oo burdan da kız tezini aldıkmorcivertkedi gündaş seninkini aşırı derecede kız hissediyorum ben zaten bana kızın olacak gibi geliyor. Tabiki saglikli ve hayırlı olan olsun :)
Kızımda tutmadıKızlar kadınlar klubünde cinsiyet tahminlerine bakıyordum bakın ne buldum
Biri yazmış formülü ve 100 kişi yorumda bulunmuş. 95 i doğru çıkmış. Ben de kızım için hesapladım tuttu hadi sizler de hesaplayın. Özellikle çocuğu olanlar hesaplarsa çok iyi olur bakalım tutcak mı?
Hamile kaldığınız yaş + hamile kaldığınız ay (ovulasyon ) - 9
Çıkan sonuç çiftse kız, tekse erkekmiş
Unutmayın son adet tarihi değil hamile kalınan ay önemli
Canım o 4 parmak çevresi şart olsa bacak kol demezler. 4 parmaktan daha içeri girme anlamında söylüyorlar. Simit bölgesi cidden rahatDr.delikten 4 parmak geriye vur dedi ama hic o simit bolgesine kadar gitmedim valla karnima deyemiyorum morarmalar ayri goruntudebisey olmayan yerler hep beze ve dokununca batiyor en etkilisi karnindan dedi cok zora kaldinda bacagindan yada koldan vur dedi bu arada igneleri topluyorum onlarla foto cekicem hatira olsun die
Çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir gebeliğin olır en yakın zamanda. Başın sağ olsun kuzum.
Çok geçmiş olsun canım. Bilmiyorum bende de hep bir tedirginlik korku var daha önce 1 düşüğüm de var ama sıradan hamile korkusuna bağlayıp kötü düşünmemeye çalışıyorum
Canı allah sabir versin. Inşallah en kısa zamanda hayirli saglikli bebegin olur. Eşine de sabırlar diliyorum. Zor bir durum.
Basın sagolsun Rabbim en kısa sürede sağlıkla tekrarını nasip etsin
Rabbim Acini hafifletsin ve yardimcin olsun arkadasim tez zamanda da saglikli bir sekilde tekrar nasip etsin
semerta Çok üzüldüm başınız sağolsun Allahım en istediğiniz zamanda çok sağlıklı bir evlat nasip etsin Inşallah.
Çok geçmiş olsun gerçektenHer birinize tesekkurler, ilk gunden beri burdayim aslinda ve hep tedirgindim bosa da cikmadi,
Bu kotu durumumu yazmak istedim ki daha tedbirli olun, kotu dusunmeyin ama hep tedbirli davranin allahim kimseye yasatmasin.
Benim oğlumda doğru çıktı bundada kız çıkıyo hadi bakalım bekleyip görücez :)Yaa ama ahahahaha %5e mi girdi kızın şimdi:))
Ay şu an kasiklarim ağrıyor ve gündüz de ağrıdı biraz vallahi şaka gibioo burdan da kız tezini aldık
elbette önce sağlıkseninki de erkek gibi geliyor bana. bu son teoriyi de denesene?
bir de bugün kasık ağrım vardı sende de oldu mu?
Daha once 3dusuk 3 kimyasal 1 de dis gebelik yasadim genetik testlerim yapildi ona gore basladik canim senin daha once bir kaybin yoksa korkmaKan sulandırıcı igneyi doktorunuz neye göre verdo daha önce kotu bi deneyim mi yoksa yapila tahlillere goremi ayni haftadayiz 9+2 ama doktorum bana hic bir test yapmadi
ay burda acaba benimki bugün kaka yapmadı seninki yaptı mı diye paylasıcak mıyız acabaAy şu an kasiklarim ağrıyor ve gündüz de ağrıdı biraz vallahi şaka gibibugün biraz fazla yürüdüm ondan heralde diye düşünmüştüm. Son teoride erkek cıktı yine. Ve ben de erkek hissediyorum kendiminkini
Kizlar o zaman sukrediyoruz
Daha önce tup bebekle kimyasal gebeligim oldu suan ki gebeligim doğal ama doktorumu biraz rahat buluyorum hicbi test yapmamasina belki normaldir ama bilemedimDaha once 3dusuk 3 kimyasal 1 de dis gebelik yasadim genetik testlerim yapildi ona gore basladik canim senin daha once bir kaybin yoksa korkma
İlk gebeliğimde suni sancıdan sezaryana döndüm. Sezaryandan nefret ettim.Çok araştırdım internette bütün doktorlar olur diyor ama muayeneye gittiğin doktorlar tehlikeli diyor. Bulunduğum ilde bulmam lazım destek olacak dr ama onun da garantisi yok.Benim bebiş tamamen hazırlıksız oldu.Benim için sürpriz.Ben ilk doğumu 2010 da sezeryan oldum(normal istemememe rağmen doktor korkutmasi)ikinci bebeğe hamile iken normal doğumu araştırırken ssvd yı duydum.ilk doğumu yapan doktoruma sordum olmaz mümkün değil dedi.ikinci doğumum 2012 de oldu.Arasi az diye çok ısrarcı olamamıştım.Ama ssvd hikayelerini okudukça Rabbim banada nasip etse derken 3.surprizimi ogrendim.O yüzden inşallah bunda 2ssvd deneyeceğim Allah izin verirse.Olmasa bile bebegimi kendi istediği zamanda kucağıma almak istiyorum
Tup bebege baslamadan once genetik taramalariniz yapilmistir mutlaka orda pihtilasma sorunu cikmadiysa ondan baslatmamistir ama tuple hamile kalsaydin kesin igneye baslatiolar tedbir amacli tup bebek yaptiran cok tanidim var hepside igne vurundu cok aklina takildiysa sor en azindan icin rahatlasin ki insallah vurunmak zorunda kalmazsinDaha önce tup bebekle kimyasal gebeligim oldu suan ki gebeligim doğal ama doktorumu biraz rahat buluyorum hicbi test yapmamasina belki normaldir ama bilemedim
Cokkk geçmiş olsun rabbim sabır versinHer birinize tesekkurler, ilk gunden beri burdayim aslinda ve hep tedirgindim bosa da cikmadi,
Bu kotu durumumu yazmak istedim ki daha tedbirli olun, kotu dusunmeyin ama hep tedbirli davranin allahim kimseye yasatmasin.
Inşallah onları da konuşacağızay burda acaba benimki bugün kaka yapmadı seninki yaptı mı diye paylasıcak mıyız acaba
benim pazartesi randevum var ve çok sabırsızlanıyorum ilk kontrolde bu kadar heyecan yapmamıştım ya :)
Benimki de zorunluydu ama planlıydı da. Öncesinde rahmimden 5kez ameliyat olduğum için rahmin yırtılma riski vardı.Canim balikesirde yaşıyorum ben. Doktorum da devlet hastanesinde tanımadığım bir doktordu. Sağolsun çok güzel yaptı sezeryanimi. Benimki zorunlu nedenle sezeryan oldu, bebek donmemisti ve diskisini yutmustu.
Istanbulda Doktor bilmiyorum. Ama iyice es dost çevrenize sorup gidin doktora.
bu da mı tesadüfInşallah onları da konuşacağızbenim de pazartesi ben de merak ediyorum çok. Inşallah güzel haberlerle döneriz canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?