kesin igneye baslatiolar tedbir amacli tup bebek yaptiran cok tanidim var hepside igne vurundu cok aklina takildiysa sor en azindan icin rahatlasin ki insallah vurunmak zorunda kalmazsin

Cokkk geçmiş olsun rabbim sabır versin

ay burda acaba benimki bugün kaka yapmadı seninki yaptı mı diye paylasıcak mıyız acaba
benim pazartesi randevum var ve çok sabırsızlanıyorum ilk kontrolde bu kadar heyecan yapmamıştım ya :)
Inşallah onları da konuşacağız benim de pazartesi ben de merak ediyorum çok. Inşallah güzel haberlerle döneriz canim.

Benimki de zorunluydu ama planlıydı da. Öncesinde rahmimden 5kez ameliyat olduğum için rahmin yırtılma riski vardı.
Sorup soruşturarak özelde oldum. Doktorun kontrole gelen hastalarıyla görüştüm Herkes dikiş yerim kıl izi gibi dedi ama benimkinde çıkıntı oldu. Acaba benim bir kusurum mu oldu diye de düşünüyorum. Şans işi galiba biraz da.

semerta çok üzüldüm Allah sabırlar versin sana da eşine de.. inşallah en istediğin zamanda çok sağlıklı bi bebişin olur.. Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…